Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KAYSERİ MANTISI
500gr un
10gr tuz
3 yumurta
bunları güzelce yoğur ve oklava ile ince yufka gibi aç sonra küçük kareler şeklinde kes karelerin içine iç malzemesini koy karelerin köşelerini çarprazbirbirlerine yapıştır ve hafif yağlanmış tepsiye diz hepsini tepsiye dizince orta hararetli fırında mantılar az pembeleşene kadar kızart sonra kaynar suda haşla ve setvis tabaklarına önce mantıyı sonra üstüne sarımsaklı yoğurdu koy üstüne kırmızı biberli yağ gezdir
İÇ MALZEMESİ
100 gr kıyma
maydanoz
tuzve kara biber :goz: