beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

killrhacker

Banned
Reaction score
0
ya team kuruluor kuruluor dediniz kurulmadı team bitane kuralım antirus la saldıralım herkesi bekliom team kurmak icin herkes 23:30 bir siteye saldıralım da hangi siteye bana ir fikir werin beyler

taam sen başla biz arkandan geliriz :) şaka bi yana arkadaş dooru söylüyo örgütlere karşı takım kuralım

arkadaşa bşy demek istiyorum daha rapidin ne oldugunu bilmiyosun team kurmak istiyorsun biras sert oldu kızma ama daha gelişmen gerek

OpAmP' Alıntı:
artık dayanamayacam ve söleyecem.

ddos bir işe yaramayacağı gibi.
tabi büyük düşünüyorsanız.

:)

Wala bu aciklayici oldu heralde gec anladim bende ama nese

Exploit kasiorm ve kasabilen 5-6 arkada$la birle$ip pkk sitelerine darbe vurabilir ben warim dien warsa msn im belli.

Hazir 2 tanede sponsor war ama durumlar belli olmadigi icin soliemiorm...

tmm black'in imzasındaki gibi bi takım kuralım :p
black imzan çok manyakmış yannız çok beğendim dostum

rica ederim dostum ama gercekten böyle bır sıtenın artık team olaması gerekıyor bırılerının önderlık yapması lazım dıye dusunuyorum tum pkk sıtelerınde www.hackhell.com olsun ıstıyorum kımsenın yapmadıklarını yapmamız gerekıyor buna gucumuzun oldugunada ınanıyorum bır cok arkadas kendını gelıstırdı bende ılerleme saffasındayım calısıyorum sabahlar kadar umarım bırseylerı basarırım

ilk önce hedefleri belirleyin.
bu hedefleri herkes bilmesin
herkes bilirse bişey yapamazsınız.

siz açık açık hedef gösteriyorsunuz. bu yanlış
büyük sçık değilde önemsiz açık belirterek hedef şaşırtın.

birde exploit olmadan bişey yapamazsınız bunuda unutmayın.
sss ile birde taratın siteleri.

benim diyebileceklerim bukadar.

Dostum İmzan Dehşet Güzel!
Ve Team Tabi Kurulmalı. Gerçi Pek Anlamam Web hackten ama mail ve pc konusunda elimden geleni yaparım!

önce takım ve görev dağılımı belirlensin arkadaşlar sistem kurulsun zaten gerisi gelir

yaa hep bilmiosun bilmiosun diosunuz ozaman öretin abii öretin yanlıs birsey sölediysem affedin

affetmekle alakası yok.kimse sana sinirli falan diil.herkes yüksekten uçmuşsun kendini frenle dio.olay budur.

öğretmeklede ilgili olarak:kimse sana özel olarak bişiler öğretmez.sen araştırıp öğrenirsin.hee takıldıın bi yer olur sorarsın o zmn cvp verilir o ayrı.

araştır araştır diosunuz daa nerden arastırcam barii onu söleyin :mad:

hocam gir web hacking bölümüne , mail hack bölümüne oku i$te herkes bu yollardan gecti senden farkli orenen goren yoktur bence aramizda...

Phiber OptiC' Alıntı:
hocam gir web hacking bölümüne , mail hack bölümüne oku i$te herkes bu yollardan gecti senden farkli orenen goren yoktur bence aramizda...
phiber sana katılıorum dostum.herkes bu yollardan geçti.kimi daha hızlı kimi daha yavaş.ama sonuçta mutlaka geçmiştir.seninde öle yapman lazım arkadaşım.hani bi laf vardır ya:"cin olmadan adam çarpmaya kalkma"die işte sana o lafı sölemek istiom.işi çözmeden team kurmaya kalkma başın çok yanar yoksa.benden sana sadece bi tavsiye.umarım kulağına küpe olur

saol tesekkür ederim sölediklerini anladım işallah örenebilirim

ya warya geyiq oldu hea gene bıraqın bunları ne antirus u ne ddos u bunlar la bishey yapamassınıs.. team diosunus ama icraat olmadıqdan sonra team olsa ne olr once teq bashınısa bisheyler yapın ondan sonra saten team qendiliinden olushmush olr..!! benden bu qadar saygı duyarsınıs yada duymassınıs ama teq gercheq imsanın altında team yasması bishe ifade etmess..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri