Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Mevcut

Arkadaşlar Yazmakla bitmeyecek yaklaşık 100 tane yüklü Crysis ten CoD4'e kadar var buyrun resimleri :

http://img530.imageshack.us/img530/1504/187jd2.jpg

http://img206.imageshack.us/img206/7669/kopyas187oh4.jpg

PS: Hard Disk 1 Terabyte. Ondan sığıyor :D
PS2: Monitörün çözünürlüğü yüksek olduğu için biraz büyük kaçmış olabilir resimler...

nicky bizim forumda resimler imageshack a up edilmez çünkü görünmüyo biraz daha dikkat

ewt biliyorum onun için link halinde attım :D

Pardon hiç gözükmüyormuş :D

Buyrun linkler :

9hsaip.jpg

2zr11l1.jpg

bendeki oyunlar
GTA SAN ANDREAS
NFS CARBON
PES 6
ama en güzeli kuşkusuz pes 6 :D

arkadaşlar,doslar benim pc de ;
max payne 2
counter stike 1.6
pes 6
mount blade 0.901
need for speed underground 2
v.b oyunlar var

call of duty 4,pes 2008,sniper elıte,kane and lyanc

bende sadece bi most wanted ve 2-3 basit yarış oyunu var

Crysis
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Hellgate London
F.E.A.R. Perseus Mandate
The Battle for Middle-earth II
FIFA2008
Age of Empires II: The Conquerors
Age of Empires III
Age of Empires III - The Asian Dynasties
Command & Conquer 3 Generals Tiberium Wars
Lost Planet
Need for Speed Pro Street
Diablo II: Lord of Destruction

lord of the rings 1-2-exp.
half life 1-2
counter 1.5 source
prostreet
crysis
soldier of furtune
dark messiah might and magic
fear 2-exp.
bnde de bu kadarcık war tabii hepsinii yazmadım

ben deki oyunlar beni de kesmedi
max payne 1
max payne 2
halo
call of duty 1
call of duty ünited offensive
call of duty 2
call of duty 4
crysis
time shift
nfs pro street
nfs carbon
Nfs underground 2
Nfs underground 1
far cry
gears of war
lost planet
s.t.a.l.k.e.r.
fifa 2008

lütfen emesel adresime oyun yollayın

:aşkarkadaşlar bende hiçbi oyun yok ama emeselime oyun gönderebilirsiniz emesel adresim [email protected] ve [email protected] şimdiden teşekkürler:aşk:hhmanD:hhaşık:hhcool

:aşk bana yollasana bak emesel adresimi verdim azcık zaten canım göndermesi ne olacak özellikle counter 1.5 source'yi gönder:aşk :goz:

abi bana oyun

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BeNdE crysis .
cal of duty 4
earth 2160
medal of honor aırborne

juiced2,gta san andreas,nfs pro street,pes2008,fifa 2008,nba live 2008,CoD4 daha fazlasını yükleme yolundayım.amacım bilgisayarı doldurmak değil tabii ilgimi çeken oyunlar var:D

Geri