Benim Cumhuriyetim Sizinki Kadar Derme Çatma DeğiL

Özkök için ordunun zayıf halkası olmuş biri diyebilirim.

doğru size göre kuvvetli halka...
istediğiniz zaman dikkaaat deyip...
haydin darbeye gidiyoruz diyip ,,,ülkeyi 20 yıl geriye götürmektir...
ve ne yazıktırki aynı ülkede hepimiz 20 yıl geriye gidiyoruz...
bunun haklı tarafını savunacak birinin aklından şüphe ederim...
ne güzel söylemiş paşa gelen herhangi bir hükümet ile uyum...
ya siz sözde demokratlar,, neden korkarsınız demokrasiden ,,eşitlikten ,,kardeşlikten...
artık ....ya olduğunuz gibi görünün ,,ya göründüğünüz gibi olun...

doğru size göre kuvvetli halka...
istediğiniz zaman dikkaaat deyip...
haydin darbeye gidiyoruz diyip ,,,ülkeyi 20 yıl geriye götürmektir...
ve ne yazıktırki aynı ülkede hepimiz 20 yıl geriye gidiyoruz...
bunun haklı tarafını savunacak birinin aklından şüphe ederim...
ne güzel söylemiş paşa gelen herhangi bir hükümet ile uyum...
ya siz sözde demokratlar,, neden korkarsınız demokrasiden ,,eşitlikten ,,kardeşlikten...
artık ....ya olduğunuz gibi görünün ,,ya göründüğünüz gibi olun...

irticaayla 100 yıl geri gideceğime darbeyle 20 yıl geriye giderim daha iyi:durdurun

senle serdengecli arasindaki fark nedir? :D

cok guldum bugun ya :D

herneyse evet zayif halka ozkok
kaynakta zaten $ahane :D

herneyse Evet siyaset askerlerin isi degildir. cunku siyasette hep kaybederiz. Turk Askeri asla kaybetmez!

bakiniz 1910 lar :D

Hadi YaLancısın, Dediğini Demedim Diyorsun. Ama Forumda OLduğunun Farkında DeğiLsin Sanırım. Sen Ne AnLatmak İstediysen Ben Onu AnLadım. Çünkü İfaden Yukarda Var. Hangi AkLı Başında Adama Gidersen Git, SözLerinden Benim AnLadığımı AnlarLar. Ama Sen AnLatımda Yeni Bir YoL BuLduın ve MetinLere FarkLı AnLamLar YükLeyen Bir Akım BaşLattıysan O Zaman Sana ZerkLizade demek Düşer.

Demokrasiyi Direk SiyasetLe Örtüştürmek Ne OLaki. Demokrasi TopLumun Sesinin Yönetime Yansımasıdır ve Genelkurmay Başkanı Özkök Baskıya Rağmen buna EngeL OLacak DavranışLarın Karşısında OLmuştur. İşte Bu NedenLe Demokrasi Aşığıdır ve Darbe Karşıtıdır. Bu ÜLkede DarbeLerin Karşısında OLmak Demokrasi TaraftarLığıdır. Kavram Kargaşasında, Yetersiz ve BiLgisizsin Bence

öncelikle seni terbiyeye davet ediyorum.

bana yalancı diyebilmen için en az senin kadar yalan söylemem gerek.

bana bilgisiz diyebilmen için de en fazla senin kadar bilmem gerek.

ve ben şunu biliyorum ki sen bunların ikisinden de emin olamassın.

ve son olarak; ben başka birinden alıntı yaparak o insana cevap verirken sen araya girip lafa karışırsan bunun anadoluda bir atasözüyle karşılığı vardır.

iki kişi konuşurken üçüncüye ... (terbiyem elvermediği için yazmıyorum)

lütfen edebinle dur.

єℓ_мαяια¢нι;4573918' Alıntı:
irticaayla 100 yıl geri gideceğime darbeyle 20 yıl geriye giderim daha iyi:durdurun

ya bi sıyrıl git..
irticanın anlamını biliyormusun...
nerde gelmiş bu ülkeyede 100 yıl geri gidiceksin...
biz demokrasiden ,,eşitlikten bahsediyoruz...bu anlamlar sana neyi ifade ediyor...
ama sizi gidi postal yalamaya bayılanlar için zor bir durumdur demokrasi...hazmı zordur...

ya bi sıyrıl git..
biz demokrasiden ,,eşitlikten bahsediyoruz...bu anlamlar sana neyi ifade ediyor...
ama sizi gidi postal yalamaya bayılanlar için zor bir durumdur demokrasi...hazmı zordur...

İrticanın anlamı neymiş bir anlatta herkes bilsin.
Sizin demokrasi karın ağrınızı biliyoruz ya neyse.

ya bi sıyrıl git..

