Benzine Yine Zam Geldi

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
Benzin fiyatlarına dün akşamdan geçerli 8 kuruş zam geldi.
Uluslararası piyasalarda artan petrol fiyatları benzine zam getirdi.

Enerji yetkilileri, dağıtım şirketlerinin benzin fiyatlarına dün akşamdan geçerli olmak üzere ortalama 8 kuruş zam yaptıklarını ve litre başına fiyatın 4 lirayı aştığını söylediler.

Reuters'a bilgi veren yetkililer, söz konusu zammın petrol fiyatlarındaki yükselişe bağlı olarak akaryakıta yansıtıldığını bildirdiler. Petrol fiyatları Libya'daki gelişmelere bağlı olarak 106 doların üzerinde seyrediyor.

Gözümüz yollarda kaLmıştı. Bu Seferki Gecikti.. Ne Güzel. Aynen devam..

Pes diyorum yani yakında insanlar arabayı sırtında taşıyacak sanırım...

insaf yahu insaf arab ülkeleri karisti kabak yine türkiyemin basina...........

Sonuçta Dünya'nın % 75-80 petrolünü Libyadan karşıladığı için + birde Kaddafi Petrolü dışarı çıkmasını kaldırınca normal yani ben daha fazla bekliyordum

aynen bu muhalefetle devam edilcek ya sıkıntıları yok adamların verin anasını satıyım ..

Benzine Yine ZAM Geldi!

Benzin ve motorin zammı durmuyor. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere benzine zam yaptı. İşte yeni zamlı fiyatlar:

Benzin ve motorin zammı durmuyor. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere benzinde 95 oktana 8 kuruş, 97 oktana 10 kuruş zam yaptı.

Zammın ardından 95 oktan benzinin litresi, 4.08 TL’den, 4.16 kuruşa yükseldi. Uzmanlar, benzini motorin zammının izleyeceğine işaret etti.

Hafta içinde motorine zam bekleniyor. Petrol sektörü uzmanları, petrol fiyatlarındaki artışa dikkat çekerek, benzin zammını motorinin izleyeceğine dikkat çekti.

Geri