Benzema Real Madrid'de

giresunlu1

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
0107benzemareal2.hlarge.jpg

Olympique Lyon Kulübü, Karim Benzema'nın Real Madrid'e transfer olduğunu açıkladı.

Real Madrid, Cristiano Ronaldo ve Kaka'dan sonra bir yıldızı daha renklerine bağladı. Fransa'nın Lyon Kulübü, Karim Benzema için Real Madrid ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Benzema, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Kaka, Cristiano Ronaldo ve Albiol'dan sonra 4. transferi oldu.

Real Madrid'in Benzema için Olympique Lyon'a 35 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

İlk olarak Valencia'dan David Villa'yı almak için girişimde bulunan Real Madrid, Valencia'nın bu futbolcuyu satmak istememesinden dolayı sonuç alamamıştı.

Real durmak bilmiyor

Transferde dur durak bilmeyen Real Madrid Kaka, Ronaldo ve Albiol'un ardından bir önemli ismi daha kadrosuna katmak üzere. İspanyol basını, Madrid ekibinin Fransız yıldız Karim Benzema'yı da transfer etmeye çok yakın olduğunu iddia etti.

Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez'in bir radyoya yaptığı açıklamada, bugün veya yarın yeni bir transfer olacak'' demesinin ardından yeni transferin Benzema olduğunu savunan İspanyol basını, Fransız kulübüne 35 milyon Avro bonservis bedeli ödeneceğini belirtti. İlk olarak Valencia'dan David Villa'yı almak için girişimde bulunan Real Madrid, Valencia'nın bu futbolcuyu satmak istememesinden dolayı sonuç alamamıştı.

21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Benzema, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Kaka, Cristiano Ronaldo ve Albiol'dan sonra 4. transferi olacak.

http://www.ligtv.com.tr/Ispanya.aspx?r=1&hid=58274

ReaL Bu Sene Çok Can Yakar.

~SiLenT ScЯeaM~;4431067' Alıntı:
ReaL Bu Sene Çok Can Yakar.

Ama haLa Barca nın canını yakacak gücte değiLLer!!

Ve gecebiLmek tek bir sansLarı war.
Oda iniesta yı aLmak =)

Manchester geride kaldı demek ki bu yarışta:9
Real fırtınalar koparacak gibi duruyor gün geçtikçe:D

Benzema Takım için savaşır İyi Transfer oLmuş

Yine Bana Hasret Yine Bana Hüsran :gulumseCocuk:

Bu Kadro İle Liverpoolun Karşısına Çıksınlar Yine 4 Yerler Barcanın Karşısına Çıksınlar Yine 6 Yerler..

SĦARK;4431215' Alıntı:

Bu Kadro İle Liverpoolun Karşısına Çıksınlar Yine 4 Yerler Barcanın Karşısına Çıksınlar Yine 6 Yerler..

bak işi bilen nası döktürüyo.
manu yu bile yenemezler bu kadroyla bakın görürsünüz.
adamlarda takım defansı yok ki hücum yapsan ne olur?

ingiliz takımları toplu hücum toplu defanstan kazanır.
ispanyollar defansı yabana atar şansa kazanır.
barçayı ayrı tutuyorum onlar dünya takımı ispanyayla sınırlamamk lazım:D

SĦARK;4431215' Alıntı:

Kanka çok büyük konuşma
Sonra hatırlatıverirler bu lafları sana sezon içinde:gulumseCocuk:

Kanka çok büyük konuşma
Sonra hatırlatıverirler bu lafları sana sezon içinde:gulumseCocuk:

Barca 3-4 Salladımı Real Madride O Zaman Konuşuruz Bunları..
CL'de Yine Çeyrek Finalde Elenirler Tek Hucum Yapmakla Olmuyor Bu İşler..

yaw çok ters alıyorlar kardeşim defansa bi tek albiolu aldılar hani sağ bek sol bek stoper ön libero takım oluşturmuyor resmen fantazi futbol yapıyor bu real bu transfer politikasıyla zor bu takım böyle hep ofansif transfere dewam ederse bal yapamayan arı gibi olur

bak işi bilen nası döktürüyo.
manu yu bile yenemezler bu kadroyla bakın görürsünüz.
adamlarda takım defansı yok ki hücum yapsan ne olur?

ingiliz takımları toplu hücum toplu defanstan kazanır.
ispanyollar defansı yabana atar şansa kazanır.
barçayı ayrı tutuyorum onlar dünya takımı ispanyayla sınırlamamk lazım:D

onLar ispanyoL değiL KATALAN . . .

Madrid'in Kuyruk Acısı Büyük

İspanya Şampiyonlugu Gitti
Kral Kupası Gitti
Şampiyonlar Ligi Gitti

Bu Sene La Liga Güzel Geçecek Gibi. Ama Arkadaşların Bahsettiği Gibi Sırf Hücümla Olmaz Bu İş Defansada Bi Ayar Çekmeleri Lazım

real cosacak bu sene...

madrid gerard ı da aLsın..gideceğini sanmıyorum ama sadece bir temenni..işte o zaman barça faLan kafa tutamazdı reaLe

Geri