Bilgisayarımı acamıyorum

pasha2434

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarda fifa2007 oynarken ekran dondu biraz bekledim ekran görüntğsğ düzelmeyince bilgisayara reset attım ve bilgisayar acılmadı sürekli olarak bilgisayarın maus ve klavyenin ışıkları yanıp sönüyor ama bilgisayar acılmıyor bilgisayarın icindeki bütün donınları söküp tekrar takdım ama sorunum düzelmedi bu arada bilgisayarım 3 gün boyunca acıktı sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilr bana yaqrdımcı olurmusunuz şimdiden hepinize teşkkür ederim iyi akşamlar

pc açılırken hata sesi vermesi gerekir oyun oynarken bilgisayar donmuşsa ekran kartın gitmiş olabilir zamanla ekran kartları fanları tozdan sıkışabiliyor sonra dönmüyor işlemcisine zarar veriyor pc'nin de 3 gün açık oması birşey değiştirmez bazen benim pc 1 ay açık kalıyor möaus ve klavye ışıkları yanıp sönüyorsa pc'nin power supply da gitmiş olabilir

dento bilgisayar hata sesi verirse donanım eksik olamsı gerekir...yani yanlış bilgi verme...örneğin vga olmadan ekran kartı takılması gereken bir pc ye ekran kartı takma 8 tane bip sesi verir...

pasha2434:bence ekran kartı tozlanmış çünkü ekran kartı na fifa bişey yapamaz...ayrı bir sorundan dolayı ekran kartın gitmiş olabilir...vga varise ona bi tak dene eğer gene olmassa yeni bir ekran karına bak.... tabi sorun ekran kartından ise...

arkadaşlar benim bilgisayar hiç açılmıyor.düğmesine basıyom elektrik gelmiyor yardımcı olun lütfen

Power supply ' de sorun var %90 sen hiç kurcalamadan bilen bir bilgisayar servisine götür,diğer donanımlarada zarar verebilirsin.Demedi deme.

Ekran kartı yanmış diyorsunuz da bunu anlayabilmesi için ekran kartını cıkarıp onboard da acmayı dene görüntü gelmiyosa diğer donanımlarla alakası vardır bence fazla bilgin yoksa teknık servise götürmen daha sağlıklı ..

Geri