Beowulf: Ölümsüz Savaşçı (2007)

Fyonb

предате&
Reaction score
0
beowulf-3.jpg

Zamanın sisinin perdelediği, kahramanların ve canavarların cirit attığı, macera ve yiğitlikler, zenginlik ve şanın hüküm sürdüğü büyülü bir dönemde, istisnai bir adam olan Beowulf, ürkütücü bir yaratık tarafından yok edilmenin eşiğindeki Danimarka krallığını kurtarmak üzere harekete geçer. Ülke halkına zulmedip, dehşet saçarak sürekli bir panik ve korku içinde olmalarına neden olan acımasız canavar Grendel yüzünden ülkesi harap olan Kral Hrothgar'ın yardımına koşan Beowulf'un adı krallığın dört bir yanına yayılır; yaptıklarını ve yiğitliğini anlatan şarkılar söylenmeye başlar. Ülkeyi vahşi canavardan kurtarmak, Beowulf'a şöhret ve servet kazandırır. Muazzam zenginlikler ve baş döndüren akıl çeldiriciler önüne serilir. Yeni elde ettiği bu gücü ne kadar bilgece kullanacağı, bir savaşçı, kahraman, lider, koca ve en önemlisi de bir erkek olarak kaderini sonsuza dek belirleyecektir.​

[VIDEO]v9qpqyO_dmU[/VIDEO]

Yönetmen:

Robert Zemeckis

Senaryo :

Neil Gaiman, Roger Avary

Görüntü yönetmeni:

Robert Presley

Müzik:

Alan Silvestri

Tür:

Animasyon, Fantastik, Dram, Macera

Yapım:

ABD 2007 (Renkli)

Dil:

İngilizce

Yapımcı Firmalar:

Warner Bros

Dağıtıcı Firmalar:

Warner Bros​

ımax 3d

dün filmi afm istinyeparkta 3 boyutlu izledim.Mükemmel bi deneyimdi benim için.Okların üstüne gelirken kafanı sağa sola kaçırmak çok zevkliydi.buraya kadar herşey çok güzel.Film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü filmi hiç beğenmedim çok argo konuşmalar var.Bide animasyon ve gerçek karışımı bi filmdi.ama 3 boyutlu olarak izlenebilir.sinema salonundan bahsetmek gerekirse şu an istanbuldaki en büyük perde ve en büyük salon.40*30bi perde cam gibi görüntü ve süper bi ses.herkese tavsiye ederim.filmi değil tabiki 3d deneyimi....

Geri