bilgisayarıma HackheLL Virusu Bulaştı

chapulcu18

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Benim Pcme Hackhell Wirüsü Bulaştım Şimdi Pcye Format Attım Yedekleri Flashdan Pcye Atımm SOnra Driverler Ws Yükledim.. şimdi Pcyi Acıyorum Hemen Karşıma Hackhel Web Sitesi Geliyor Mouse Klayve Karışıyor Mesela Sol Tuşla Bir Dosyaya Tıklıyorum Özellikleri Geliyor.. Haaa Belki Maus Ayarlarında Bir Sorun Wardır Diceksiniz Ama Ordada Baktım Bir Sorun Yok Spyware Doctor İle Tarattım Velakin Geçmedi Hayla Acaba Ne Yapabilirim Pc Yi Acıyorum Msn Bile Gelmeden Hemen HackheLL Geliyor :S

Hemde Yeni Explorer Acıyor :S

Ne Yapabiliirm Pcm Vista İdi Xpye Cevirdim.. Simdi Beni Cevirdigimi Pisman Etmeyin :S

Off Yha Sİmdi Formatamı Ugrasacagım :S

Hayır Ben Suan xp Kullanıyorum..

Ve Sadece Drivlerleri Yükledim Ayrıca Flash Bellegimdeki Yedekleri Attım Pcme Resimler Programlar Setuplar Ws Ws..

Şuan Sorun Düzeldi Sanırım Aynı Şeyi Tekrarlamadı Cookiesleri Sİldim..

Eger Tekrar Aynı Şeyi Yaparsa Burdan Yazarım.. Ayrıca Video Cekmem Lazım Sanrım..

Cünkü Pcyi Acıyordum Msn Adresimi Yazarken Birden HackheLL Acılıyordu Ve Klayve İşlemiyordu Msnde Felan Mesela Explorerde Cya Basıyordum Sık Kullanılanlar Falan Acılıyordu HackHele Girdikten SOnra.. Ben Bu Siteye Güveniyorum ;)

internet explorer-- araçlar--- internet secenekleri---gelişmiş---sıfırla yap ---düzelir

Dedigini Yaptım Buda Ayrıca Ekran Görüntüsü ...

adszxzz.jpg

insallah Arkadasımın Dedigi Olur

Aynı Zımbırtıyı Yine Tekrarladı Ne Yapabilirim Bu Virüsü Silmek İcin Hangi Virüs Programını Kullanmalıyım ?

hackhell deilde en son girdiğin site acılıyordur oda hh ye denk sanırım hic rast gelmdi bu virüs

Valla Pcde Googleden Baska Yere Girmedim.. Ama Virüs Çıktı..

hackhell virüsü =) çok ilginç geçen günde bunla ilgili mesaj yazmıştım tekrar yazıyım biz böyle bişey yazmadık yazsak zaten duyurularda buna yer verirdik. nedir ne degildir bilmiyorum bi screen koyabilirsen nerden hackhell le ilgili bişey gördüysen veya naptıgıyla ilgili sana yardımcı olmaya çalışabilirim.

gecen bi bat dosyasi olusturmustum forumda. Acilis sayfasini hackhell olarak kilitliyordu. Onumu indirdin yoksa yanlislikla ;)

Yanlız tuhaf Birşey War.. Ben Bu Dosyalara Vistadan Xpye Attım Vİstada Bole Bi Sorun Yoktu.. Virüs programı İle Tarastsam Silermi Yada Silebilecegim Bi Yontem Warmı Siz Onu SOyleyn..

arkadaşım sen bi resim çeker koyarmısın naptıgıyla ilgili anlatamıyorsun hackhell e nasıl ait oldugunu bari bunu yapta görelim nedir ne degildir.

Geri