Besiktas JK 1-1 Trabzonspor [TSL 20.Hafta] [Tek BasLık]

Aslında böyle beraberliğede birşey denmez.Beşiktaşımız gol atmak için herşey yaptı veya yapmadı ama sonuçta iyi oynadı,rakibinden üstün oynadı,tek kale oynadı ama sadece golü bulamadı.Beşiktaşımızı ben bu maçtan sonra skor ne olursa olsun TEBRİK EDİYORUM.

İstatistikler ortada, veriler ortada... Ezici bir oyun, baskı... Skor 1-1... Trabzonspor'u böyle elimizden kaçırdık!

Tek şutta gol attılar!

Beşiktaşımızın Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada şanssızlıktan yakındığı konu, Trabzonspor'un kalemize tek bir isavetli şutu oluşu, onda da golü buluşuydu.

Siyah beyazlı takımımız, Trabzonspor ile karşılaştığı müsabakada rakip kaleye tam 15 şut gönderirken, bunlardan 4 tanesinde isabet buldu, 1 gol atabildi. Rakibimiz Trabzonspor ise 6 şut çekti, tek isabet bulabildi onda da golü attı.

Beşiktaşımız, 90 dakikada baskılı oynadığı ve kanatlarını çok sık kullandığı maçta Trabzonspor ceza sahasına tam 33 orta gönderdi. Ortalarda düşük yüzdesiyle dikkat çeken takımımız, sadece 9 ortada isabet bulabilirken, Trabzonspor maç boyu 7 orta yaptı, 1 tanesi yerini buldu.

Takımımızın golü 77. dakikada Tello'nun kullandığı kornerden gelirken, Beşiktaşımız Trabzonspor karşısında tam 12 korner kullandı. Rakip Trabzonspor ise sadece korner kullandı.
olarak her yönde üstün olduğu karşılaşmadan 1-1'lik yenilgiyle ayrılarak büyük fırsatı kaçırdı. Takımımız bu maçta Trabzonspor'u yenseydi, aradaki puan farkı da 3'e inecekti.

alanzinho ne yaptı ki ??? ne alaka??

trabzonda hiç kimse oynamadı ki zaten. bi tek her top songun kıçından başından döndü o kadar. çok güvendikleri yattara ya bile hoca daha fazla dayanamadı oyundan aldı. Maçın hakkı Beşiktaşındı.

sıpa hoşgeldin =)
nerelerdesin =)
hem hayırlı hem geçmiş olsun =))

hoşbulduk dostum aslında giriorum siteye takip ediorum ama pek yorum yazmaya vakit olmuo beşiktaş konusunda yazıoruz işte :)

hayırlı olsun ve geçmiş olsun derken anlamadım valla dostum ne demek istedin?

beşiktaşın bıraktığı 2 puanı ima ediyor sanırım :)
alanzinyoyla oyunun alakası yok erdem dai'mle aramızda o anladı ne demek istediğimi :durdurun

bence yorumlarını kendi bölümünde yap mod olmuşsun ama ts bölümü olduğunun farkında deilsin sanırım ;) pek kimse uğramaz gerçi oraya en hareketli yer burasıdır çünkü yürekler vardır burada ;) bence ts bölümünde devam et ;)

TS'a 1 Puan yetiyordu .
Zaten beraberlik için sahaya çıkmış bir TS vardı .
BJK'nin kaybedecek birşeyi yoktu yenilseydi Şampiyonluktan kopucaktı .
O yüzden sürekli saldırdı .
TS galibiyet için değil beraberlik için geldi ve 1 Puanı aldı .

Tebrikler TS'UM .
1 Puan bize Yeter .
:goz:

TS'a 1 Puan yetiyordu .
Zaten beraberlik için sahaya çıkmış bir TS vardı .
BJK'nin kaybedecek birşeyi yoktu yenilseydi Şampiyonluktan kopucaktı .
O yüzden sürekli saldırdı .
TS galibiyet için değil beraberlik için geldi ve 1 Puanı aldı .

Tebrikler TS'UM .
1 Puan bize Yeter .

Beraberliğe bile sevinebiliyosunuz yani. galiba diğer takım taraftarlarıyla aramızdaki fark da burda. siz skor için seviyorsunuz biz renkleri için.

Beraberliğe bile sevinebiliyosunuz yani. galiba diğer takım taraftarlarıyla aramızdaki fark da burda. siz skor için seviyorsunuz biz renkleri için.

Anadolu kulübünü SKOR için sevmek
:durdurun

Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün .
Ben Hayatımda Şampiyonluk Görmedim .
Belki Ömrüm Boyunca yine Göremicem .
Bu Takımımı Puan için sevdiğimi mi Gösteriyor ?

Bu 3 Büyükler diye lanse edilen takımların taraftarları nedense ben yorum yazınca kızıyor .

Anadolu kulübünü SKOR için sevmek
:durdurun

Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün .
Ben Hayatımda Şampiyonluk Görmedim .
Belki Ömrüm Boyunca yine Göremicem .
Bu Takımımı Puan için sevdiğimi mi Gösteriyor ?

Bu 3 Büyükler diye lanse edilen takımların taraftarları nedense ben yorum yazınca kızıyor .

Beşiktaşı 3 büyüklerden sayma onun yeri onlarla bir tutulamaz.
Kızmadım neden kızayım ki? beraberliğe bile sevinebildiğine şaşırdım hepsi bu.
Beşiktaş şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan etse 2. yle arasında 10 puan fark olsa 1 puan kaybı bile beni deli etmeye yetiyo mesela . çünkü sahaya formaliteden çıkmıştır o gün rakibi küçümsemiştir taraftarını hiç düşünmemiştir. Ya da benim sevgim başka bilemiyorum
. :saskin

Trabzon Yenmek İçin DeğiL Berabere KaLmak İçin Oynamış Lafa Bak Çay DemLe :sigara:

Beşiktaş Sevgisini AnLamak İçin TıkLa :victory

~SiLenT ScЯeaM~;4063209' Alıntı:
Trabzon Yenmek İçin DeğiL Berabere KaLmak İçin Oynamış Lafa Bak Çay DemLe :sigara:

Beşiktaş Sevgisini AnLamak İçin TıkLa :victory

Lafta ters oLan ne war anLamadım. . .
Her takım her maca yenicem diye cıkmazki. . .
Bazen beraberLik te güzeL sonucta. . .
Takım önce beraberLigi kurtarmak ister. . .
Bunda bu kadar ters anLayacak ne var anLamadım :goz:

Trabzonspor Burda ŞampiyonLuk YoLunda Rakibi OLan BeşiktaşLa 6 Puan Kaybedecekti Maçı Kaybetseydi Ve En Azından YeniLmeyerek Aradaki Puan Farkını Aynı Tuttu Burda Beşiktaş'ta OLsa Aynını Düşünürdü Bu Trabzon'a Has Bir ÖzeLLik DeğiL...

Lafta ters oLan ne war anLamadım. . .
Her takım her maca yenicem diye cıkmazki. . .
Bazen beraberLik te güzeL sonucta. . .
Takım önce beraberLigi kurtarmak ister. . .
Bunda bu kadar ters anLayacak ne var anLamadım :goz:

ŞöyLe AnLatim ;

SivasLa Aynı Puanda Bu Maçı Kazanıp 1. oLabiLirdi
Ayrıca GaLatasarayLa 5 Puan Fark Var Bu Maçı Kazanıp Farkı 8 Puan YapabiLirLerdi
Beşiktaşda Bu Sene ŞampiyonLuk YoLunda Trabzonun RakipLerinden Biri 6 Puan Fark Var Bu Farkı 9 Puan YapabiLirdi
Ve Fener ŞampiyonLuğun En İddaaLı AdayLarından Bu MaçLa Beraber Trabzonspora 2 Puan Daha YakLaştı.

Bu Maç Tartışmasız Trabzon İçin ÖnemLiydi Bu Maçı Kazansaydı Bi Nebzede oLsa RahatLıcaktı Şimdi Trabzon Bu Fırsatı Geri Çevirip Berabere KaLmak İçin FeLan Oynamadı.Sadece Gününde DeğiLdi Kötü Bi Performans Ortaya Koydu.

~SiLenT ScЯeaM~;4064106' Alıntı:
ŞöyLe AnLatim ;

SivasLa Aynı Puanda Bu Maçı Kazanıp 1. oLabiLirdi
Ayrıca GaLatasarayLa 5 Puan Fark Var Bu Maçı Kazanıp Farkı 8 Puan YapabiLirLerdi
Beşiktaşda Bu Sene ŞampiyonLuk YoLunda Trabzonun RakipLerinden Biri 6 Puan Fark Var Bu Farkı 9 Puan YapabiLirdi
Ve Fener ŞampiyonLuğun En İddaaLı AdayLarından Bu MaçLa Beraber Trabzonspora 2 Puan Daha YakLaştı.

Bu Maç Tartışmasız Trabzon İçin ÖnemLiydi Bu Maçı Kazansaydı Bi Nebzede oLsa RahatLıcaktı Şimdi Trabzon Bu Fırsatı Geri Çevirip Berabere KaLmak İçin FeLan Oynamadı.Sadece Gününde DeğiLdi Kötü Bi Performans Ortaya Koydu.

Bak güzeL kardeşim. . .
Kazanmak için risk aLıp yeniLceme beraberLiğe yatmayı tercih edebiLir. . .
Birde söyLE düşün kaybetse LiderLiğide yanında kaybedecekti :goz:

Geri