Bişey danışmak istiyorum?

RingAteşi

KicKBoks
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar..
Ben klasik gitara başlamak istiyorum.Ama kursa gitme imkanım yok.Sizce kendi kendime programlar yardımıyla gitar çalmayı öğrenebilirmiyim.Yoksa kursa gitmeden veya ders almadan olmazmı? Yorumlarınız çok önemli benim için ..Şimdiden tşkler:melek

kardeşim ben gitar çalmakla ilgili ne biliyorsam , bu site sayesinde biliyorum. azim ve çalışmanın dışında ihtiyacın olan bişey de yok (bi gitarla bikaç parmak fena olmaz yinede).bunu aynı soruyu 2 yıl önce sormuş birisi olarak söylüyorum.ama o zaman bana verilen bir cevap var ki, bilmen - dikkate alman - faydana olacaktır diye düşünüyorum :

tkncnt :
kesinlikle kurs almak şart. bende kendim başladım ama kendi kendine haftalar alacak bi konuyu bir bilenin sana 10 dakikada öğretebileceğini görmek kendin devam etme fikrini baltalıyo haberin ola.. birde çalgıda doğru teknik ilerlemeni sağlayan tek etkendir. yanlış başlamak hızlanmanı ve gelişmeni engeller ve yanlış teknik oturursa eline düzeltmek çok zordur..ben ders verdiğim öğrencilerde sürekli teknik izlerim taa ki oturana kadar..çünkü çalgı parmak anatomini belirli bi yerden sonra kendine göre adapte eder..resmen parmak yapını bile değiştirir zamanla.. (küçük yaşta başlamak iyidir geyiği bu yüzden, parmakların gitara göre şekillenir).. kıza sözün özü kesinlikle ders almakta , bi bilenle çalışmakta fayda var..
başarılar şimdiden..

ama kursa gitmeden öğrenmeye kararlıysan seni şöyle alalım :

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=82249

takıldıkça sor ama herşeye takılma ;) . sen çalış olacaktır . sorularını sormaktan çekinme
hadi hayırlı akorlar ....

Ben kurssuz öğrendim. Program da kullanmadım. O zamanlar nerde internet peee. Kitaplar vardı dergiler vardı. Abilerimiz vardı onlara baka baka öğrendim.
Öğrenmeyi gerçekten istiyorsan yapılamayacak birşey değil.
Başarılar...

Arkadaşlar çok saolun şimdi gitar almaya gidiorum:DYardımlarınıza çok ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler

Geri