Bileşim Suçları - Bi Eşşek Şakası Yaptık İşte

G a D a

New member
Reaction score
0
Şu ana kadar belkı forumda tek bıseler yazmadıgım konu baslıgı bu :)

Arkadaslar gecen yıl bu zmnlar pek samımı olmasamda bır arkadasımın ucretsız servıs saglayıcılar uzerıde kurmus oldugu bır köy sıtesını 4 yada 5 gunlugune ele gecırdım

nasıl dıyeceksenız

oncelıkle arkadasın meıl adresını buldum daha sonra gızlı sorusunu bır kontrol edeyım dedım gızlı sorusu da cevabıda cok basıttı malum meılın sıfresını degıstık ustune gızlı sorusunuda degıstım

daha sonra ucretsız alan aldıgı yerden sıfremı unnuttumu tıkladım ve sıfre meıl adresıne dustu ve sıtenın sıfresını degıstımm

sıtede herhangıbı degısıklık yapmadım....

sıfrelerın degıstırıldıgını fark etsın dıye zıyaretcı defterıen bırseyler yazdım rumuzda kendını hacker sanan vatandas dıe yazdım...

ıste arkadasın sıteye gırenlerın yazmıs oldugu yazılarada ıkı uc cevap yazdım yıne

daha sonra meılının ve sıenın sıfrelerını kendısıne gerı verdım.. ve olayı kappattım

ama bır esseklık edıp asıl kımlıgımı ve saka yaptıgımı soylemedım

bu arkadasta savcılıga suc duyurusunda bulunmus ve gerısı malum :))

bılesım sucları burosundan cagırdılar gıttım ıfade verdım 4 ay once falan

gecen polısn bırı aradı adresımı bulamamıs tarıf etmemı ıstedı tarıf ettım ama gelmedı....... bana vermesı gereken bır evrak varmıs...

bırsey olacagını dusunmuyorum aslında ama sızce neler yapabılırız bu konuda....

sımdıden tesekkurler....

git bole bole şaka yaptım abi arkadaşı tanıyorum de olay kapansın.korkma sicilinede bişi işlemez.

Arkadaşın davasını geri alcak o kadar ...
Yalnız kamu dava açabiliyor ,
Olayda senin lehine olan yön ise herhangi bir data hırsızlığı yada , zarar verme eylemi olmaması ..
Ama son yıllarda bilişim suçlarının üstüne gidiliyor eskisi gibi deil ...
İnşallah bişi olmaz

herşey tamam da.

benim anlayamadiğim sizi nasil yakaladilar...

hem de türkiyede....

sanirim siteye açik adresinizi yazdiniz...

hani polis adresimi bulamamiş, telefon ettiler adresinizi tarif ediniz diye yazmişsinizda,

hey allahim ne günlere kaldik...

yazili adresi bulamiyorlar bilişim suçlusunu nasil buldular acaba?

herşey tamam da.

benim anlayamadiğim sizi nasil yakaladilar...

hem de türkiyede....

sanirim siteye açik adresinizi yazdiniz...

hani polis adresimi bulamamiş, telefon ettiler adresinizi tarif ediniz diye yazmişsinizda,

hey allahim ne günlere kaldik...

yazili adresi bulamiyorlar bilişim suçlusunu nasil buldular acaba?

dostum en güzelini başta söylemişsin zaten." Burası Türkiye " :)

demekki şaka yaparken artık dikkat etmemiz gerekecek :D burası türkiye nasıl olsa..

İşi tatlıya bağla arkadaşınla konuş gercekten hapise girme durumun bile var hapis olmasa bile ağır parasal ceza bile alabilirsin malum dediğin gibi burası Türkiye göstermelik olsun diye sana ibretlik ceza verirler olan sana olur avukatınla konuş bunları ciddi konular

Geri