Bilgilerinize..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joy Ramo

ѕσυи∂ вℓ&#
Reaction score
0
DJ BÖLÜMÜ

2 Senedir Forumunuzu Yakından Takip Ediyorum,Gerek Bilgilendirme Gerek Olsun Çalışmalarınız Diğer Forumlara Örnek Olmakta Bu Titiz Ve Başarılı Çalışmalarınız Gerçek Anlamda Taktiri Hak Ediyor.
Kısacası Bende Artık Forumunuza Katkıda Bulunmak İstiyorum,Neden Die Sorarsanız ? Sizlere Nedenlerimi Kısaca Söyleyim
Günümün Neredeyse 3/2sini İnternet Başında Geçiriyorum Ve 2 Senedir Forumunuzu Çok Sıkı Şekilde Takip Ediyorum
Ve İnandığım Ve İstediğimsizlere Bu Çalışmalarımı Moderatör Olarak Daha Titiz Ve Daha Özenli Bir Şekilde Aktarmak....

+ Yada -
Görüşleriniz İçin Teşekkürler Yanlız Arkadaşlar Polemik Yaratacak Yorumnlar Yazmazsanız Sevinirim..​

Görev almak istediğin bölümü konuyu düzeltip belirttiğine göre ilgili bölüme şu an için yapılmış
bir başvuru olmasından ve önceki yapmış olduğun başvurunun kısa süre önce uygun görülmemesinden
dolayı ( - ) keşke süre anlamında bir kaç ay daha beklemiş olsaydın en azından aynı bölüm için
yapılan diğer başvurunun sonuçlanmasını bekleyebilirdin hakkında hayırlısı olsun.

aynı böLüm için 2 hafta kadar önce admin tarafından gerekLi duyuLmadığı söyLenerek aynı böLüm için oLan başvurun kapatıLmıştı

sanırım bu konu da aynı sonuçLanacak
hakkında hayırLısı oLsun

Ramazan kardeşimiz bence bu görevi ( yani dj bölümü) gercekten hakeden arkadasımızdır.Kendisiyle uzun süredir muhabbetmiz var zaten.Gerek güncel müzik takibi olsun gerek müzik bilgisi olsun bu bölümün hakkını gerçekten eksiksiz verebilecegini biliyorum hatta eminim..Düşüncem Ramazan arkadaşımızın bu bölüme mod olmasından yanadır

OLUMLU (++++++++++)

Solariz
çok uzun sürdügünün farkındayım fakat bizlerinde alması tartışması gereken bazı kararlar oldugunu bilmelisiniz yapmış oldugunuz başvuru incelenip şuan için uygun olmadıgı görülmüştür..

tarih
04-02-2009, 12:59 PM

fazla acelecisin bence baska türlüde katkı saglayablirsin

Arkada$ın biLqisinden ve iLqisinden $üphem yok..Gerçekten artık Dj böLümüyLe içLi dı$Lı oLmu$ durumda..Simge haLine qeLmi$.2 Nisan'da ba$vurusu oLumLu qörüLmese de ben qercekten hakettiqini dü$ünüyorum..
[+]

Kanka & Dost MuhaßßetLerını ßırakın..Yeter Artık Kendı Tarafınızdakı AdamLara Destek Çıkıpta Dıqer InsanLarı DışLadıqınız...

ßu Adamı Tanımam Etmem Ama ÇaLışmaLarı Ortada..Daha 2 Gun Önce GeLen AdamLar NasıL Mod oLuyorsa ßu Adamdanda ßaL Gißi MoD oLur Kardeşim...!!!!

Sonuna Kadar DestekLiyorum Dostum..

=====>>> [ + + + ßEŞİKTAŞ ]

Bölümde 262 konun var.Bence yeterlisin, ama biraz daha bekleseydin keşke adaylık için ;)
Hakkında hayırlısı olsun..

MozoLe Miяach;4243644' Alıntı:
Kanka & Dost MuhaßßetLerını ßırakın..Yeter Artık Kendı Tarafınızdakı AdamLara Destek Çıkıpta Dıqer InsanLarı DışLadıqınız...

ßu Adamı Tanımam Etmem Ama ÇaLışmaLarı Ortada..Daha 2 Gun Önce GeLen AdamLar NasıL Mod oLuyorsa ßu Adamdanda ßaL Gißi MoD oLur Kardeşim...!!!!

Sonuna Kadar DestekLiyorum Dostum..

=====>>> [ + + + ßEŞİKTAŞ ]

Belki senin yazma amacın başkaydı ama bu kanka dost muhabbetleri cümleni üstüme alındım..maksadım tartısma cıkartmak degil öncelikle bunu soylıyım.Sadece Alındıgım taşa bi cevap vericem..

Seninde dediğin gibi daha dün gelen mod olabiliyorsa bu adam bu işi hakeden olacaksa bu olsun...

Joy Ramo...
Biraz sabır gösterseydin keşke senin için daha iyi olurdu. Sen istediğin kadar oy al yine de seçilemeyeceksin bu bir gerçek. Bazı arkadaşlar neyin ne olduğunu gayet iyi anlamışlar kanka-dost muhabbetine kaybedeceksin yine. Bölümde 200 konunun olması ya da reelde de DJ lik yapman hiç birşeyi değiştirmeyecektir. Kararlar ve alınan sonuçlar ortadadır. Aynı zamanda burada MP3 ve Albüm paylaşımı yasak değil mi? O bölümde ne tür bir albüm paylaşımında bulunuyorsunuz acaba? web ya da net albümlerini kenara bırakıyorum, bandrollü albüm paylaşmamanız gerekmekte. Eğer bu şekilde 2 adayında birbirine kafa tutmaya doğru yol alacak olursa şu anda da gördüğüm gibi bandrollü albüm yığınağı oluşacaktır. Sitenin ceza almasını kimse istemez öyle değil mi? Gerisi beni ilgilendirmez.

++++++++

- ZeytinßurnuLu

Kararım ßi oLaydaN Sonra degiŞmiştir..

Keşke biraz zaman geçmesini bekleseydin diğer konunun üzerinden. Hakkında hayırlısı.

bize düşmez ama +++ çabaların ortada hak ediyorsun inş olursun ALLAH gönlüne göre versin

Ben dj leri sewerim ne kadar tanımasamda : ) +45

+

o bölüm için ne kadar çaba harcadığını görüyorum hakkında hayırlı olsun ...

bölümü aktif kurcalayan ender kişilerden birisi olarak mod adaylığına desteğim tamdır Kiawa ve sen dj bölümünün başlıca upcılarısınız.

Yakın zamanda sonuçlanan başvurun olumsuz olduğuna göre pek şans yok desemde müziği bilenlerin mod olmasını düşündüğümden destek veriyorum.

bu defa ++ çok çalışıyorsun haketmiyorsun dersek hatalı olmuş oluruz...haklısın ne desen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri