Beyninizi okuyan sistem !!!!!

LGpointer

New member
Reaction score
0
verilen linkte ilk önce 10'dan 99 arası bir sayı seçin
yani sayı 2 sayıdan oluşucak misal: 54
54'dü birbirinden çekiyoruz sonra. yani 54 - 5 - 4 = 45
sonucu listede arıyoruz ve sonuca ayit olan resmi aklımızda tutuyoruz yaklaşık 3-5 saniye sıf bu resmi düşünüyoruz.
sonra ortadaki kareye tıklıyoruz :victory
benim aklım almadı siz'de bi bakın. :)

link :http://www.bambusratte.com/gedankenleser2.php

çok basit mause ile hangi kutunun üstüne durursan oradan bilior :)

kardeş bak onun metodu var ben çaktım onu dikkatli bakarsan çıkardığımız sayılar hep toplamı 9 yapıyo 9 un katlarındaki tüm harfler aynı :) ondan dikkatli bakın anlarsınız

28uqj3k.jpg

Resimdende anLaşıldığı gibi oLasılık söz konusu..

kardeş bak onun metodu var ben çaktım onu dikkatli bakarsan çıkardığımız sayılar hep toplamı 9 yapıyo 9 un katlarındaki tüm harfler aynı :) ondan dikkatli bakın anlarsınız

arkadaşım olasılık değil olasılık olsa hep aynı tutmaz :) dediğim gibi 9 un katlarını alıyolar adamlar :)

cok basit bi durum ya misal ilk tuttuğunuz sayıydan sonra tıklamadan baska bir sayı daha tutup karsılığına bakın aynı cıkıcaktır cıkabilicek sonuclarına her denemede aynı karakterleri koyuyor ve dümen ceviriyor misal tuttuğunuz bir sayının burda gösterilen işlem sonrası 35 cıkma ihtimali yok ama cıkma ihtimali olanların karakter karsılıkları aynı

valla ben 6 kere denedim hiç birini bilemedi

ahauhauh bilemio koptum :D bende yemedi bu meret :hhmanD

resimlerden de anlasılacağı gibi her zaman cıkabilecek olan sabit sonucların karsılığıda sabittir
o yüzden müneccimle sevisme durumu yok yani olayda

ha bilemedi diyen arkadaslarda matematik hocalarıyla alakalı bi problem var herhelde bahsedilen işlem doğru yapıldığında yanlıs cıkma ihtimali yok

mtkso9.jpg

2h58qz8.jpg

ona bakılar 9-18-27 saq capraz..

kardeş 0 bakarsanız sürekli değişiyor o değişen resimde cwp oluyor.sen hangi sayıyı tutarsan tut cwp hep 0 daki resme götürüyor seni:...olay bu

Geri