bilgisayarım kendine rest atıyor ve mavi ekran var

magnetus

New member
Reaction score
0
ACİLL YARDIM bilgisayarım kendine rest atıyor ve mavi ekran var

bilgisayarım cok sık reset atmaya basladı ve mavi ekran geliyor oyunlardan da sürekli atıyor.özellikleri pc minamd Quad core 9650 2.31 ghzmerkury anakartpalit hd3870 512mb ddr3 256 bit ekran kartı4gb ram 800power suply 400 wat320 gb hard disksizce neden boe sorun verebilir acaba güç kaynağımı yeterli değil yardım pls:(

Cpu SıcakLıqın Kaç Derece ?? FanLarın YetersizLiqinden DoLayı Weya Ekran Kartı Drivesinin Tekrar YukLenmesıne Ihtıyac DuyuLabıLır..

Ayrıca Temas Sorunuda oLabıLır KabLoLarı Pcyı Kapatıp Tek Tek KontroL Etmende Fayda Var..

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Tüm kabloları soketlerinden çıkar tekrar tak.
Temas sorunu da olabilir.
Ekran kartını sök tak, temas sorunu olabilir.
Ekran kartın driverini güncelle.
Kasaya, arka bölgesine hafif darbeler uygula, herhangi donanımda lehim ve ya temas sorunu tespiti için.

Not: Tüm BunLarı Pc'nın Fişini Çektikten Sonra YapmaLısın..

arkadaşım sen beni dnle bu saydığı özellikielr çok yüksek powersupply de sorun yok ondan resetlemez ama işlemci yüksek ekran kartın yüksek 4 gb ramın var bu kasa en az 4+1 fanla soğur 1 tanesi zaten termal macunlu işlemcide heralde sennin başka fanın yok ekran kartı veya başka parçalar ısınıyor olabilir fan alman lazım gerekirse kasanın sağ tarafını aç kullan

64 bit bir işletim sistemi kurup dene arkadaşım power supply ile ilgili bişi değil quad işlemciler 64 bit işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor...

mavi ekran hatasının bircok sebebi vardır biri de virüstür..
diğerlerinin birkaçını arkadaşlarımız yazmışlar zaten.

Geri