Beslandaki Okul Baskınının Asıl Gerçeği

theozy' Alıntı:
bu çeçen halkının yanlışı değil ama yöneticilerini allah kahretsin..

Burada sana katılıyorum ama eğer kadirov ve rus yanlısı çeçen hükümetinden bahsediyorsan eğer mücahitlerden bahsediyorsan aynı laneti bende Allahtan senin adına dilerim...vs

Sen bindiğin dalı kesmekten bahsediyorsun kardeş...tiyatro baskınında rusyaya destek olsun diye özel harekat timi gönderen ben değilim sen daha ne daldan bahsediyorsun?sen 2 köpeğe bakarak bana teörist diyorsun öyleyse bende tayyib e bakarak yada aponun köpeklerini hala bu vatanda besleyen abd nin yumuşak etini yalayan necdet sezer yüzünden bende türk ırkından nefret edeyim varmı öyle bişey?

ya istiklal ya ölüm.Allah yolunda bomba patlatan intahar bombacılarıda şehid(inşAllah)tır,çevresinde ölen müslümanlarda(ama intihar bombacılığı hakkındaki görüş ve bilgilerimi kaynaklara dayanarak topic açarak açıklayacam onunda şartları ve durumları vardır) sen evinde coca cola içerek nestle çiko yiyerek kusura bakmada bu direniş hakkında hiçbir eylem yapmaya hakkın yok bu direnişe ne destek verdinde şimdi nankörlükle suçluyorsun onları.Senin vatanının eski büyükleri kanun çıkardıda şimdi mültecilerimize bakıyor.Senin vatanından oralara kalkıp gidipte savaşarak ölen insanlarada terörist demeye ne hakkın var DA ne yaptınki onlar için kendinde bu eleştiri hakkını bulabiliyorsun?sana yardım için yalvaran yok zaten yeterki insanlara hakaret etme

Sen kendi vatanın bayrağın için kendi şerefinden ve onurundan,ailenden vazgeçemeyeceksen de bu senin sorunun benim yada bir başkasının sorunu değil.Düşüncelerinizi (bu düşüncede olan insanlar için diyorum) kendinize saklayın yeterki ben ve ırkıma hakaret etmeyin yeter bunca yıldır bir basında birde sizde.Şeref şeref diye bize ahkam keseceğinize bu düşüncede olan insanlar kalkın gidinde önce kendi cumhurbaşkanınıza şunu söyleyin;

-Neco yeter daha ne kadar bush un kıç.nı yalıycan?Kartezyen kuyusu açmayamı çalışıyon?

Dinime küfreden bari müslüman olsa sözüde burdan geliyor bence.benim söylemek istediğim şey şu;

AHA KANIT AHA TARİH AHA SEBEPLER AHADA MÜCADELE.
Senin düşüncen senin kendine ben sana kanıtı verdikten sonra ne yaparsam yapayım senin düşüncen değişmeyecek.YETERKİ ARTIK BİZE HAKARET ETMEYİ BIRAKIN.Şu Kuran adına verilmiş şehidler bırakında yattıkları yerde rahat uyusunlar.Ya gerçekleri görün (ama hem gözlerinizle,hem beyninizle hemde kalbinizle) de kabullenin yada küfür etmekten vazgeçin susun.Akşamdan bu yana bana edemeyeceğin küfürlerin alasını ettin.Bu kadarda pişkinlik olamaz..

yazdıklarıma at gözlüğü ile bakıyorsun ki ne desem boş senin için.. o yüzden boşver.. ruslarla cephede savaşan çeçen mücahitlerine bişey mi dedim? haklılar dedim.. ama anlayan kim?.. senin tarafında olan bana, bunları diyerek beni kendinden itiyorsun ki dediğim yere aynı şekilde geliyorsun.. her neyse bu başlığa daha fazla yazmayacağım.. sadece fikirlerimi aıkladım seni de ırdıysam özür dilerim..
son olarak şunu söyleyeyim üniversitede ilk yılımda kayseride çeçenler için para toplanıyordu.. gurbette öğrenci olmama rağmen cebimdeki parayı verdim.. elimden bu gelirdi sadece.. benden cepheye gidip savaşmamı bekleme istersen..
ayrıca kendi insanlarına hakaret edildiğini savunurken benim cumhurbaşkanıma da hakaret etme istersen!

Dava dediğin gönüL işidir karşıLığı yoktur çiLeLerLe doLudur..Ama avuntu BekLenen gün geLecekse çekiLen çiLe kutsaLdır sözünde gizLidir..

Bu arada Stay bu noktaya kadar dedikLerine kayıtsız katıLıyordum ama intihar bombacıLarını bu işe katmayaLım insanLar yanLış biLgiLer edinmesin..Nedeni sebebi ne oLursa oLsun intihar etmenin dinimizde hiç bir şekiLde yeri yoktur

bazen babaların şerefsizligini Cocuklar öder...!!

