Besiktas JK 1-1 Trabzonspor [TSL 20.Hafta] [Tek BasLık]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

5514.jpg

Tarih:15 Şubat 2009
Saat:19.00
Yer:BJK İnönü Stadı

Trabzonspor Biletleri Cuma Günü Satışa Çıkıyor

BJK'ın Trabzonspor ile Pazar günü BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Cuma günü Biletix'ten satışa çıkacak.

BJK Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Trabzonspor ile 15 Şubat Pazar günü saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Mücadelenin biletleri 13 Şubat Cuma günü saat 11.00'dan itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden temin edilebilir. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B-E 400 TL
VIP ÜST A-F 300 TL
VIP ALT A-F 225 TL
VIP ALT B-E 250 TL
VIP ALT C-D 300 TL
NUMARALI ORTA 250 TL
NUMARALI KENAR 175 TL
KAPALI ÜST 150 TL
KAPALI ALT 100 TL
YENİ AÇIK 50 TL
ESKİ AÇIK 50 TL
RAKİP TAKIM 50 TL

KAYNAK

Çok Zor Bi KarşıLaşma oLucak
Beşiktaşıma BaşarıLar DiLerim..

biletler çok pahaalıııııııııııııııı:mad::mad::mad::mad:

Gerçekten çok zor ßir maç.
Gönlüm Ts den yana her zaman ama hakeden ve futbolun tüm güzelliklerini yerine getiren kazansın diyelim..

öncelikle biletler uçmuş bunu söylemeden duramıycam. maç çok kilit bir maç ama ben yeneceğimizi düşünüyorum.

# Kartal'da Derbi aLarmı #

jq6ufp.jpg

Siyah-beyazlı ekipte, pazar günkü Trabzonspor maçı öncesi adeta olağanüstü hal ilan edildi. Rakibin bütün maç kasetlerini izleyen teknik heyet, derbiyi kazanmak için taktik üstüne taktik geliştiriyor.

Bu maç kazanılacak

Daha önce oynanan Trabzon karşılaşmalarını izleten teknik patron Denizli, "Pazar akşamı zirveye bir adım daha yaklaşmalıyız" dedi.

Dönüm noktası
Beşiktaş'ta pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde kırmızı alarm verildi. Konya karşısında kaybedilen iki puanın ardından oyuncularını sert bir dille uyaran Denizli'nin, Trabzon derbisine dönüm noktası gözüyle baktığı belirtildi.

Röportaj yasak

Siyah -beyazlılarda özel röportajlar yasaklanırken,
daha
önce oynanan Trabzon maçlarının kasetleri tek tek izlendi ve incelendi. Teknik patron Denizli'nin, "Pazar akşamı sıralamada zirveye bir adam daha yaklaşmış olmamız şart" dediği öğrenildi.Fotomaç

Yer BORDO
Gök MAVİ !...

YomRaLı_61 ;)
Her Zaman Destek!...

FairPlay Çerçevesinden Çıkmasın Hiçbir Müsabaka !...
Eğer Nakit Bulursam Stadtayım...

Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Süper Lig'de son oynadığı Konyaspor maçının 42'inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Holosko'nun sol ayak bileğinde ödem oluştuğu açıklanmıştı. Holosko'nun tedavisine hafta başından bu yana devam edilirken, Slovak futbolcunun bugün yapılan son kontrolleri sonrası 15 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile oynanacak maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, Holosko'nun yokluğunda bu karşılaşmada Serdar Özkan'a ilk 11'de yer vermesi bekleniyor.

Fanatik

Holoskonun olmayışı çok büyük bi kayıp.bu maçı mutlalaka almamız lâzım yoksa bu sezon da yalan olur. Sivasspor' un da Bursa' da puan kaybedeceğini düşünüyorum.

KonuLar BirLeştiriLdi . . .

almamız gereken bir mac ve alıcaz gibimede geliyo,ersun yenal yönetiminde ts istanbulda galip gelememiş bize gol dahi atamamıslar az önce gazetede okudum inşallah yine oyle olur alırız macı....

ayrıca niye bizim bölümümüze diğer takımların taraftarları yorum yapıyo onu hala anlamıs değilim....

kombinem kaybolduuuuu :(:(:(

50 tl verdim çok geldi yaa
:(:(

"Sorumluluk hoca ve oyuncularda"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor maçı ile ilgili konuştu.

128097.jpg

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ligde geçen hafta Konyaspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından pazar günü Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın büyük önem kazandığını söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında puan kaybına tahammüllerinin olmayacağını ifade ederek, ''Böyle bir lüksümüz yok. Dostça geçecek maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz de bu olacak'' dedi.

Trabzonspor'un konumu itibariyle olası bir puan kaybında daha az risk yaşayacağını kaydeden Levent Erdoğan, ''Biz puan kaybı yaşarsak fark biraz daha açılacak. Ama Trabzonspor bunu yaşarsa daha az sıkıntıya girer. Karşılaşma tam anlamıyla taktik savaşı olacak. Bu maçın sorumluluğu teknik heyet ve oyuncularda olacak. Hocamızın uygulayacağı taktik maçın neticesini belirleyecektir. Artık her şeyin mükemmel gittiği düşüncesiyle karşılaşmaya çıkacağız'' diye konuştu.

-''KOMPLEKSİN AÇILIŞINDA 100. YIL ŞAMPİYONLUĞU HEYECANI YAŞADIM''-

Asbaşkan Erdoğan, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin açılış gecesinde 100. yıldaki şampiyonluk kadar heyecanlandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra, Beşiktaş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı güzel bir gecede kompleksi açtıklarını kaydeden Erdoğan, şunları söyledi:

''Bu gecede 100. yılda yaşadığımız şampiyonluk kadar heyecanlandım. Bu kompleksle bu sene için 15 milyon dolar gelir sağladık. Bundan sonraki senede bu gelirin 22, hatta 25 milyon dolara kadar çıkması mümkün. Bu da Avrupa dahil gayrimenkul zengini dünya kulübü olmamız yolunda katkı sağlayacaktır. Bu kompleks diğer mülklerimize ilave oldu. BJK İnönü Stadı'nı gayrimenkul kervanına kattığımızda Beşiktaş fevkalade bir konuma gelecektir.''

HTSPOR

Geri