bilgisayarım yavaş

gogo3458

New member
Reaction score
0
yardımlarınız lütfen.asus laptopum var fakat bilgisayar çok yavaş olduğunu sanıyorum açılışta en az 7-8 dakikada hazır hale geliyor.bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

sadece açılışta yapıyorsa başlangıç öğelerini düzenle gereksiz olanları kaldır dene

Olum Bilgiseyarı Nasıl 10 Kat Hızlandırılır

Bilgisayarında kullandığın programları listeleseydin daha kolay yardımcı olurduk ancak tam sayılmasada iyi bir optimizasyonun anahtarı Burada:clap

açılışta böyle süre alıyorsa chip set ayarların tam olarak ayarlammamıştır yani biosa gircen ve ayarlamalarını yaparsan hılı bir şekilde açılır pc

tune up yazılımı ile sistemini tamamen optimize edebilirsin başlangıçta çalışanından mozilla opera gibi tarayıcılara kadar herşeyi optimize etme imkanın war bunların yanı sıra başlangıc programlarını ayarlayabıılrsın.. reg. temizliği ilede bilgisayarnı ilk formattan sonraki haline getirebilirsin ;)
tun up 2008 için

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=366129

crack koymuşlardır sanırım koymamıslarsa ;

name : Merc {REA}
cmop : Team REA
serial : 2YAGK-KENMY-JXTC4-CRKVF-9NA7B-1SAF6

Tune up , adwanced windows care , registry cleaner gibi programlar işini kolaylaştırabilir
ama bunlara rağmen hala yavaş diyorsan şayet sistemin bir yedeğini alıp temiz bir format atmanı öneririm sana.

Benim bir arkadaşımdada aynı durum olmuştu..Format attı düzeldi..Ama sen format istemiorsan o konuda bilgim yok...

Geri