"Bildiğim tek balyoz, çekicin büyüğü"

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
ozden-ornek-bildigim-tek-balyoz-cekicin-buyugu.jpg

Balyoz Darbe Planı soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanacak olan Özden Örnek, "Balyoz'la ilgim yok" dedi.

'Balyoz Darbe Planı' iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınarak savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eski Deniz Kuvvetlleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, Balyoz'la ilgisinin olmadığını savunarak, "Bildiğim tek balyoz, çekicin büyüğüdür" diye konuştu.

Habertürk'e konuşan Özden Örnek, "Dünyaya yeniden gelsem yine bahriyeli olmak isterdim. Kimseye kırgın ya da küzgün değilim. Emniyette kalmaktan gocunmadım. Emniyette hiçbir sıkıntı yaşamadım, personelle iftihar ettim. Balyoz'la ilgim yok. Bildiğim tek balyoz çekicin büyüğü. TSK'nın çok önemli görevleri var o yüzden kişisel beklentim yok" dedi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• ozden-ornek-bildigim-tek-balyoz-cekicin-buyugu.jpg
    ozden-ornek-bildigim-tek-balyoz-cekicin-buyugu.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 1,707
Ama tutturdu bazıları balyozun sapı diye

Bak ne güzel anlatmış balyoz çekicin büyüğü o kadar

Bakıyorumda ordu o kadar darbe planı yapmış tek darbe yapamamış

Gidin işinize başka şeylerle uğraşın diyecem adamların işi zaten askerle uğraşmak başka işleri yok

Son Zamanlarda Asker İşini Yapmakdan Ziyade Sadece Kelime Oyunu Yapıyor,
Bazıları İşini Çok İyi Yapıyor Ki Asker Hala Darbe Yapabilmiş Değil Aslında Darbe Yapamayacağından Değil Asker Darbe Yaptıktan Sonra Ne Yapacağını Bilmiyor.
Velhasıl Askerlik Başka Zenaat Siyaset,Politika Başka Zenaat Bence Herkes Kendi işini Yapsa Daha İyi Olur.

Ama tutturdu bazıları balyozun sapı diye

Bak ne güzel anlatmış balyoz çekicin büyüğü o kadar

Bakıyorumda ordu o kadar darbe planı yapmış tek darbe yapamamış

Gidin işinize başka şeylerle uğraşın diyecem adamların işi zaten askerle uğraşmak başka işleri yok

Darbe yapamamış bak sen söledin yapamamış..Yapmamış değil .

Keşke yapsalar. En azından TÜRKİYE için yaparlar. abd için değil.

Geri