bilgisayarınızı 10 kat hızlandırın XP SPiDER

janbon

New member
Reaction score
0
10 kat yazdım az bile daha fazla program çok ilginç özelliklerini yazdım yükleyenler yorumlarını yazarsa sevinirim..

PROGRAM İŞLETİM SİSTEMİNİZİ,İNTERNET HIZINIZI DELİ Bİ ŞEKİLDE HIZLANDIRIR VE KONTROLÜ KAYBEDEBİLİRSİNİZ. EN DÜŞÜK SİSTEM PERFORMANSINDA BİLE XP Yİ UÇURUR.PROGRAMDAKİ ÇUBUKTAN BUNU YAPABİLİRSİNİZ.

1-DOWNLOAD ESNASINDA DELİ GİBİ İNDİRİR.NE OLDUĞUNUDA ANLAMAZSINIZ.
2-SMİLELER,İCONLAR,HAREKETLİ AVATARLAR O KADAR HIZLANIR Kİ AFALLARSINIZ.
3-HIZDAN DOLAYI MSN E GİRENİ ÇIKANI GÖREMEZSİNİZ.
4-PC OYUNLARINI OYNARKEN BİLE OYUN İÇİNDEKİ SÜRATE ŞAŞIRACAKSINIZ.
5-İNTERNET SAYFALARI ÇOK HIZLI AÇILIP KAPANIR ÖYLE Kİ BUTONA BASTIĞINIZ SALİSE, WEB SAYFALARI AÇILIR.
6-PC Yİ HIZLA KAPATIR,HIZLA AÇAR
7-PC DEKİ HAREKETLİ HERŞEY ÇOK HIZLANIR.MESELA SİTELERDEKİ HAREKETLİ REKLAMLAR.
8-HERŞEY ÇILDIRIR VE EN SON SİZDE ÇILDIRMAYA BAŞLARSINIZ.KALP ATIŞLARINIZ HIZLANMAYA BAŞLAR.

İLACI İÇİNDE
DOSYA BOYUTU :1.78 2 exe dosyasından patc içinde kurulu olanı çalıştırın sorun yaşayanlar diğerini denesinler

bu arada ben denedim bilgisayar çok hızlı resimde yapman gerekenlere bak ayrıca programı nasıl full yapacağın konusunda resimli anlatım var

http://rapidshare.com/files/19845571/XP_Speeder_1.8_Full.rar

vistada kesinlikle denemeyin...

Lİnk SaĞlam PaylaŞim İÇİn Saol..........

Paylaşım İçin TEşekkürler...

arkadasım program sadece animasyonları hareketlendiriyor. resimler hızlanıyor ama fiili olarak hızla bir hareket yok. ayrıca işlmeci kıullanımını öaximum düzeye cıkardıgı için 2-3 komutta tıkanıyor. işlemcinin asırı ısınarar hasar görmesine neden olabilir. hem mantıksal olarak düşünecek olursak kullandıgın adsl hızı sınırlarını asla asamaz yani 256 ile 512 indiremezsin... göz boyuyor sadece...

:eek:ha yeni bilgisayar alacaklar boşuna para vermesin bu programı alsın o zaman internette sana verilen bant genişliğinin dışına çıkamazsınki nası deli gibi download yapacak bu program

Deniyelim =)

tam tersı oluryor bılgısayar manyak kasıyor eskısıne gore 100 kat daha yavaslıyor bılgısayar manyak oldu

eline sağlık ben kullanıyorum manyak bişi lakin oyunların hısını sevimsiz bir tarzda hızlandırıyor hele savaş oyunları mahşer yeri gibi oluyor oyun dışında güzel bi proğram

ARkadaşalr bu tür programlar hizlandirmazz sadece bazii windos özellikelr kısıtlar ve rem de aşırı yüklenme olur ........ginde paylaşim için tşkler

ram'den çalıp işletim sistemine verir.. sonuc ramler ısınır.. tawsie etmıorm.. anakartınız bıle yanabılır..

arkadaşlar bu programda hızı 10000 den yukarı çıkarmayın. Program çok iyi çalışıyor ben daha öncede kulanıyordum.Yine kullanmaya devam edeceğim.
EMEĞİNE SAĞLIK

DaViD' Alıntı:
ram'den çalıp işletim sistemine verir.. sonuc ramler ısınır.. tawsie etmıorm.. anakartınız bıle yanabılır..
Katılıyorum. SpiderXp , FastXp, Speederxp gibi programlar ramleri ısıtıp yakabilior. Anakarta kadar. Die duymuştum ben..

program kullanmak tehlikeli bi iş gibi ben hız olayını regedit kodarıyla halletttim ben yeterli derecede hızlandı saoalsın paylaşımın için

kararsız bir tavır seziyorum o yüzden biraz daha yorum bekliyorum indirmek için

bu programın allah bin türlü belasını versin

Ben denedim pek birşey değiştirmiyor....

Lİnk Calisiyor Emegİne SaĞlik Daha Denemedİm Ama Emİnİm Hizlanir:)

deneyenlerden öğreneceğimi öğrendim teşekkür yorumlar için

mantığı neki böyle anormal hızlandırsın denemdim ama bilen bi arkadaş mantığını açıklarsa sevinirim. madem böyle 1-2 mb lık ufak bir proğramla işletim sistemi hızlanacak nasıl oluyor.

Geri