Beyninizi okuyan sistem !!!!!

ya olasılık değil maouseyi büyük olasılıkla sectiğiniz sayının ustunde tutuosunuz oda kndi kndine cıkarıp ordaki işareti gsterio

arkadaslar işlemleri doğru yaptığınızda 9 un katları cıkıyo ve taloda 9 ve 9 un katları da aynı sembole sahip yani dümen var beyin meyin okumuyo bu meret

süpermiş nerdeyse 20 kez denedim 20side doğru.şimdi hilesini anlamaya çalışıyorum

Evet ya benimde düşündüğümü buldu acaba tutuğumuz sayıya mouse değincemi algılıyor sayfa ?
Yok hayır 9 un katları ile ilgili kanımca.

Ben çözdüm dikkatli bakın..Hangi sayıyı seçerseç seç rakalarından çıkardın zaman hep aynı simge çıkıyor.
BEYNİMİZİ OKUDUĞU FELAN YOK.
Mesela 9 u seç 0, 8 i seç 0, 7 i seç 0 yani neyi seçersen seç 0 ın simgesi çıkıyor yani hileli

Evet ya benimde düşündüğümü buldu acaba tutuğumuz sayıya mouse değincemi algılıyor sayfa ?
Yok hayır 9 un katları ile ilgili kanımca.

aynen öyle

9>18>27>36>45>54>63>72>81>90>99 ve sıfır sayılarına tabloda bakarsanız hepsinin sembolleri aynı ve işlemlerin doğru sonucları da 9 ve 9 un katlarını veriyo ve doğal olarak sembol ü biliyo :D

arkadaşlar her denemede sayılara karsılık qelen harfler deisio sen hanqi sayıyı tutarsan tut cewabı önceden belli o sonuc cıkıo mesela 13 tuttun 13-4=9 diyelim z harfi sen 35 de tutsan 35-8=27 o da z harfi

Geri