Sen İlk önce adam gibi konuşmasını öğren sonra gel burda yorum yap.

Demokrasi Karın Ağrınız ülkede saltanatınızı sürdürmek koltuğa kök sarmaksa hala ülkede özelleştircek bişey varmı diye aramaksa,fakiri fukarayı oy atsın diye kömürle kandırmaksa o sizin demokrasi anlayışınız bu kadar zaten.

öncelikle seni terbiyeye davet ediyorum.

bana yalancı diyebilmen için en az senin kadar yalan söylemem gerek.

bana bilgisiz diyebilmen için de en fazla senin kadar bilmem gerek.

ve ben şunu biliyorum ki sen bunların ikisinden de emin olamassın.

ve son olarak; ben başka birinden alıntı yaparak o insana cevap verirken sen araya girip lafa karışırsan bunun anadoluda bir atasözüyle karşılığı vardır.

iki kişi konuşurken üçüncüye ... (terbiyem elvermediği için yazmıyorum)

lütfen edebinle dur.

TerbiyeLiye Bakarmısın. Hadi Ordan. Sana Uygun AtasözLerini SıraLarsam, İnsan İçine Çıkamazsın.

Burası Forum, İki Kişinin Başbaşa Konuşacağı Bir Yer DeğiL, KaLdı ki Konu Benim, İstediğim OLaya MüdahiL Olurum. İki KişiLik Konuşma yapmak İstiyorsan ÖzeLden Mesaj YoLLarsın ÖyLe YanLışını DüzeLtirsin.

Senin Çapın ve Siyasi Fikrin Karekterin Beni Hiçbir yere Davet Edecek Seviyede DeğiL. Hadi Şimdi İkiLe.

TerbiyeLiye Bakarmısın. Hadi Ordan. Sana Uygun AtasözLerini SıraLarsam, İnsan İçine Çıkamazsın.

Burası Forum, İki Kişinin Başbaşa Konuşacağı Bir Yer DeğiL, KaLdı ki Konu Benim, İstediğim OLaya MüdahiL Olurum. İki KişiLik Konuşma yapmak İstiyorsan ÖzeLden Mesaj YoLLarsın ÖyLe YanLışını DüzeLtirsin.

Senin Çapın ve Siyasi Fikrin Karekterin Beni Hiçbir yere Davet Edecek Seviyede DeğiL. Hadi Şimdi İkiLe.

siz ve sizin zihniyetinizin karakteristik özelliği:

heryeri babanızın malı zannetmek

eğer burası bir forumsa benim konum istediğim kişye istediğimi yazarım diye bir şey söylemessin. çok bilmiş üye.

senin benim çapımı ölçebilmen için önce kendi çapsızlığından haberin olması gerekir.

ve benim karakterimden ne kadar haberdar olduğun konusuna girmek bile istemiyorum. karakter denilen şey yazı karakteri gibi bişey değidir. bilgisayar başından anlaşılmaz.

sen ve senin gibi klavye delikanlısını çok gördü burası. klavye başından ikile, üçle, tam gaz devam gibi "seviye" belirten tümceleri kullanan bir çok üye gördüm.

siz ve sizin zihniyetinizin karakteristik özelliği:

heryeri babanızın malı zannetmek

eğer burası bir forumsa benim konum istediğim kişye istediğimi yazarım diye bir şey söylemessin. çok bilmiş üye.

senin benim çapımı ölçebilmen için önce kendi çapsızlığından haberin olması gerekir.

ve benim karakterimden ne kadar haberdar olduğun konusuna girmek bile istemiyorum. karakter denilen şey yazı karakteri gibi bişey değidir. bilgisayar başından anlaşılmaz.

sen ve senin gibi klavye delikanlısını çok gördü burası. klavye başından ikile, üçle, tam gaz devam gibi "seviye" belirten tümceleri kullanan bir çok üye gördüm.

DelikanLıLık Yapacak Birşey SöyLemedim. İspatLanacak Bir DeLikanLıLık AnLayışım Yok, GeneLde İcraat Yaparım.

Eevet babamın maLı DeğiL, Bu NedenLe Herkesin Formu. İstediğim Kişiye, İstediğimden ALıntıt Yaparak Fikrimi SöyLerim. Babasının MaLı Zanneden sensin, Çünkü beni Düşüncene KarışmakLa ve Fikir BeLitmekLe İtham Eden Sensin.

Kendi Fikrinden Başkasına TahammüLün Yoksa, Marksist ve SoL AğırLıkLı Bir Sürü Site Var. Gider Orda YandaşLarınLa Bağırır, Gebersin HainLer Diye NaraLar AtabiLirsin.

