Bermuda Şeytan Üçgeni'nin Sırrı Çözüldü!

Gemi olayını deneyle kanıtlamışlardı: tabi kullandıkları gemi küçük bir oyuncaktı. Gemi dibe çöküyordu. Yalnız uçaklarla ilgili herhangi bir deney yoktur, sadece tahminler vardır. Bir belgeselde izlemiştim, adamın biri sportif bir uçakla bu bölgeden geçerken daha önce 45 dakikada aldığı bir mesafeyi 30 dakikada almış. Ayrıca bu bölgede manyetik bir alanın olduğuda söyleniyor.

freemitnick' Alıntı:
leke kardeşim gaz mıknatıs olmuyor...
o bölgede gaz kaybı ani olduğu için vakum etkisi yapıyor...
sen şöyle düşün hiroşimaya atom bombası atıldığında ani bi gaz kaybı oldu(yanma yüzünden) ve herşey bombanın düştüğü yere doğru çekildi..
hava(yani gazlar) homojen yayılırlar, yakında bir boşluk varsa orayı doldurmak isterler,
boşluk dolasıya kadar hava çekilir..
orada boşluk oluştuğunda öncelikle oksijen yetersizliğinden motorlar duracak, üstünden hava çekecek ve hava basıncıyla uçak dahada hızlı düşecek...
anlatabildimmi? yanlışım varsa söyleyin.

güzel anlatmışsın!! ;)

bermudalar ve şeytanlar ;)

Death rOsé' Alıntı:
Peki' Ya sadece Yolcuları Kaybolan Gemilere Ne Demeli..!
Muhlaka Ba$ka Bir Sırrıdaha Var Bermuda Üçgeninin..!

böyle bir vakum esnasında geminin batacağını anlayan yolcular gemiyi terk ederek filikalara binerler ancak gemi bir şekilde batmaz ancak filikalar alabora olur. :)

manyak_ceset güzel anlatmış :)

Cok ilginc yaa işe baq bi gaz yuzundenn neler oluo...

yolculari kaybolmus gemiler nerde merak ettim ?? : )

Valla mantıklı açıklamalar var ben kabullenebilir heralde.. :D

ellerine saglık kardes devamını bekliyrz

Mantıksız bişi yaw.Kesin uzaylıların parmagı vardır pis saylonlular savulun uleynnnn

Doğal Gazın doğa üstü güçleri mi varmış allah allah :eek:
çalışmayan pusulalara doğal gaz needer ki :eek:
ama yeni şeyler öğrendim sayenizde eywallah, açıklamalar gayet mantıklı...

Hayır,
1-) O bölgenin altında büyük kaya parçalarının varlığından dolayı ( kaya parçaları denilen denizin dibinde ülke büyüklüğünde olan mıknatıs özelliği gösteren çok büyük kayalar) o bölgeden geçen uçakların ve gemilerin elektronik aksaamını etkiliyor ( radar,pusula ve hertürlü elektrik ve elktronik aksam) ve koskoca makinaların bozulup kullanılmaz hale gelmesine sebep veriyor
2- ) Sadece O bölgeye mahsus olan oluşan ters akıntılar ve tesirli büyük ölçekli girdaplardan denizde yolalan gemiler kayboluyor ve düşen uçaklarda girdaba yakalanıyor

bigboy123' Alıntı:
Hayır,
1-) O bölgenin altında büyük kaya parçalarının varlığından dolayı ( kaya parçaları denilen denizin dibinde ülke büyüklüğünde olan mıknatıs özelliği gösteren çok büyük kayalar) o bölgeden geçen uçakların ve gemilerin elektronik aksaamını etkiliyor ( radar,pusula ve hertürlü elektrik ve elktronik aksam) ve koskoca makinaların bozulup kullanılmaz hale gelmesine sebep veriyor
2- ) Sadece O bölgeye mahsus olan oluşan ters akıntılar ve tesirli büyük ölçekli girdaplardan denizde yolalan gemiler kayboluyor ve düşen uçaklarda girdaba yakalanıyor

bende daha çok bunları duymuştum ama senin yazdıklarında mantığa ters düşmeyen şeyler:eek:

teşekkürler kardeş... gerçekten olası bir açıklama..

acaba gerçekten de öle bir şeyler warmıdır ya hadi o bilimsel doğru olabilirde ya diğerleri acaba ABD 'nin bir uydurması olamazmı ya

beyler çok boş gemi bulunmuş orada ya yolcusuz bir pislik war orda bence

paylaşım için tşk süper ellerine sağlık.. hehe

Geri