Bilgisayarınız en fazla ne kadar süre açık kaldı ?

Yani tebrik ediyorum bende seni. Benimki maximum 2 yada 3 gün kalmıştır.

Peki elektrik faturası ne geldi acaba :D

ben 2 hafta acık bıraktım acer 5520 dayanıyormuş yani helal olsun

24 saat belkide 25

elektrik gitti ya :( 15 dklık güçlendirme var ama 15 dk dan uzun bi süre gitti bu sefer hiç böle olmamıstı nazar deydiler :( :( :(

bu da baslangıç :) ilerki günlerde elektrik 15dk dan uzun bi süre gitmesse yeni caps koycam

11so5mt.jpg

kuru bir inat uğruna yada ttnet i sömürmek için değer mi? seni değil ama o kadar gün dayandığı için bilgisayarını tebrik etmek gerek. binim maximum yirmi saati aşmamıştır.

ßeni nie tebrik etmiyon ben pc basından kalktımmı ya lavaboya ya da duşa gidiyorum baska bişey yaptıqım yok :D yani 25 saat pc basındayım :D

en fazla 4 günden sonra acer 5112 ekranı Warning vermeye başladı....

valla dvdsi varsa alsan daha iyi olacak bilgisayarın yandığında zarara gireceksin çünkü

en fazLa 16 - 18 saat​

4 - 5 Gün ßıraktım :)

O kadar süre acık kalması saçmalık bence :) Elektrik faturası ne kadar geldi? TTneti sömürelim diye tedaşa sömürülün :)

ℓσя∂;4478736' Alıntı:

Arkadaşlar, benim sorum bilgisayarınızı kesintisiz olarak en fazla kaç gün açık tuttunuz, download/upload yaptınız? Ben Kurtlar Vadisi'ni indirmeden kapatmayacağım demiştim, 36 gün 3 küsur saat açık bıraktım bırtakmaz olaydım :hhmanD . Aşağıda resmini koydum . Sizin rekorunuz nedir?

2rmrrqb.jpg

36 gün açık kalıyor ama gelen veriye bak :saskin

bu da benim şimdiki veri aktarımı

ojfec6.jpg

Geri