Elektrikler kesildi uzak kaldım.Elektrikler kesilmeden önce yazacaklarımı şimdi yazıyorum.İkra bugünden böyle Benim 6.parmağım kardeşimsin ama dediğim gibi intahar bomba eylemlerine ilerde değinicem çok detaylı bi konu.inşAllah konuşuruz.Geçmiş mesajım şu;

"Sende yazdıklarımı iyi oku istersen ben kadirova yada mücahitlere yazdım.Cebindeki parayı çıkarıp vermen konusuna gelince;Allah ne muradın varsa verirde Firdevsine sen ve aileni birlikte alıp birbirinize komuşu eder inşAllah.At gözlüğü diyorsun ben 3 yıl önce amcamın başını vücuduna diktiklerini 2-3 sn.liğine şahit olurken attım gözlüklerimi kardeş artık gözlük takmıyorum ben çok iyi görüyorum ben artık dünyayı.Şerefsizlikle şeref arasında çok fark var aradaki farkı göremeyen kalın camdan bakanlardır.

Senin düşüncen neyse kendinedir bana çok ağır hakaret ettin yinede Mümin kardeşim olarak Hakkım sana helaldir.
İnan bana söylediğin herşeyi çok iyi anladım onlara hem haklı deyipte hemde şerefsiz demen düşündürdü beni benim tarafımdan uzak kalman sana zarar bizi tanıyan tanır.tanımayanlarada söyleyeyim.

Ben çocukları kurtların emzirdiği,
Kartalların nöbetini tuttuğu,
barut kokusundan ekinlerin kurşun ürettiği,
binlerce kahramanlık destanı olan,
tüm Müminlerin sevgisini kazanan,
Dini kitabı için kendi canından,onurundan,şerefinden vazgeçebilen
o şerefsizlerin arasından gelme olan bir şefefsizim ben."

İnşAllah bu haksız tartışma hernekadar çözülmesede kapanır.
Selamunaleyküm

Bu arada yapılan hayırlar antılmamalı kişinin içinde Allah la kendisi arasında kalmalı yoksa bereketi kalmaz theozy

aLeykûmseLam ve rahmetuLLah kardeşim..
eLbet ki kardeşiz..Din kardeşiyiz dava kardeşiyiz..
Sen şerefsiz değiLsin sana bu ismi yakıştıranLar utansın ve kendi şeref kavramını sorguLasın..
İsLamın nurLu ordusu denmekte MücahidLerimize ve inşaLLah bu dünyada adaLet iyiLere teceLLi etmese de Huzur-u iLahide asıL adaLet teceLLi edecek..

Bedir de RasuLuLLah Efendimiz (s.a.v.) eLLerini açıp Alemlerin Rabbine :
"- Allahım bana verdiğin sözü tut..Bu avuç içi kadar insanın yok oLmasına izin verirsen dünya üzerinde sana ibadet edecek kimse kaLmaz" diyor..
Bu Muhammedi Ruh´tur. Bu ruha vakıf oLan her Mücahid´imiz her şehidimiz Allah TeaLa´nın (c.c.) rahmetine RasuLuLLah Efendimiz´in (s.a.v.) şefaatine naiL oLacakLar inşaLLah..

Amin inşAllah Muhakkak galip olan inananlar olacaktır inşAllah.İnşAllah bugünler geçerde Cennette Rasurullah Aleyhisselatu vesselam efendimiz,Şehidler,Şeyhler ve tüm müminlerle,sevdiklerimizlerle cennette birlikte grup oluşturup sohbetler etmeyi Yüce Celle bize nasib etsin ve bizi onun huzurunda utandırmasın.
AMİN

Tüm Mümin HH ailesine Allahtan rahmet dilerim

أĸяα' Alıntı:
Bu arada Stay bu noktaya kadar dedikLerine kayıtsız katıLıyordum ama intihar bombacıLarını bu işe katmayaLım insanLar yanLış biLgiLer edinmesin..Nedeni sebebi ne oLursa oLsun intihar etmenin dinimizde hiç bir şekiLde yeri yoktur

İkracığım Çeçenistandaki intihar eylemlerini Irak'taki veya başka yerlerdeki intihar etlemleriyle karıştırma. Bence oradaki intihar eylemleri son derce haklı nedenlerle yapılan! şehadet eylemleridir. Zaten çeçenlerde bu eyleme müsteşid (şehadete erme) eylemleri adını verir (ki bence de doğrusu olan budur).

Çeçenistandaki hiç birşeyi ırakLa karşıLaştırmam bu tarzım ve haddim değiLdir zaten sadece eyLemin adı intihar oLduğu zaman biraz ürperiyor insan neyse hakkınızı heLaL edin..

Helal-ı Hoş olsun kardeşlerim ama Çeçenistan direniş tarihinde hiç intahar eylemi olmamıştır:) Güzel yüreğinize bilgi olsun diye söylüyorum.Sakın yanlış anlamayın

Geri