ALıntı Yapıp Senin HakLı Gördüğüm MesajLrın ALtına Teşekkür Ederken, Neden Benden ALıntı yapıp neden Beni hakLı Görüyorsun, Ben Senin Tarafından HakLı Görünmek İstemiyorum Diye TepKi vermiyordun. Yorumunu Beğenmeyince ve ELeştirince Atasözü YoLuyla Bana Hakaret Et, Ondan Sonra Terbiyeye Davet Et. Sizin Lügatinizde Terbiye AnLayışı Varmı? Çapsız ve Karektersiz FikirLerinin Karşısındayım, KLavye DeLikanLıLığyLada SuçLasan, Marksist ve İdoLojisi Bitmiş, KöhneLeşmiş Düşüncenin Karşısındayım.

єℓ_мαяια¢нι;4574397' Alıntı:

Demokrasi Karın Ağrınız ülkede saltanatınızı sürdürmek koltuğa kök sarmaksa hala ülkede özelleştircek bişey varmı diye aramaksa,fakiri fukarayı oy atsın diye kömürle kandırmaksa o sizin demokrasi anlayışınız bu kadar zaten.

ÜLkedeki SaLatanat AnLayışı Zamanı GeLdiğinde HaLkın OyuyLa İktidar OLmaktır. Askerin DarrbeyLe ELe ALdığı Yönetime Oturmak HazırcıLıktır. Kim hazır Yer, Mantığıı Görüyoruz.

DelikanLıLık Yapacak Birşey SöyLemedim. İspatLanacak Bir DeLikanLıLık AnLayışım Yok, GeneLde İcraat Yaparım.

Eevet babamın maLı DeğiL, Bu NedenLe Herkesin Formu. İstediğim Kişiye, İstediğimden ALıntıt Yaparak Fikrimi SöyLerim. Babasının MaLı Zanneden sensin, Çünkü beni Düşüncene KarışmakLa ve Fikir BeLitmekLe İtham Eden Sensin.

Kendi Fikrinden Başkasına TahammüLün Yoksa, Marksist ve SoL AğırLıkLı Bir Sürü Site Var. Gider Orda YandaşLarınLa Bağırır, Gebersin HainLer Diye NaraLar AtabiLirsin.

ALıntı Yapıp Senin HakLı Gördüğüm MesajLrın ALtına Teşekkür Ederken, Neden Benden ALıntı yapıp neden Beni hakLı Görüyorsun, Ben Senin Tarafından HakLı Görünmek İstemiyorum Diye TepKi vermiyordun. Yorumunu Beğenmeyince ve ELeştirince Atasözü YoLuyla Bana Hakaret Et, Ondan Sonra Terbiyeye Davet Et. Sizin Lügatinizde Terbiye AnLayışı Varmı? Çapsız ve Karektersiz FikirLerinin Karşısındayım, KLavye DeLikanLıLığyLada SuçLasan, Marksist ve İdoLojisi Bitmiş, KöhneLeşmiş Düşüncenin Karşısındayım.
.

hala klavye delikanlılığına devam ediyorsun

benim kendi fikrimden başka fikirlere tahmmülüm olmasaydı eğer, senin gibi yapar çıkar birilerine yalancı düzeysiz falan derdim. ama yapmıyorum.

ve benim bağırıp çağırmak gibi bir alışkanlığım yok. ben ve temsil ettiğim görüş bağırığp çağırmak yerine oturup konuşarak anlaşmak derdindedir. bağırıp çağırmak sizin zihniyetinizin yöntemidir.
örnek:
vatandaş-çiftçinin anası ağladı
başbakan- ananı da al git burdan.

eğer benim bir mesajımı haklı bulup teşekkür ediyorsan ve hatta alınıtı yapıp destekliyorsan demek ki ben doğru şeyler söylüyorum. yani senin dedğin gibi yalancı değilim. demek ki haklılığım senin bile teşekkürünü kazanmış. marifet iltifata tabi olduğu için de sen bile teşekkür etmek zorunda kalıyorusn. emin ol senin ve looupsed in ettiği teşekkürler ve alıntılar gözümden kaçmadı.

yalancı

a. 1. Yalan söylemeyi huy edinmiş olan kimse.
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=yalanc%FD&ayn=tam

eğer kimin kime hakaret ettiğini anlamak sitiyorsan bu karşılıklı atışmanın en başına dön ve bi bak kim kime hakaret etmiş.

benim düşünceme köhne diyen kişinin düşüncesine bi bakalım.

kadınları kapatıp çarşafa sokmak isteyen
kız-erkek ayrı okusun diyen
önce ya laik olacaksın ya müslüman. ikisi birden olunmaz diyen. sonra laikliği korumak üzere namusu ve şerefi üzerine and içen.
mensubu olduğu parti kapatılan, klonlanıp tekrar açılan, klonu kapatılan , tekrar klonlanıp tekrar açılan, sonra bölünen, sonra bu parti iktidarda kapatmaalımda para cezası verlim denilen
sübyancı "gazetecilerin" şakşakçılığını yaptığı
.
.
.
.
.
.

