Bildiklerinizi Unutun...

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
Bazı şeyleri yanlış biliyoruz​

1.jpg

GÜNDE 8 BARDAK SU İÇİN
BU KONUDA BİLİMSEL BİR KANIT BULUNAMADI​

2.jpg

LOŞ IŞIKTA OKUMAK GÖZÜ BOZAR
LOŞ IŞIĞIN GÖZE KALICI BİR ZARAR VERMEDİĞİ KANITLANDI​

3.jpg

TRAŞ OLMAK SAÇI GÜRLEŞTİRİR
JİLETİN KILLARI KALINLAŞTIRAN HİÇBİR ETKİSİ YOK​

4.jpg

HİNDİ ETİ YEMEK UYKU GETİRİR
UYKUYU "TRYPTOPHAN" ADLI AMİNOASİT KONTROL EDİYOR. HİNDİDE BU AMİNOASİTTEN TAVUKTAN YA DA SIĞIR ETİNDEN DAHA FAZLASI BULUNMADI​

5.jpg

BEYNİN SADECE YÜZDE 10'UNU KULLANIYORUZ
TARAMA CİHAZLARI BEYNİN HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜN SESSİZ DURMADIĞINI KANITLADI​

6.jpg

ÖLDÜKTEN SONRA SAÇ VE TIRNAK BÜYÜMEYE DEVAM EDER
DERİ ÖLDÜKTEN SONRA KURUYUP BÜZÜLDÜĞÜ İÇİN, SAÇ VE TIRNAK DAHA UZUN GÖRÜNÜR​

7.jpg

CEP TELEFONU HASTANEDE TEHLİKE YARATIR
ARAŞTIRMALAR CEP TELEFONLARININ TIBBİ CİHAZLARA PEK FAZLA ETKİSİ OLMADIĞINI GÖSTERDİ​

:saskin UNUTUN BUNLARI :saskin​

rica-ederim.gif

JİLETİN KILLARI KALINLAŞTIRAN HİÇBİR ETKİSİ YOK bu olaya katılmıyorum sakalı daha sık daha gur yaparrr erken yasta tras olan erkeklerde buyudukce daha kalın sakallrı olurrr .... :) bu arada emegıne saglık

aynen katılıyorum passenger daha sık ve daha gür yapıo erken yasta jiletle tras olanlar askerde ayvayı yiyio sabah ogle aksam tras oluolar =)

TARAMA CİHAZLARI BEYNİN HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜN SESSİZ DURMADIĞINI KANITLADI

bu yanlıs beynimizin %3 ünü kullanıoruz %10 unu kullanabilsek ben su an bu yazıyı yazmak icin ellerimi kullnmazdım,ona odaklanır ve yapardım..:]

son zamanlarda cıkan kitapların %70 i bununla ilgili..misal taş meclisi..telepati dediimiz olay bu:)

nezamın bılegılerı kı ßeLki geçen ay araştırma yaptıLar ßu konuLarda :)

JİLETİN KILLARI KALINLAŞTIRAN HİÇBİR ETKİSİ YOK bu olaya katılmıyorum sakalı daha sık daha gur yaparrr erken yasta tras olan erkeklerde buyudukce daha kalın sakallrı olurrr .... :) bu arada emegıne saglık

TARAMA CİHAZLARI BEYNİN HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜN SESSİZ DURMADIĞINI KANITLADI

bu yanlıs beynimizin %3 ünü kullanıoruz %10 unu kullanabilsek ben su an bu yazıyı yazmak icin ellerimi kullnmazdım,ona odaklanır ve yapardım..:]

son zamanlarda cıkan kitapların %70 i bununla ilgili..misal taş meclisi..telepati dediimiz olay bu:)

demek ki araştırmayı yapanlar yanlış biliyo :goz:
onlar unutsunlar o zaman :D

saoL daı unuttuq :p

Günde 8 bardak su mu???Ben 1 haftadır su içmiyorum desem bana inanır mısınız?Tabi su ihtiyacımı çay kahve gibi sıcak içecekler karşılıyor.

Neyi unutcağımızı unuttum gaLiba :)

bence hindi etinden başka hepsi saçma yav,cep telefonlarının elektronik aletlere bariz bir etkisi var ,en basit örnegi otobüslerde cep telefonlarının kapatılmasının istendigi (frenleri bozma yalanı söyler genelde ama doğrusu kalorifer ve kapı elektroniğini bozar ve bunlar pahalıdır o yüzden korkuturlar insanı ) , 8 bardak olmasada su içmemiz gerek öyle yada böyle :D isterseniz içmemeyi deneyebilirsiniz 2 gün ,loş ışıkta kitap okumak çok yoruyo gözlerimi :s saç ve tırnak olayında bir fikrim yok ama 3 4 santimde deriden kaynaklanmaz bence

Benden söylemesi ''Bildiklerinizi Unutun''u kesinlikle unutun.....

bence hindi etinden başka hepsi saçma yav,cep telefonlarının elektronik aletlere bariz bir etkisi var ,en basit örnegi otobüslerde cep telefonlarının kapatılmasının istendigi (frenleri bozma yalanı söyler genelde ama doğrusu kalorifer ve kapı elektroniğini bozar ve bunlar pahalıdır o yüzden korkuturlar insanı ) , 8 bardak olmasada su içmemiz gerek öyle yada böyle :D isterseniz içmemeyi deneyebilirsiniz 2 gün ,loş ışıkta kitap okumak çok yoruyo gözlerimi :s saç ve tırnak olayında bir fikrim yok ama 3 4 santimde deriden kaynaklanmaz bence

belki adamların da bi bildiği vardır ha ?:goz:

Geri