Bilge Adam PhotoShop CS3 Görsel Eğitim - Türkçe - 2008 & PS Kitaplari + Ekstralar HH

dostum ellerin dert görmesin tam benlik bir programmm

eyvallah saol....

arkaşım eline sağlık ama aynı derslerden farklı formatta 3 tane vermişin bari bir formattaki dersleri verde dosya boyutu kısa olsunortalama 4 part falan olur

Ya ben bu dosyaları indirdim, içinden çıkarttım ama video falan yok.Photoshop un psd dosyaları falan var, onların içine girdim orda da bişey yok.Sadece resimler var üzerinde çaılşılmamış resimler...

Bi yardımcı olursan sevinirim...

video klasörü gizli olarak ayarlı nedense gizli dosyaları göster yapıp görebilirsiniz bu klasörü.

1001 kardeşimden çok şey indirdim sağolsun bunun içinde ayrıca teşekkür ederim,

teşekkürler kardelş ben zaten photoshop cs3 kullanıyordum emeğine sağlık:goz:

Aynı Kurumda System & Networkin ve Cisco Eğitim almış biri olarak emeğine sağlık diyorum çünkü Oranin eğitimleri çok iyi Bu Set'lerde boş değildir emin olunuz!

Hh: İçİn ve Benİm İçİn ÇoOoOk GüZeL biR pAYlAşIm

Müdür harika paylaşım yapmışsın , eline sağlık

hocam henüz indirmedim ancak bilge adam ve photoshop kelimeleri yanyana gelince mükemmel bi iş yaptığın anlaşılıyo eyvallah saolasın...

çok teşekkür ederim çok sağol üstad emeğine sağlık

paşam photoshoptaki videolu anlatımlar nerede bi yardımcı ol lütfen !!

dosyaların içinden resimler fln çıkıo gizlenmş die yorum yapmışlar ama beceremedm yardm lütfen !!!
tşkrler

:clap eline sağlık üstad güzel bir çalışma olmuş.

dostum harikasın başka bişey dileseydim olurdu heralde....dilek hakkımızı buna kullandık...:)eline emeğine sağlık...

dostum kesinlikle devamını beklioruz....artı bu konu sabitlenmeli...kesinlikle en yararlı kaynak bu....

Geri