Beyler lütfenn 5 dk. ayırıp okuyunuz

susuzd3n1z

New member
Reaction score
0
Arkadaslar yardımlarınıza ihtiyacım var 10larca foruma girdim bi allahın kulu yardım etmedi :( bari sizler bu kardesinize sırtınızı dönmeyin beyler 2 senelik sitem 4 ay evvel hacklenmiş!! hacklenmiş diyorum cunki ben askerdeyken olmus siteyi sanaldan tanıstıgım bir kac arkadasa emanet etmiştim uzun yıllar beraber takılmıstık sanalda sonra siircicocuk ve sLayEr adında iki heriif sitemi hacklemişler ve domainimi satılıga sunmuslar beyler ne olun domaini almamda bana yardımcı olun 2 senelik domainimden oldum :(. bnm sitem susuzdeniz.org bu domaini almamda bana yardımcı olucak arkadaslara host + domain vericem egerki bnm sitemi alamassınız hiç deilse www.darkgrup.org sitemi slayerın sitesiymiş bari bu siteyi hackleyin bu siteyi hackleyene ise host vericem size yemin ediyorum :( ne olur yardım edin cok kötü durumdayım

SanaL Alem Böyle Bişi Güvenmiceksin arkadaşım :D ayrıca bu saatten sonra yapılacak yorum yok sanırım bu konu hakkında site elden gitmiş :D

Arkadaslar yardımlarınıza ihtiyacım var 10larca foruma girdim bi allahın kulu yardım etmedi :( bari sizler bu kardesinize sırtınızı dönmeyin beyler 2 senelik sitem 4 ay evvel hacklenmiş!! hacklenmiş diyorum cunki ben askerdeyken olmus siteyi sanaldan tanıstıgım bir kac arkadasa emanet etmiştim uzun yıllar beraber takılmıstık sanalda sonra siircicocuk ve sLayEr adında iki heriif sitemi hacklemişler ve domainimi satılıga sunmuslar beyler ne olun domaini almamda bana yardımcı olun 2 senelik domainimden oldum :(. bnm sitem susuzdeniz.org bu domaini almamda bana yardımcı olucak arkadaslara host + domain vericem egerki bnm sitemi alamassınız hiç deilse www.darkgrup.org sitemi slayerın sitesiymiş bari bu siteyi hackleyin bu siteyi hackleyene ise host vericem size yemin ediyorum :( ne olur yardım edin cok kötü durumdayım

S.A KARDEŞ SEN BU NİCKİ NE ZAMNADAN BERİ KULLANIYORSUN BİRAZ AYIP OLUYOR SANIRIM. BU NİCKİN GERÇEK SAHİBİ BENİM. SENDEN RİCAM BU NİCKİ KULLANMA. SAYGILAR..

sanal alem yalan alem sanal alemde babana bile güvenme :)

ulan adam yardım istiyoo kardeş ben bakarım sitelere eger tanıdık çıkmassa tabi indiriris herkes hakettigi muameliyi görür sn sitenin hacklendigini vede hckleyen kişinin zonesini gsteririmisin

O Slayer denin Hırsız varyaaa Ben onun taa "?" şimdi oda askerde , ama siteleri hacklemek bence çok zor ama yardım edicam sana pm at bi deniyelim ,

kardeş yapılcak tek şey siteni sende geri almak için hacklicen başka şansın yok gibi hem bunu yaparken sitenin kendinin olduğunu ıspatlarsan yasalar yünündende pek fazla sucun olmaz artık keylogger trojen filan ne istersen kullan

Geri