BikiniLi afişLere boyaLı saLdırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Başkent Ankara’nın göbeğinde mayo satan dükkânlar, bikinili reklamlar saldırıya uğradı. Saldırganlar, bikinili mankenleri siyaha boyayıp sansürledi

bikiniliafisboya.widec.jpg

Ankara Kızılay’daki İzmir Caddesi’nde, mayo satan dükkanlar ile mayolu mankenlerin yer aldığı reklam tabelaları boyalı saldırıya uğradı.

Akşam gazetesinin haberine göre, cadde boyunca, işyerleri ve tabelalar iki kişi tarafından siyaha boyandı.

Saldırganlar, sabahın erken saatlerinde dükkanların girişindeki bikinili manken resimlerini hedef aldı.

Polis, kaçarak izlerini kaybettiren saldırganları arıyor. Dükkan sahipleri ise saldırının şaşkınlığını yaşıyor.

Ekli dosyalar

• bikiniliafisboya.widec.jpg
    bikiniliafisboya.widec.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 472
Bunun boyanmamışı varmı? :)

Görünüşe Göre Bu Senenin Kreasyonuna Siyah Tonlar Hakim Olacak :)

Ne mal adamlar var Allah'ım :D

çok iyi yapmışlar.......

Tayyip yaptırmıştır ne de olsa Türkiye'de etnik grup yok herşey normal ona göre ya :D

bunları yapanlar da 28 subat zihniyetinde olan ergenekonun dısardaki kuyrugudur

bunları yapanlar da 28 subat zihniyetinde olan ergenekonun dısardaki kuyrugudur

zartabur nedir bu isteğin 28 şubattan bu kadar ya bu kadarmı içinize oturdu şeriatin boğulması ama gözünüz aydın abd iniz ve tayyip amcanız daha beterini yapıuyo allahın yobazları caddede afiş boyar ergenekoncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 lara atar hey allahım ya

Çok iyi Yapmışlar .. Artık Sokaklara Çıktığımızda Sokakta Mı yürüyoruz P..no Mahallesinde mi gezioruz Belli Değil !

Çok iyi yapmışlar ellerine sağlık..Çoluk çocuk bakıp bakıp azıyor sonra serseri mayını gibi nereye kime saldıracağını bilmiyorlar.

Bence tamamen yasaklanmalı bu tür müstehcen afişler.Ne o kardeşim yatak odasına çevirdiler meydanı olmaz ki.

keşke yırtsalarmış.

Çok iyi Yapmışlar .. Artık Sokaklara Çıktığımızda Sokakta Mı yürüyoruz P..no Mahallesinde mi gezioruz Belli Değil !

İleride eşinle yada sevgilinle mağazaya girerken dersin ben bakamam dışarıda beklıyorum diye. O da koyar seni kapının önüne .

Herşeyin başı eğitim. Okulda Kürtçe yerine neyin doğru olup olmadığını öğretsen bunlar olur mu ? Hayır..

Şimdi derler mağazalar bunu yapmasın. O zaman nasıl ithalat & ihracat olacak ? Nerden gelecek paralar. Hoş biz bi tarafımızı kessek dahi para kazanamıyoruz ki . Hep dışarıya para... Ha unutmuşum birde Tayyip ve Yağverlerine.

ilginç
resimlere kadar bulaşmışlar artık
yakında mayolulara kezzapta atar bunlar

Abi ahahahahaahah cok komiksin:)

Herşey Erdoğan'a bağlanıyor kaç kolu varmış bu adamın =).
Erdoğan mahallenin elemanlarını arayacak mahallenizde bikinili hatun gördüm.
İşini bitirin mi diyecek =)
Tamam bu adamlar dingil hadi onları geçte bari sizler yelken açmayın =)

Daha durun, sokakta başı açık geziyor diye kızınızın, kızkardeşinizin veya eşinizin üzerlerinede boya asit, kezzap vs. atılacağı zamanları göreceksiniz, ve hatta bir takım meczupların tokatlarınada mahsur kalıcaklar, o zaman biz ne yaptık diye düşüneceksiniz ama geç kalmış olacaksınız. fettoşu ve onun basınını alkışlamaya devam edin.

Ergenekon diye bir uyduruk kurguya her şeyi bağladınız birde bunu bağladınız ya....Sizden Tanrı bile korkar.

ςαη;4999929' Alıntı:
İleride eşinle yada sevgilinle mağazaya girerken dersin ben bakamam dışarıda beklıyorum diye. O da koyar seni kapının önüne .

Herşeyin başı eğitim. Okulda Kürtçe yerine neyin doğru olup olmadığını öğretsen bunlar olur mu ? Hayır..

Şimdi derler mağazalar bunu yapmasın. O zaman nasıl ithalat & ihracat olacak ? Nerden gelecek paralar. Hoş biz bi tarafımızı kessek dahi para kazanamıyoruz ki . Hep dışarıya para... Ha unutmuşum birde Tayyip ve Yağverlerine.

Arkadaş bu sözlere sen alınma biz normal bir erkekten bahsediyoruz .

Tüfek atmıyorsa bu seni ilgilendirir mühim olan menzilidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri