' BeYaZ TüRKLeR ' TaVRıNı KoYDu

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
AKP uzun zamandır tek parti iktidarının otoriter/totaliter davranış biçimlerini benimsemiş gibiydi. 'İstediğim şeyi istediğim zaman yaparım' anlayışı iktidara hakim olmuştu... Dün bu ülkedeki insanların bir bölümü iktidara, 'unutma bu ülkede biz de yaşıyoruz' dediler. 'Biz varız ve olan bitenden memnun değiliz, dikkatli olun' uyarısını yaptılar.
Eğer iktidar 'Halk hala daha AKP diyor' demeyi, ağırlıkla 'Beyaz Türkler'in kendisine verdiği mesajı almamayı sürdürürse, korkarım ki sonu bir zamanlar 'Ben mutlak hakimim' edasında olan ANAP iktidarından daha beter olacak ve yakında o dönemde ANAP iktidarının yediği darbeden daha ağır bir darbe yiyecektir...
Burada önemli olan, iktidarı değiştirecek oy miktarı tartışması falan değildir. Bunun olacağını zaten kimse beklemiyordu ama asıl önemli olan boyut, ağırlıkla 'Beyaz Türkler'in sonunda vurdumduymazlıktan kurtulup tavır koymaya başlamalarıdır. Daha önce bunun da olabileceği hiç beklenmiyordu ama oldu işte...
Bu, AKP'ye koşulsuz gibi algılanabilen bir destek vermekte olan liberalleri de dengeleyecektir, AKP'yi de...
Liberaller 'Beyaz Türkler'den onay almazlarsa Türkiye koşullarında var olamazlar.
Bu, liberalleri gerçekten panikletecektir ve dün televizyonlarda yorum yapan AKP destekçisi liberaller, bu paniğin işaretini çoktan vermeye başladılar bile...
Liberaller nedeniyle birçok kavramda kafa karışıklığı yaşamakta olan Türkiye'de 'Beyaz Türkler'in dün gösterdiği net tavır çok önemli gelişmelere açıktır.
Bundan sonra ülkede zihinler açılacak, bazı kavramlar daha bir netleşecek.
İlk önce geleceğimiz için konuşmaya uzun zamandır suskun gibi gözüken 'Beyaz Türkler' de artık başlayacaklardır.
Konuşmayı tek başına ve kendi liberalleriyle de yapmakta olan yani sonuçta kendi kendisine konuşmakta olan AKP'ye 'Bizimle de konuşacaksın, geleceğimize birlikte karar vereceğiz' uyarısı dün nihayet yapılmıştır
Kendimi ait olarak gördüğüm bu insanların bilinçli çıkışları ile övünüyorum. Ve bu çıkış beni çok daha rahatlattı. Türkiye'yi de rahatlatacağına eminim.
İnşallah AKP de bu uyarıdan kendine düşen payı çıkarır ve belki son genel seçimin akşamı balkondan konuşan Başbakan'ın o günlerine döner.
Kim bilir; umut edelim ve bakalım, göreceğiz.
Bunu yapmazlarsa ülkedeki 'Beyaz Türk' tavrı daha da artacaktır. Buna da eminim dünden sonra...

Bu arada seçim sonucu 'Beyaz Türklerin' siyasete olan küskünlüğünün
de sonunun geldiğini
gösterdi.
Bu ülkede bazı insanlar karakteri sağlam, dürüst ve düşünen insanların siyasete atılmasını gerçekten de istiyor.
İstanbul sonuçlarının da gösterdiği gibi bu tür insanlar hareketlendiğinde onlara destek verecek insanlar da bayağı sayıda var bu ülkede.
Sonuç itibarıyla ben yarın (bu) sabah daha mutlu olacağım bir ülkede uyanacağıma da eminim.
Bence 'Beyaz Türkler' nedeniyle dün ülkenin omurgası dikleşti biraz...

Serdar Turgut

Beyaz Türkler One Minute Tayyip Dedi
:goz:

Dünün ''karnını kaşıyan adamları,bidon kafalı seçmeni,çobanın oyu'' bugün beyaz türk olmuş,
vah oryantal zihniyet vah.Yarın bu memleketin %40'ı bu zihniyete oy verse,o güzelim vatandaşı aşşağılayan elit kesim tarifleri ne hal alır acaba?. Mesela çobanımızn makamı Aristo felana yükselirmi?Bence yükselir.Şu beyaz türkler kimlerdir,kimlerdendir,bilen varsa bi açıklasında
bizde öğrenelim.

Dünün ''karnını kaşıyan adamları,bidon kafalı seçmeni,çobanın oyu'' bugün beyaz türk olmuş,
Şu beyaz türkler kimlerdir,kimlerdendir,bilen varsa bi açıklasında
bizde öğrenelim.

:durdurun
Beyaz Türk Dediği kavram Şehirli , Laik , Hem Üretimin içinde Hemde Tüketimin içinde olan kişilerdir .
Sen Yozgat'ın bilmem ne ilçesinde kazanılan belediyelikle iSTanbul Avcılar Bölgesinde kazanılan bir belediyeyi aynı sanıyorsan asıl sen kendin düşünmelisin .

Beyaz Türklere Örneklerle Devam .
Şişli Belediyesinde %60'a yakın oy alan Sarıgül Beyaz Türklerin yoğun yaşadığı bölgede olan bir belediye başkanıdır .
Daha örnek çok veririm .

siyah turkler nasil oluyor esmer sari da varmi

ve burasi turkiye cumhuriyeti arap kurt ve diger insanlarinda beyezi varmi

yapmayin arkadaslar siniflandirma yakismaz bu ulkeye

hersey bitti beyaz turkler kaldi

:durdurun
Beyaz Türk Dediği kavram Şehirli , Laik , Hem Üretimin içinde Hemde Tüketimin içinde olan kişilerdir .
Sen Yozgat'ın bilmem ne ilçesinde kazanılan belediyelikle iSTanbul Avcılar Bölgesinde kazanılan bir belediyeyi aynı sanıyorsan asıl sen kendin düşünmelisin .

Beyaz Türklere Örneklerle Devam .
Şişli Belediyesinde %60'a yakın oy alan Sarıgül Beyaz Türklerin yoğun yaşadığı bölgede olan bir belediye başkanıdır .
Daha örnek çok veririm .

BeyazLar İstedikLeri kadar dirensinLer iş boşa çıkacak =)
O beyazLarın sayısı ne kadar ki ?
SeçimLerde gördük,''Göbeğini kaşıyan,Bidon kafaLı'' diye tabir ediLenLerin eLinde üLke =)
İstedikLeri kadar mücadeLe etsinLer işde anca yerel seçimLerde kendi iLLerine iLçeLerine
BeLediye başkanı atayabiLirLer o kadar.
MecLis'de ve Türkiye geneLinde (MHP+CHP)=(AKP) denkLemi oLduğu sürece
O ''Beyaz TürkLer'' ''Bidon KafaLı,Göbeğini kaşıyan adam'' MuameLesi göremeye devam edecektir :goz:

BeyazLar İstedikLeri kadar dirensinLer iş boşa çıkacak =)
O beyazLarın sayısı ne kadar ki ?
SeçimLerde gördük,''Göbeğini kaşıyan,Bidon kafaLı'' diye tabir ediLenLerin eLinde üLke =)
İstedikLeri kadar mücadeLe etsinLer işde anca yerel seçimLerde kendi iLLerine iLçeLerine
BeLediye başkanı atayabiLirLer o kadar.
MecLis'de ve Türkiye geneLinde (MHP+CHP)=(AKP) denkLemi oLduğu sürece
O ''Beyaz TürkLer'' ''Bidon KafaLı,Göbeğini kaşıyan adam'' MuameLesi göremeye devam edecektir :goz:

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz .
Bir Antalya büyük şehiri almakla bir Burdur'u almak bir değildir .

Bu ülkede Laik ve Atatürk'e bağlı Türkler açıkça tavrını akp'ye karşı koymuştur .
Neye göre direnme diyorsun anlamadım ?
Şeriat özlemi çekenlerden misin sende yoksa ?

Kömür, makarna, bulgur ve bilimum mutfak ihtiyaçları olmayan AKP ye Tavrını Koymuştur.

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz .
Bir Antalya büyük şehiri almakla bir Burdur'u almak bir değildir .

Bu ülkede Laik ve Atatürk'e bağlı Türkler açıkça tavrını akp'ye karşı koymuştur .
Neye göre direnme diyorsun anlamadım ?
Şeriat özlemi çekenlerden misin sende yoksa ?

Ben şeriat'çi biri değiLim o bakımdan rahat oLabiLirsin =)
Leke AKP'ye tavır koyacağına/koyacağınıza iLk başta paranın biLe üstünden Atatürk'ün resmini kaLdıran CHP iLe uğraşsanız daha hoş oLmaz mı ?
Erdoğan hiçbir zaman ben anti atatürkçüyüm veya buna benzer birşey demedi.
Paranın üstünde haLa Atatürk'ün resmi durmakta ve bende atatürkçüyüm.
AKP'ye sempatisi oLan Atatürkçü oLamaz diye bir kural koymadı kimse ?

Erdoğan hiçbir zaman ben anti atatürkçüyüm veya buna benzer birşey demedi

evet haklısın sadece ben anti atatürkcüyüm demedi .yani sadece bu iki kelime ağzından çıkmadı ama yaptıklarına geçmişteki sözlerine bakınca sadece senin söylediğin ve benim kırmızı ile yazdığım sadece o iki kelime söylenmemiş yada ben bulamadım .ama o iki kelimenin dışında söylenecek ne varsa söylemiş maşşallahhhh ...bu söz kime ait :

“Türkiye’nin yarınında artık ‘KEMALİZM’E’ VEYA BAŞKACA HERHANGİ BİR RESMİ İDEOLOJİYE YER YOKTUR”.1 “Gelinen bu noktada; Türkiye tam bir kaosla karşı karşıya. Rejim tıkanmıştır. Çürümüştür, etrafa rahatsız edici kokular salmaktadır. Kimsenin rejime güveni kalmamıştır.” .tayyip erdoğan

kaynak

ayrıca bu videoda söylediği bütün sözler mevcut ama ne hikmetse gene sadece o iki kelime yok ..onun dışında hersey ve daha fazlası alttaki videoda .....

buyrun izleyin tayyyipinizi ....

http://www.youtube.com/watch?v=xOQ4HIuvc2Q

evet haklısın sadece ben anti atatürkcüyüm demedi .yani sadece bu iki kelime ağzından çıkmadı ama yaptıklarına geçmişteki sözlerine bakınca sadece senin söylediğin ve benim kırmızı ile yazdığım sadece o iki kelime söylenmemiş yada ben bulamadım .ama o iki kelimenin dışında söylenecek ne varsa söylemiş maşşallahhhh ...bu söz kime ait :

“Türkiye’nin yarınında artık ‘KEMALİZM’E’ VEYA BAŞKACA HERHANGİ BİR RESMİ İDEOLOJİYE YER YOKTUR”.1 “Gelinen bu noktada; Türkiye tam bir kaosla karşı karşıya. Rejim tıkanmıştır. Çürümüştür, etrafa rahatsız edici kokular salmaktadır. Kimsenin rejime güveni kalmamıştır.” .tayyip erdoğan

kaynak

ayrıca bu videoda söylediği bütün sözler mevcut ama ne hikmetse gene sadece o iki kelime yok ..onun dışında hersey ve daha fazlası alttaki videoda .....

buyrun izleyin tayyyipinizi ....

http://www.youtube.com/watch?v=xOQ4HIuvc2Q

Sayın Recep Tayyip Erdoğan burda benim ne demek istediği açıkLamış.
Bu konuya daha fazLa girmek istemiyorum,ikili sohbetede dönmesin =)

[VIDEO]wGow9n9XrRU[/VIDEO]

http://www.youtube.com/watch?v=wGow9n9XrRU&feature=related

gerçi sende haklısın bende haklıyım bu muhabbetten sonuç çıkmaz oldness....

adam dün söylediğini bugün değiştim diyip inkar ediyor .dolar euro gibi son haline bakıp davrancaz artık :)

ama sana tavsiyem yarın dolar düşünce yani tayyip gene değişirse o zaman bu tür videoda koyamazsın buraya :D

bu video önemli bir video teşekkür ederim eklediğin için ..ama ne zamana kadar ?

yarın ben gene değiştim gömleği çıkardım diyene kadar :)

nede olsa denizde kum tayyipte gömlek :D

tok olan keyfinin devamını aç olan ekmeğini düşünür ergenekon örgütünden suçu ispatlanmış hapse giren kaçtane ben atatürkçüyüm ben kemalistim diyen var listesini tuttunmu ?

gerçi sende haklısın bende haklıyım bu muhabbetten sonuç çıkmaz oldness....

adam dün söylediğini bugün değiştim diyip inkar ediyor .dolar euro gibi son haline bakıp davrancaz artık :)

ama sana tavsiyem yarın dolar düşünce yani tayyip gene değişirse o zaman bu tür videoda koyamazsın buraya :D

bu video önemli bir video teşekkür ederim eklediğin için ..ama ne zamana kadar ?

yarın ben gene değiştim gömleği çıkardım diyene kadar :)

nede olsa denizde kum tayyipte gömlek :D

serikatil bak dikkat ettin mi biLmiyorum Erdoğan'ın hapis serüveninden sonra çok büyük bir değişime uğradı.Sanırım bunu kimse yadsıyamaz.
o hapse girene kadar ki düşüncelerini görüşlerini bende benimsemiyorum bunu açıkça söyLeyeyim.
Bu değişme oLumLu mudur.Aşırı dinci grupLar hariç tabiki.
Erdoğan hapisten çıktıktan sonra bir tane verdiğin videodaki yazı kadar ağır cümleler kuLLanmamıştır.
Demişsin ki ya değişirse ne yapıcaksın.O değişirse bizde bagnaz değiLiz diyeLim seriqatil =)
Yani şu an için benim düşündükLerimin aynasıdır Erdoğan ama şu an için.
Maziye dönerse durum değişir ki ben sanmıyorum Erdoğan KemaLe erdi artık hapis mi başka birşey mi orasını biLemem =)
Son mesajım demiştim ekLemek istedim.Bu son mesajım =)

tok olan keyfinin devamını aç olan ekmeğini düşünür ergenekon TERÖR örgütünden suçu ispatlanmış hapse giren kaçtane ben atatürkçüyüm ben kemalistim diyen var listesini tuttunmu ?

bi kere fethullahcı haber kanallarının ağzıyla ümraniye sorusturmasından içeri alınan insanlara terörist diyemezsin .bu insanların suçları ispat edilene kadar terör örgütü demek hem yasal değil hemde forum kurallarına aykırı ..suçu ispatlanmamış insanlara sen terörist muamelesi yaparsan seninle baştan bi kere anlaşamayız .bu hatanı acilen düzeltmelisin ...

bu düzeltmeyi yaptıktan sonra bahsettiğin türden yani atatürkcüyüm diyip alakası olmayan insanların olması gayet normal bisey .nasıl ki dindarım diyip dinle alakası olmayanlar gibi ....ve ayrıca dindarım diyip dini sömürenlerin olması gibi ..

suçu ispatlanmış dediğin insanların kaç tanesinin hangi suçları ispat edilmiş ve hangileri atatürkcü kimlikleri ile öne çıkmış ..açıklarmısın sunları bi ??

bi kere fethullahcı haber kanallarının ağzıyla ümraniye sorusturmasından içeri alınan insanlara terörist diyemezsin .bu insanların suçları ispat edilene kadar terör örgütü demek hem yasal değil hemde forum kurallarına aykırı ..suçu ispatlanmamış insanlara sen terörist muamelesi yaparsan seninle baştan bi kere anlaşamayız .bu hatanı acilen düzeltmelisin ...

bu düzeltmeyi yaptıktan sonra bahsettiğin türden yani atatürkcüyüm diyip alakası olmayan insanların olması gayet normal bisey .nasıl ki dindarım diyip dinle alakası olmayanlar gibi ....ve ayrıca dindarım diyip dini sömürenlerin olması gibi ..

suçu ispatlanmış dediğin insanların kaç tanesinin hangi suçları ispat edilmiş ve hangileri atatürkcü kimlikleri ile öne çıkmış ..açıklarmısın sunları bi ??

uyur gezer olma sen güney doğuda bulundunmu hiç sen kayseride yakalanan albaydan haberin yokmu sen kıvrık oğlunun ekmeğini ve suyunu bile evden getirttiğini duymadınmı uyuyorsun yada gözlerin bağlı

İLHAN SELÇUK(Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi): Silahlı terör örgütü kurma, yönetme, TC Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik, zorla hükümeti ıskata teşebbüs etmekle suçlanıyor.

ERGÜN POYRAZ: Silahlı terör örgütüne üye olma, açıklanması yasak belgeleri temin etme, açıklama, devletin güvenliğine ilişkin bilgileri çalma, bulundurma, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik, 6136 sayılı kanuna muhalefetle suçlanıyor.

AYŞE ASUMAN ÖZDEMİR(Yerel bir gazetede çalışıyordu): Silahlı terör örgütüne üye olma, hukuka aykırı kişisel verileri kaydetmek, adil yargılamayı etkilemeye çalışma suçlarıyla yargılanıyor.

VEDAT YENERER(İnternetajans.com sitesinin sahibi): Silahlı terör örgütüne üye olma, 6136 sayılı kanuna muhalefet etmekle suçlanıyor.

GÜLER KÖMÜRCÜ(Akşam gazetesinin eski yazarı): Silahlı terör örgütüne üye olmakla suçlanıyor.

MEHMET ADNAN AKFIRAT: Silahlı terör örgütüne üye olmakla suçlanıyor.

SERHAN BOLLUK(Aydınlık dergisi yayın yönetmeni): Silahlı terör örgütüne üye olma, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik etmekle suçlanıyor.

HAYATİ ÖZCAN(Ulusal Kanal İzmir haber müdürü): Silahlı terör örgütüne üye olma, devletin güvenliğine ilişkin belgeleri çalma veya tahsis edildiği yerden başka yerde kullanma, açıklanması yasak belgeleri temin etmekle suçlanıyor.

HAYRULLAH MAHMUT ÖZGÜR(Sabah gazetesinin eski yazarı): Silahlı terör örgütüne üye olmakla suçlanıyor.
ve hapisteler

bak buda senin haber kaynağın olanlan insanlar bir çoğu ben fethullahcı değilim bu arada

neyse senin tabularını yıkamam insanlar inanmak istediklerine inanırlar saygı duyuyorum görüşüne ve eğer hata yaptımsa özür diliyorum

Geri