bi de şu yardıma bak ne kaybedersin ki...

kurtwolush

Banned
Reaction score
0
alan adım war. flash sitem hazır. 10a yakın ücretsiz hosting sitelerine kaydım war. her şey tam. fakat ne server nedir mysql nedir sunucu nedir bi bilgim yok. nasıl upload edip de flash sitemi bi yerde yayınlarım o kadar araştırdım yok bulamadım haftalardır uğraş dur flash site hazırla alan adı bul. ama php mysql ne olduğunu bilemediğin için sap gibi kal. mynet mysiteye upload yapıyorum fakat 1mb tan fazlasını kabul etmiyor my sitenin kurdu oldum ama flashım 1.5mb. walla ne sorucamı bilmiyorum biri el atsın lütfen emeklerime yazık oldu işin üzücü tarafı bunları hep tek elle yaptım. bu flash sitemi nerede nasıl yayınlarım upload ederim.

sana bi alan lazım. ücretsiz olarak www.kayyo.com yada www.9999mb.com dan alabilirsin...
Ama bence ücretsizlerle uğraşma parayla al çok pahalı bişi değil...
Şimdi alanı aldıktan sonra siteni (index ve diğer sayfalarını ve resimlerinin bulunduğu images dosyasını) bi ftp programıyla ya da normal ftpden bağlanarak alanına atacaksın.(turbo ftp güzel)
Sonrada alan adını buraya yönlendireceksin.
Siten yayında...

edit: bi de php demişsin...Sen ilk önce html olarak bi yap php mysql sonra...

eXi26' Alıntı:
sana bi alan lazım. ücretsiz olarak www.kayyo.com yada www.9999mb.com dan alabilirsin...
Ama bence ücretsizlerle uğraşma parayla al çok pahalı bişi değil...
Şimdi alanı aldıktan sonra siteni (index ve diğer sayfalarını ve resimlerinin bulunduğu images dosyasını) bi ftp programıyla ya da normal ftpden bağlanarak alanına atacaksın.(turbo ftp güzel)
Sonrada alan adını buraya yönlendireceksin.
Siten yayında...

edit: bi de php demişsin...Sen ilk önce html olarak bi yap php mysql sonra...

kayyodan war alanım ama tek sorun dediğim gibi upload yapmasını bilmiyorum. turbo ftp yi inbdirdim kullanasını bilmiyorum:(

flash hazır nasıl upload edicem. yardımcı olacak biri özele msn adresini atarsa sewinirim.

resimde anlattım takıldığın yer olursa sor....
Siteni atarken siteyle ilgili bütün resimleri de sunucuya(alanına) atmayı unutma.
Resim biraz karışık olmuş.
Kısaca olay şöyle
server yazan yere ftp adresini giriyosun....örn: user.kayyo.com
login yazan yere kullanıcı adını
password şifre
sonra go diyoruz....Eğer sağ altta yeşil ışık yandıysa bağlandı demektir.
Bağlandıktan sonra sağ taraftaki public htmala klasörüne sitemizi atacaz.
Solo tarafta da oradaki klasör simgesine tıklayarak sitemizi kendi bilgisayarımızda buluyoruz ve sitemizi sürükle bırakla...Tutup sağ tarafa public html nin içine atıyoruz....
e670b8e61e731c4db6cd2e7a4af2c2f6_resim_Upload_Bankaniz_www.4um.cc_jpg

eXi26' Alıntı:
resimde anlattım takıldığın yer olursa sor....
Siteni atarken siteyle ilgili bütün resimleri de sunucuya(alanına) atmayı unutma.
Resim biraz karışık olmuş.
Kısaca olay şöyle
server yazan yere ftp adresini giriyosun....örn: user.kayyo.com
login yazan yere kullanıcı adını
password şifre
sonra go diyoruz....Eğer sağ altta yeşil ışık yandıysa bağlandı demektir.
Bağlandıktan sonra sağ taraftaki public htmala klasörüne sitemizi atacaz.
Solo tarafta da oradaki klasör simgesine tıklayarak sitemizi kendi bilgisayarımızda buluyoruz ve sitemizi sürükle bırakla...Tutup sağ tarafa public html nin içine atıyoruz....
2d4a0678f7.jpg
resim çıkmıyor be arkadaşım. yaptın bi iyilik bari sonunu getir . walla çok hayır duası alırsın :hhuzgun

edit: resmi şimdi gördüm hemen inceliyorum. yapamasam da gerçekten çok saol

walla dostum çok sağol . beni büyük bi dertten kurtardır yardımın için teşekkür ederim.

Geri