.:CHECHEN
Banned
theozy' Alıntı:bu çeçen halkının yanlışı değil ama yöneticilerini allah kahretsin..
Burada sana katılıyorum ama eğer kadirov ve rus yanlısı çeçen hükümetinden bahsediyorsan eğer mücahitlerden bahsediyorsan aynı laneti bende Allahtan senin adına dilerim...vs
Sen bindiğin dalı kesmekten bahsediyorsun kardeş...tiyatro baskınında rusyaya destek olsun diye özel harekat timi gönderen ben değilim sen daha ne daldan bahsediyorsun?sen 2 köpeğe bakarak bana teörist diyorsun öyleyse bende tayyib e bakarak yada aponun köpeklerini hala bu vatanda besleyen abd nin yumuşak etini yalayan necdet sezer yüzünden bende türk ırkından nefret edeyim varmı öyle bişey?
ya istiklal ya ölüm.Allah yolunda bomba patlatan intahar bombacılarıda şehid(inşAllah)tır,çevresinde ölen müslümanlarda(ama intihar bombacılığı hakkındaki görüş ve bilgilerimi kaynaklara dayanarak topic açarak açıklayacam onunda şartları ve durumları vardır) sen evinde coca cola içerek nestle çiko yiyerek kusura bakmada bu direniş hakkında hiçbir eylem yapmaya hakkın yok bu direnişe ne destek verdinde şimdi nankörlükle suçluyorsun onları.Senin vatanının eski büyükleri kanun çıkardıda şimdi mültecilerimize bakıyor.Senin vatanından oralara kalkıp gidipte savaşarak ölen insanlarada terörist demeye ne hakkın var DA ne yaptınki onlar için kendinde bu eleştiri hakkını bulabiliyorsun?sana yardım için yalvaran yok zaten yeterki insanlara hakaret etme
Sen kendi vatanın bayrağın için kendi şerefinden ve onurundan,ailenden vazgeçemeyeceksen de bu senin sorunun benim yada bir başkasının sorunu değil.Düşüncelerinizi (bu düşüncede olan insanlar için diyorum) kendinize saklayın yeterki ben ve ırkıma hakaret etmeyin yeter bunca yıldır bir basında birde sizde.Şeref şeref diye bize ahkam keseceğinize bu düşüncede olan insanlar kalkın gidinde önce kendi cumhurbaşkanınıza şunu söyleyin;
-Neco yeter daha ne kadar bush un kıç.nı yalıycan?Kartezyen kuyusu açmayamı çalışıyon?
Dinime küfreden bari müslüman olsa sözüde burdan geliyor bence.benim söylemek istediğim şey şu;
AHA KANIT AHA TARİH AHA SEBEPLER AHADA MÜCADELE.
Senin düşüncen senin kendine ben sana kanıtı verdikten sonra ne yaparsam yapayım senin düşüncen değişmeyecek.YETERKİ ARTIK BİZE HAKARET ETMEYİ BIRAKIN.Şu Kuran adına verilmiş şehidler bırakında yattıkları yerde rahat uyusunlar.Ya gerçekleri görün (ama hem gözlerinizle,hem beyninizle hemde kalbinizle) de kabullenin yada küfür etmekten vazgeçin susun.Akşamdan bu yana bana edemeyeceğin küfürlerin alasını ettin.Bu kadarda pişkinlik olamaz..