Bi Hacked de Benden :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim sitemi birisi hacklemiş ama nedeeen ben sitwemde kötü bişi barındırmıyodum bide abicim senin hacklediğin siteye koydugun turkish hackers yazıyodu
:) neyse arkadaşlar biz mir millet bir ulusuz yabancıların a.Q yalım ama kendimize zarar vermeyelim :) iyi günler iyi çalışmalar dilerim BU ARADA GÜSEL İŞ ÇIKARMIŞSIN KARDEŞİM :)

ne suçu vardı breziya sitesinin :D :p emeğine sağlık

sensizlik' Alıntı:
:) neyse arkadaşlar biz mir millet bir ulusuz yabancıların a.Q yalım ama kendimize zarar vermeyelim :) iyi günler iyi çalışmalar dilerim BU ARADA GÜSEL İŞ ÇIKARMIŞSIN KARDEŞİM :)
aynen katılıyorum+1
mehter marşıda çok güzel olmuş tebrikler.

Yaw eleman yapmis iste yapacaiini daha konusmaya ne gerek warki?
Eline saglik w133 devamini dilerim...
Kolay gelsin...

hehehe' Alıntı:
http://www.nexusonline.com.br
Bir Şey Demiyom Ama Bu Hack Değildir...
Davs :(
sanane kardesim istediğini yapmakta ozgur dur herkez. agzın laf yapacağına elin iş yapsın biraz. hayırdır bi icraatin yok ortada. seni de gorelim. cık bakayım on plana. :mad:

lem tartışma ortamı yapmayın
a.q.muşsunuz forumun hee
herkes istediğini yapar
sonuçta sanki w133 kardeşim burayı yada sizin sitenizi hackledi(yoksa sizin sitenizde biz mi bilmioz)
a.q. bırakın işte temiz iş yapmış.
boktan yere tartışmayın yaa
eline sağlık w133

MaLi' Alıntı:
sanane kardesim istediğini yapmakta ozgur dur herkez. agzın laf yapacağına elin iş yapsın biraz. hayırdır bi icraatin yok ortada. seni de gorelim. cık bakayım on plana. :mad:

Biraz on Plana Cıkayım Ozaman hehehe adlı uye benım

Ben Biraz İş Göstereyim ozaman
http://www.zone-h.org/en/defacements/filter/filter_defacer=Thehacker

Sanırım yeterince iş Yapmışımdır şimdide Seni Gorelim Çık Biraz Ön Plana
Az Laf Çok iş :p

Bence hackin ne şekilde yapıldığı önemLi değiLdir . Kimse bashLarken exploit vs. ile başlamaz zamanLa olucaqtır bunLar. TheHacker kardeşim de iyidir fakat tartıshma yaratmaya gerek yok . Sonuçta yapılmısh bi iş var . Helal olsun

ellerine sağlık bunları yabancı sitelerde yapmamız daha iyi çünkü burada türklerin adı söz konusu ellerine sağlık kardeşim...... helal olsun

Arkadaşlar beni destekleyen herkese teşekkürler.
Fakat konu uzamış o yüzden kapatılıyor.
Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri