Bilen varsa!

savior84

New member
Reaction score
0
Benim bilgisayarımda yer kaplamakla kalmayıp aynı zamanda fazlaca Cpu kullanan bir uygulama yada dosya var bilemicem o da svchost.exe adlı program.Ne yapmalıyım?​

virus olma ihtimalide var ama güncelleme yapar windowsun kendi exe sidir..
malwarebytes ve hitmanpro ile tarat svchost.exelerini... çalışan uygulamalarıda tarat dersen tarar hepsini..
ve pc ne bir tane comodo veya 360 internet security kurmanı öneririm

combofix ile pc ni taramayı dene

virus olma ihtimalide var ama güncelleme yapar windowsun kendi exe sidir..
malwarebytes ve hitmanpro ile tarat svchost.exelerini... çalışan uygulamalarıda tarat dersen tarar hepsini..
ve pc ne bir tane comodo veya 360 internet security kurmanı öneririm

Anladım da zaten dediğin gibi bir 360 internet security indirdim sadece anti malware indirmedim o da kararsız kaldım bunla ilgili birçok yazılım çeşidi var açıkcası..Yoksa comoda olabilir ama bunun antimalware olanı hangisidir ve önerebileceğin diğer antimalware'lar?​

anti malware konusuna gelirsek en iyileri
emsisoft
ashampoo
iakus
anti malwarebytes
kaspersky
g data

böyle sırayla gider ama
360 internet security ve emsisoft ashampoo olsun hepsi bitdefenderın veri tabanını kullanıyorlar ama bu yazılımların en büyük ayrımı bitdefender dan veri tabanlarını ayrıyetten kendileride güncelliyorlar o yüzden 360 internet security onerdım.

Görev Yöneticisinde işlemler sekmesi altında senin kullanıcı adın varsa virüstür.

Valla hangi işletim sistemini kullanıyorsun bilmem ama tek bildiğim birşey var oda XP kullanıyorsan çok ama çok zor o svchost.exe icadından.

Diğer bir fikir olarakta, prof. kullanıyorsan home kullan. tam tersini uygula birde. Hadi kolay gelsin.

Geri