Benimle Çıkarmısın yerine ne denebilir?

diyicegin seyi kiza gore ayarlaman lazim. kiza gore nasil ayarliycan bu da biraz tecrubeye girer. scapin da dedigi gibi cok tatlisin kelimesi her zaman ise yarar : )

önce onun duygularını öğren zaten seviyosa bu boş sözlere gerek yok ;)

benimle cikarmisin yerine... sizinle ibranice konussam veya size ingilizce siir okusam ne dersiniz.. diyin kizlar anlar.. :))

mad_max' Alıntı:
sevgi kelebeğim olurmusun yada gözümün nuru olurmusun yaramın kabuğu olurmusun tarzı bişiler söleniz heralde :D :D
Kıçımın kenarı olur musn? der gibi ne bu be.. :)

Ya arkadaşlar en son yapmak istediğimiz şeyi en baştan sölesek ve ona göre ilişkimize yön versek?

MEsela, direkt; ''Benimle sewişir misn?'' gibi.. :)

yada; Kafamdaki bit kadar bana yakın olur musn desek, Olar mı sizce? :vur

bence kıza ondan ne kadar çok hoşlandığınızı söylersiniz ve akabinde saate bakarak şu saat itibariyle benim hayatıma girip bir daha çıkmamanı istiyorum dersiniz :durdurun :durdurun

denemedim ama kafamda böyle birşey yapmak geçmedi değil :biggrin

sen ben ask sevgi beraber olma k kelimelirinde n bi cumle kur derimm..

Bnmle Çıkacaksın...

Nayır..

Çıkıcaksın..

Nayır..

Çıkıcaksın Ulen Heyttttt..

Nayır Yapamam..

Yapıcaksın..

Nayırr

Yapıcaksın Diyosam Yatıcaksın..

Nayır Yatamam...

Yatıcaksın..AAAA

Ölürümde Yatmam..

Ölüme Değil Altıma Yatıcaksın..

Nayır..

Yat Ulennn Yat

Nayır..

Altıma Yat Bak Kötü Olucak

Nayır Nolmaz..

Tamam Ozaman Bİrazda Sen Üste Geç

He İşte O Olur Böyle De Canımı Ye Be Kadir...

Çikarmisin Benİmle Denİlebİlİr Mesela

benimle inermisin diycen aga en güzeli

zaten ilk tanışma anında bunu söylersen asla bi cacık olmaz o ilişkiden anca kızın çok mal olması lazım yada sana tav olması lazım ki bu lafın üzerine eet desin en baba tanışma yöntemi o an çok zekice bir ortak nokta bulup muhabbet etmeye başlamak ortak noktalar arttıkça zaten otomatikman çıkma oolayı başlar geneli kızların güldürülmekten hoşlanır ama şebeklik yapmadan...

öncelikle bir adet kız bulunur.
kız yolda yürürkene yanına gidilir ve beraber yürüyelimmi denir.
Eğer kız hayır derse, o zaman beraber koşalım mı denir :D

Benimle çıkar mısın teklifine red cevabı aldıysanız e o zaman inmeyi deneyin birde neden hep çııkmak istenirki...

Gayem zatalinizi taciz etmek degil, efkar-i umumiyede muhabbet kurmaktir. Cevabi müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceginden desti muhabbetinize talibim.
:clap :clap :clap :clap :clap

Gayem zatalinizi taciz etmek degil, efkar-i umumiyede muhabbet kurmaktir. Cevabi müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceginden desti muhabbetinize talibim.
:clap :clap :clap :clap :clap

çok tatlıydııı:melek

İnsan hayata bir kez geLiyor ve o hayatta en çok istediği tek bir şey oLuyor. Benim tek istediğim sesin... Herşeyim oLurmusun?
(NasıL) :D

Geri