Bilgisayarınızın Performansını Arttırın - Advanced SystemCare 3.1.2

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Kısa açıklama : Programın detaylarına ineceğiz . Programla yapabileceklerimiz ; Donanımları güncelleme , Disk temizleme , Ram temizleme , spyware engelleme , kayıt defteri düzenleme ve daha onlarcası ...

Uygulamalar

Lisansı ekledikden sonra programımız Professional olacakdır. Lisansı ekledikden sonrakı seçenekleri ellemezseniz daha verimli olacakdır .

Windows Bakım

2hd8th3.jpg

Tara tuşunu kullanın , ardından onar tuşuna basın ..

Uygulamaları : Gereksiz ve ölmüş kayıt defterlerini siler . Cookies ayarları yapar . Bulaşa bilecek spyware i engeller / kaldırır.

Sistemi Tanıla

15mgxtu.jpg

Tara butonuna basın , ardından onar butonunu kullanın.

Uygulamaları : Diskleri birleştirir. Windows u tarar . spyware lerin sisteme kurulmasını engeller..

Yardımcı Programlar

2e0ojkx.jpg

Üstü mavi olan bölüm yardımcı programlar bölümüdür . O butona basarak bu bölüme ulaşabilirsiniz.

Başarım Ayarlama

309u8lg.jpg

Disk Temizleyici : Sabit disk inizde ne kadar gereksiz , işe yaramayan dosya varsa bulur ve siler .

Sürücü Güncelleme : Bilgisayar parçalarınızdan hangilerinin yeni güncellemesi var ise bunları bulur ve indirmenizi sağlar .

Firefox TPC En iyileyici : Firefox kullanıyorsanız programı hızlandırır ve en iyi dereceye getirmenizi sağlar.

IObit Kayıt birleştirici : Windowsda Ayrılmış tüm kayıt dosyalarını bulur ardından birleştirir , böylece fazla yer kaplamayı önler ..

Kısayol Düzenleyici : Sistemki tüm kısa yolları bulur ve onarılması gerekenleri onarır.

Akıllı RAM : RAM'inizi temizler böylece ram kullanımı en aza düşürür .

Güvenlik

207u98y.jpg

Sürücü Yedekleme : Bilgisayarınızda varolan tüm donanımlarınızın sürücülerinin yedeğini alır . Böylece herhangibir silinmede sorunlarla karşılaşmazsınız .

IE Güvenliği Yardımcısı : Internet explorer ın güvenliğini buradan denetleyebilirsiniz.

Yönetici Araçları

opvk8y.jpg

Otomatik Kapama : Bilgisayarınızı belli bir saate göre kapatmanızı sağlar.

İçerik Menüsü Yönetici : Klasör vb. içeriklerini yönetmenize kayıt defteriyle yönetmenize yarar ..

Geri Yükleme Merkezi : Bilgisayarınızı belirli bir güne geri yüklemenize / yüklü bölümü silmenize yarar ..

Yazılım Kaldırıcı : Normal Windows program ekle / kaldır ın göremediklerini dahi bulup kaldır seçeneği sunar ..

Başlangıç Yönetici : Bilgisayarınızın açılışında açılmasını istemediğiniz programları düzenlemenize yarar .

Sistem Bilgisi : Bilgisayarınıza ait tüm bilgileri buradan görebilirsiniz..

Windows Yönetici : Normal görev yöneticisinin göstermediği herşeyi gösterir .

Kullanım Süreleri / Tavsiye : Windows bakım ve sistem tanıla bölümünü tara / onar şeklinde hergün yapın.

Yardımcı Programları haftada 1 kere yapın.

Yönetici Araçlarını gerektiği zamanda kullanın.. (Alintidir.)

Arkadaşlar program ile birlikte verdigim seriali artık kabul etmiyor bende yeni bir serial ekliyorum onuda denedim sorunsuz çalişiyor aşagidaki linkteki seriali indirip pro versiyonuna yükseltebilirisiniz..

Gayet güzelbi anlatım olmuş, pc yavaşlarsa düşünürüz (=

full olmuyor verilen lisans kodu geçersiz

ben bu programı kullanıyorum active yapamayan arkadaşlar ilk önce bağlantınızı kesin ve ondan sonra deneyin sonucu göreceksiniz hadi bakalım

az once yeni seriali denerken baglantim acikti aciklamalrda baglaniyi kesmeyi oneriyorlar fakat kesmedende halleetim ;)

eline sağlık işime yarar bı program emeğe saygı

Daha önce bu programı kullandım gerçekten güzel tavsiye ederim.
Fakat şunu unutmayın arkadaşlar eğer ağ bağlantılı bi pc kullanıyosanız kurulumda mutlaka ağ bağlantılı seçeneğini tıklamayı unutmayın ben öyle bi hata yaptım sonra 1 gün boyunca ortak paylaşımdaki tarayıcı ve fax la uğraştım bilgilerinize...

Flood olacak ama arpej af buyur yorumumu yetersiz bulan bi arkadaşım telefonumu arayıp düzgün yorum yap deyince bi daha yazma gereksinimi duydum.

Anlatımda görmüşsünüzdür sürücü güncelleme bölümü var oraya tıkladığınız anda veb ten kendi makinanızın sürücülerine ait son çıkna yazılımları bulur ve indirme link lerini verir sizin yapmanız tek gereken verilen adresten indirip kurmak. İsteyen arkadaşlar bunları bi cd yapıp format sonrası güncel sürümleri yükleyebilir.
Akıllı ram özelliği ise kullanılmayan programları uyku moduna geçirerek pc kasmasını önler.
Normalde düzenli olarak yapmamız gereken parçalanmış dosyaların birleştirmesini kendisi otomatik yapar.

Diğer konularıda sağolsun arpej açıklamış ama aklınıza takılan bi yer olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

Büyük Adamsın Kardeş Ben Hiç Bir Siteye Yorum Yazmadım Buraya Yazıyorum Hakkını Vermişsin Işin Herşeyin Son Versionu Var Burda.

Geri