- Reaction score
- 0
aramıza hoşgeldin
iyi forumlar bol paylaşımlar
soysuzluğa =)
iyi forumlar bol paylaşımlar
soysuzluğa =)
Forumda ne tür işler dönüyor bilmiyorum..Kim kime ne demiş, kim kime ne yapmış umrumda değil ama forumda bu tür çocukça tavırlar artık şaçmalama moduna geldi...Nereye girsem sataşma ve kışkırtma postları...Kimse kişisel sorunlarını foruma yansıtmamalı...Sorun ne olursa olsun...Bir an evvel yetkili bir yöneticinin bu duruma müdahale emesi gerekir diye düşünüyorum...
Soysuzluğa'ymış...Nicki alan denyo da güldürmesin adamı kendine ve adam akıllı üye olucaksa olsun...Burda itlik serserilik iş yapmıyo...
Forumda ne tür işler dönüyor bilmiyorum..Kim kime ne demiş, kim kime ne yapmış umrumda değil ama forumda bu tür çocukça tavırlar artık şaçmalama moduna geldi...Nereye girsem sataşma ve kışkırtma postları...Kimse kişisel sorunlarını foruma yansıtmamalı...Sorun ne olursa olsun...Bir an evvel yetkili bir yöneticinin bu duruma müdahale emesi gerekir diye düşünüyorum...
Soysuzluğa'ymış...Nicki alan denyo da güldürmesin adamı kendine ve adam akıllı üye olucaksa olsun...Burda itlik serserilik iş yapmıyo...
Burda muhattap soysuzluğa...Belli ki Sonsuzluğa arkadaşımızla dalga maiyetinde bir nick almış...Eğer ciddi bir üyelik istiyorsa başka bir üyelik alsın...Bu şekilde hoş mu oluyor.?...İki gün sonra sizin-bizim nickimizi de böle dalga geçseler sesiniz çıkmicak mı yani...Ben insanlık olarak tepkimi koydum...beyenir siniz beyenmez siniz orası başka...Aynı tavırı size sergileseler aynı tepkiyi alırlardı benden...
Ayırca solariz yada bir başkasına da bir sözüm olsa döner derim..Burda kimseye bir itaf yok...Eğer yapan varsa kendini bilir zaten...ben forumdan genel bir şikayette bulundum fırsattan istifade...
Neyse soysuzluğa nickli üye zaten gerçekten bir üyelik istedi de yanlış anlaşıldı ise yeni bir üyelik alır gibime geliyo...O kadar duyarsız olmasa gerek...
forumdan birinin benzer bir nickle dalga geçmek hatta aşağılamak için aldığı sahte bi USER olduğu çok açık ..........bence banlanması gerekir