Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Mevcut

SĦARK

Lord Of The Game
Reaction score
0
Olay Çok Basit Arkadaşlar Bilgisayarınızda Hangi Oyunların Olduğunu Yazacaksınız Ben Başlıyım

Prince Of Persia 3
The Godfather
Fifa 2006
Matrix Parth Of Neo
Hitman Blood Money
The Lord Of The Rings Midle Eart 2
F.E.A.R.

Biraz Fazla Oldu Ama Bu Kadar Oyun Kesiyo Beni:D

lem neettin sen beaa.. 7 tane oyunmu yüklenir pc ye..:D

walla benim pc de tek bi oyun yüklü o da diablo 2 lord of destriction.. sabah aksam oynasam yine bıkmam o oyundan.. knight online filan hikaye.. ben oyunumu bulmuşum.. :)

Might and Magic'ten başka oyun tanımam.... 24 ekim gelsin Dark Messiah çıkıyo....

Hadi hayırlısı :) ....

Ne Yapalım Kardeş O Kadar Oyun Kesiyo Beni

Dewil May Cry 3
Counter - Strike 1.5
GTA San Andreas

şimdikini soracak olursanız::::::
+The Lord Of The Rings Midle Eart I(şu oyunun II sini yüklücem ama ekran kartı?)
+fm06
ahanda bu ikisi war tabi bu format attıktan sonra oldu..daha önce de şunlar:::::::
+gta san!!
+fm06!!
+world cup 2006!!
+age of empires III!!
+lord of the rings return of the king!!
+call of duty!!
+singles!!
+undergrand 2
bunlar wardı ama pc çökecekti neredeyse...bi oyuna girerken yarım saat bekliodum:D:D:D

Call of Duty2,Fifa World Cup 2006,Age of Empires II(Age of Kings,Conquerors),ComandosXPC,Fifa 2005,Pro Evulation Soccer5,Mall Tycoon,Rome Total War

counter strike 1.5 en ba$ta
knigt online
hero
karayip korsanları
counter strıke 1.6
kim 500 bin ister
satranÇ[ama bu cok degisik satranç canlı]:)

GTA Vice City
Cossacks:European Wars
UEFA Champions League 2004-2005
FİFA 2005 wardı hem türkçe hem tsl yükleyince girmemeye başladı bende sildim

world cup 2006
gta san andreas.
qeke 4
haa bide good fatherr..

- fifa2006
- nba2006
- GTA san andreas
- counter strike 1.5
- Roller coaster tycoon3
- need for speed most wanted
- call of duty
- half life 2
- catwoman

grand theft auto 1
grand theft auto 2
grand theft auto 3
grand theft auto vice city
grand theft auto san andreas

half life 1

call of duty

feeding frenzy

counter strike 1.6

bir sürü var daha sayamadığım ama en çok oynadıklarım bunlar..

Age of Empires;FIFA 2003,2004,2005,2006,World Cup 2002 ve 2006;Cm 2004,2005,2006;Need for Speed 2,Underground ve Most Wanted,Dog Fight;Max Payne;Empire Earth;Black Hawk Down;Call of Duty 1 ve 2;F1 2002;Desperados;Painkiller;Matrix;NHL 2002;GTI Racıng ve GTA Vice 2,Vice City ve San Andreas ...
Hepsi bu kadar !!!
Hard Disk 160 Gb olunca baya abarttım olayı ama kafama göre takılıyom .

senin yazdıgın oyunlar + bide kngiht olsun başka bişi istemem

benim bilgisayarda kngiht pes5 prinsof persia 1 ve 3 age of empire 3 gta san andreas quake 3 counter strike hulk age of mtylojy hulk brıther in arms oyunları var ama çogunu oynamıyom middle eart 2 olsa varya üfff bide yüzüklerin efendisi filmleri serisi oolsa başka bişi istemem günlerce saatlerce filmini izlesem izleycegim geliyo

benim bilgisayarda kngiht pes5 prinsof persia 1 ve 3 age of empire 3 gta san andreas quake 3 counter strike hulk age of mtylojy hulk brıther in arms oyunları var ama çogunu oynamıyom middle eart 2 olsa varya üfff bide yüzüklerin efendisi filmleri serisi oolsa başka bişi istemem günlerce saatlerce filmini izlesem izleycegim geliyo
:D

:D

Geri