Benzetmek gibi olmasın.. ikiside BREZİLYALI...İKİSİDE...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
benzetmek-gibi-olmasin..-301918.jpg

Bir marka olarak alındı, tıpkı Lincoln gibi... Taraftar karşılıksız bağrına bastı, tıpkı Lincoln gibi... Ama şu ana kadarki futboluyla hayal kırıklığı yarattı, tıpkı Lincoln gibi!

Kuşkusuz bir futbol markası... Hem de ünlü ve tercih edilen türden... Dünyanın büyük bir beğeni ile izlediği koskoca Brezilya Milli Takımı’nın değişmez isimlerinden... İngiltere Premier Lig gibi hatırı sayılır bir arenada forma terletmiş, top tekniğini ve futbol zekasını kanıtlanmış Elano Blumer’den söz ediyoruz. Galatasaray’a transferi bir olay olmuş, taraflı-tarafsız herkes, coşup- coşturacağı günleri iple çekmeye başlamıştı. Teknik direktör Frank Rijkaard da, alışma devresi süresince onu sahaya sürmeyip, nispeten hazır duruma gelmesini beklemişti. Sonra yavaş yavaş forma şansı verildi Brezilyalı’ya... Hele bir de Kayserispor’a attığı gol var ki, herkesi kendine hayran bıraktı.

Dillerde hep aynı soru

Sadece o golün hatırına bile çiğ tavuk yenirdi! Taraftarlar da öyle yaptı. Ama her geçen maç biraz daha açılacağına, Elano birbiri ardına vasatı aşmayan oyunlara imza atmaya başladı. Ve puan kaybetmesine karşın takımından memnun olan Sarı-Kırmızılılar, sadece Elano’dan kuşkulular, attığı gollere ve yaptığı asislere karşın, “Acaba 2. bir Lincoln vakası yaşar mıyız” diye birbirlerine soruyorlar.

İlk 8 maçta Lincoln ne yaptı?
Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 5 404 2 1
Avrupa Kupası 3 260 2 3
Toplam 8 664 4 4

İlk 8 maçta Elano ne yaptı?
Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 4 181 1 -
Avrupa 4 262 2 3
Toplam 8 443 3 3
spor3

Elano_Blumer_galatasaray.jpg

Bence ELano LincoLn'den çok daha profesyoneL ve çok daha
kaLiteLi bir topcu. . .

Avrupa Karnesi iyi Ama ben açılacağını düşünüyorum. Keita Bugün sakat. Büyük ihtimal hatta kesin Arda solda oynicak elano ortada. Bu onun için bir şans inşallah bu fırsatı iyi kullanır

Ve hagi Gibi Bir efsane olur . Ondan bunu belki isteyemeyiz ama En azından Asist Yapmasını gol atmasını istemek hakkımızdır ..

Lincoln ve Elano'nun kıyaslanması yanlış bir kere..

Lincoln'un Kaprisleri Zaten Onu Bitiren Nedenlerin Başında Geliyordu :smile:

1 kez biLe miLLi oLmamı$ bir LincoLn iLe 40 küsür kez miLLi oLmu$ bir ELano'yu kıyasLamak aptaLLıktan öte bir$ey deqiLdir.. LincoLn benciL oyuncu.. iyi oyuncu mu ? Evet iyi oyuncu.. ELano tam bir takım oyuncusu.. iyi oyuncu mu ? Pekiyi..
ELano $ov yapmaz skora etki eder.. LincoLn $ov yapar skora direkmen etki etmez..

ELano ve LincoLn ? Cok qarip..

Hagi qeLdiqindede basın benzer haberLeri yazıyordu.. Hagi için Fiyasko diyorLardı.. ya$Lı diyorLardı.. Adam çatır çatır topunu oynadı.. Tarihe qecti efsane oLdu.. HatırLayın hatırLayın.. yeniLer siz deqiL eskiLer hatırLar.. Basın neLer yazıyordu Hagi icin !

ELano bu takımın efsanesi oLacak.. Son 10 yıLın en iyi transferi.. Damgamıda basarım.. i$te bu kadar

1 kez biLe miLLi oLmamı$ bir LincoLn iLe 40 küsür kez miLLi oLmu$ bir ELano'yu kıyasLamak aptaLLıktan öte bir$ey deqiLdir.. LincoLn benciL oyuncu.. iyi oyuncu mu ? Evet iyi oyuncu.. ELano tam bir takım oyuncusu.. iyi oyuncu mu ? Pekiyi..
ELano $ov yapmaz skora etki eder.. LincoLn $ov yapar skora direkmen etki etmez..

ELano ve LincoLn ? Cok qarip..

Hagi qeLdiqindede basın benzer haberLeri yazıyordu.. Hagi için Fiyasko diyorLardı.. ya$Lı diyorLardı.. Adam çatır çatır topunu oynadı.. Tarihe qecti efsane oLdu.. HatırLayın hatırLayın.. yeniLer siz deqiL eskiLer hatırLar.. Basın neLer yazıyordu Hagi icin !

ELano bu takımın efsanesi oLacak.. Son 10 yıLın en iyi transferi.. Damgamıda basarım.. i$te bu kadar

inş. dediğin gibi oLur kardeş

Elano iyi oyncu ama bence problemi var...ya adapte olamadı ya da özel bir durumu var...zaten manchester city bırakması biraz garipti...benim tahminim türkiyeyi sevmedi bi de büyük takımlardan küçük takımlara geçince düşüş normaldir...mesela Fenerbahçeye gelmiş olsaydı durum farklı olabilirdi...örnek cristian sıradan bir oyuncu olarak geldi ama büyük takımda havaya girdi

Elano iyi oyncu ama bence problemi var...ya adapte olamadı ya da özel bir durumu var...zaten manchester city bırakması biraz garipti...benim tahminim türkiyeyi sevmedi bi de büyük takımlardan küçük takımlara geçince düşüş normaldir...mesela Fenerbahçeye gelmiş olsaydı durum farklı olabilirdi...örnek cristian sıradan bir oyuncu olarak geldi ama büyük takımda havaya girdi

evet evet öyLe zaten :p

starbak yorum yapıp küçük duruma düşme dostum burda ne kimse Corinthians'La Manchester City'yi ne de Cristian'La ELano'yu kıyasLıyor..
ELano'ya geLince,çok fazLa iyi hücum oyuncumuz var KeweLL biLe yedek kaLıyor,kafa karışıkLığı normaLdir..

elano cok iyi bir futbolcu sadece biraz beklemek lazım tamamen alısması icin

elano kalitesini en kısa zamanda ortaya cıkaracaktır adım gibi eminim...

Eğer bir Brezilya'lı Milli Takımında forma giymişse ve bu azınsanmayacak kadar çoksa
O futbolcunun kalitesinden kimsenin şüphesi olmaması gerekir.
Bana sorarasanız Lincoln daha kaliteli bir topçudur.Ancak kişiliği onu Elano'nun yarısı bile yapamaz...

Geri