bilgisayarınızı 10 kat hızlandırın XP SPiDER

sağolda kerdeşim bu sadece sanal hız yoksa 5 kuruş etmez

evet ya sanal hız kazandı bilgisayar yinede ii ama. peki bilgisayarın format atma riski ne programla.

Arkadaşlar bu tür programlar sadece bilgisayarınıza zarar verir ne indirin nede kullanın benden uyarması.Sonra -yok ben bilmiyordum, yok haberim yoktu demeyin..

aynı fikirdeyim. sağlıklı bir yöntem olmadığını düşünüyorum

teşekkürler forumlardan birsürü indirdim ama dahada cok ağırlaştırıyor inşallah bu işe yarar sağol tşkler

bu programlara inanmam . yüklediğinde bilgisayarın bir işlemini yavaşlatıp diğerini hızlanması gereken yeri hızlandırıyor.sonuçta aynı bilgisayar..

Aman abi yok saol yüklediken sonra formata kadar gidebilir. arkadaşların uyarılarına katılıyorum kesinlikle denmeyin çıldırısınz. :D

tsk paylasım için gerekli yorumu akadalsr yapmıslar zaten

walla bu tür programların sağlıklı olmadığını duymuştum ben...

EVET harbiden pc çıldırıyor bu programla :D paylaşım için teşekkur ediyorum...
Yalnız AMD işlemcileri sömürdüğü neyin söylerniyor bunun pc ye nasıl bi zararı olur ???

Evet Bİlgİsayari Manyak Yapiyor

:durdurun
eVET BİLgisayara kurulum yapınca W32.1 virüsü tesbit etti.
Az Daha Bilgisayarım Delirecekti.:biggrin

Kardeş şu programları indirdim,çok güzel çalışıyor diyenler harbiden deniyor değil mi?
1-Program virüslü
2-Ne olduğunu avast-kaspersky ve node32 nin bulamadığı bir solucanı var
3-İnternet erişimini değil hızlandırmak 2.sayfayı açınca kopartıyor (arkadaşın dediği gibi belki hızdandır)
4-Mail ve şifre isteyen sayfalar engellenip açılmıyor.
ve son olarak hiç bir hız verimi olmadı.

Ama emeğe saygıdan dolayı arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

Trojan barındıran bu paylaşımı neden hala burada tutuyorsunuz moderatör arkadaşlar. Emeğe saygıdan dolayı paylaşıma teşekkür ediyorum ve paylaşan arkadaşın trojan içerikli bu dosyayı kötü niyetli olarak koymadığını düşünmek istiyorum...

ram ı yakarsınız benden tavsiye.

Sizin kullanığınız herşey makinenizin imkanları doğrultusndadır daha fazlasını istemeyin arakadaşlar bence....

ßu program sadece zahiri oLarak pc yi hızLandırıyoR...
Performans ta ßir hızLanma yok..

bence yüklemeyin tek yaptığı programların daha hızlı açılmasını sağlamak zaten bu yüzden hızlandırıyor
zararları:

yoo inandırıcı gelsin ram i zorluyo bu 1

internette 2. sayfada hızlanmasının sebebi mozilla extra kodları kullanıyor bu iki

daha hızlı çalışması için bikaç trojan olarak algılanacak ve worm ler le bazı sistem dosyalarını etkisiz hale getiriyor bu 3( ki o anda bigisayar bu dosyaları kullanmayı istediindede pcnin içine edersiniz)

bi programın daha hızlı açılmasını sağlamak için dll lerinin program açılır açılmaz devreye sokuyor (zararlı)

daha keşfedemediim bi sürü zararı var

arkadaş ii niyetlidir eminim bilmiyo olabilir bunları ama moderator arkadaşların bi el atmasını isterim

paylaşım için teşekkürler ama inandırıcı gelmedi :):)

Geri