daha uzar gider.

sen zaten bizim düşüncemize karşı ol. böyle daha iyi.

son olarak. bu yazdığım son mesajdır. ne yazarsan yhaz cevap vermeyeceğimi belirtmek isterim. tabi ben cevap yazmayacağım diye senin cevap hakkıını falan elinden almıyorum yanlış anlama. istediğin herşeyi yazabilirsin. ama karşılığında bir mesaj bulamayacaksın. belirtmek istedim.

verdiğim rahatsızlıktan ötürü tüm forum üyelerinden özür dilerim. (senden bile)

hala klavye delikanlılığına devam ediyorsun

benim kendi fikrimden başka fikirlere tahmmülüm olmasaydı eğer, senin gibi yapar çıkar birilerine yalancı düzeysiz falan derdim. ama yapmıyorum.

ve benim bağırıp çağırmak gibi bir alışkanlığım yok. ben ve temsil ettiğim görüş bağırığp çağırmak yerine oturup konuşarak anlaşmak derdindedir. bağırıp çağırmak sizin zihniyetinizin yöntemidir.
örnek:
vatandaş-çiftçinin anası ağladı
başbakan- ananı da al git burdan.

eğer benim bir mesajımı haklı bulup teşekkür ediyorsan ve hatta alınıtı yapıp destekliyorsan demek ki ben doğru şeyler söylüyorum. yani senin dedğin gibi yalancı değilim. demek ki haklılığım senin bile teşekkürünü kazanmış. marifet iltifata tabi olduğu için de sen bile teşekkür etmek zorunda kalıyorusn. emin ol senin ve looupsed in ettiği teşekkürler ve alıntılar gözümden kaçmadı.

yalancı

a. 1. Yalan söylemeyi huy edinmiş olan kimse.
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=yalanc%FD&ayn=tam

eğer kimin kime hakaret ettiğini anlamak sitiyorsan bu karşılıklı atışmanın en başına dön ve bi bak kim kime hakaret etmiş.

benim düşünceme köhne diyen kişinin düşüncesine bi bakalım.

kadınları kapatıp çarşafa sokmak isteyen
kız-erkek ayrı okusun diyen
önce ya laik olacaksın ya müslüman. ikisi birden olunmaz diyen. sonra laikliği korumak üzere namusu ve şerefi üzerine and içen.
mensubu olduğu parti kapatılan, klonlanıp tekrar açılan, klonu kapatılan , tekrar klonlanıp tekrar açılan, sonra bölünen, sonra bu parti iktidarda kapatmaalımda para cezası verlim denilen
sübyancı "gazetecilerin" şakşakçılığını yaptığı
.
.
.
.
.
.

daha uzar gider.

sen zaten bizim düşüncemize karşı ol. böyle daha iyi.

son olarak. bu yazdığım son mesajdır. ne yazarsan yhaz cevap vermeyeceğimi belirtmek isterim. tabi ben cevap yazmayacağım diye senin cevap hakkıını falan elinden almıyorum yanlış anlama. istediğin herşeyi yazabilirsin. ama karşılığında bir mesaj bulamayacaksın. belirtmek istedim.

verdiğim rahatsızlıktan ötürü tüm forum üyelerinden özür dilerim. (senden bile)

Ne konuştuğumun ve SözLerimin Ne AnLama GeLdiğini Gayet İyi BiLiyorum. Sana YaLancı Dedim, Çünkü Ortada DeLiLLer varken, IsrarLa Tartıştığın Üyeyi ELeştirmediğini ve Özkök'e Bu Yönde Birşey SöyLemediğini İddias Ediyorsun. ALıntı Yapıp AçıkLama Getiriyorum, Bu seferde Sen karışma Diyorsun. Senle Tartışmıyorum Diyorsun. Madem KarşıLıkLı Konuştuğun AdamLa Aynı Şeyi SöyLüyorsun Neden Tartıştığını SöyLüyorsun. Gözönünde OLan Birşey Yaptığın HaLde yapmıyorum Dediğin İçin Benim Gözümde Sen de İdeoLojinde YaLancısın

Duran Bir saaat BiLe Günde 2 Defa Doğruyu Gösterir, Senin Gibi hersözü YaLan ve KinLe DoLu Birisi Arasıra Doğruyu SöyLmeyi AkıL Ederse Yine Teşekkür Ederim. sen ve İdeoLojin İçin Doğruyu SöyLmeke Bir İstisnadır. Her zaman BuLunmaz O İstisnaLar.

SuçLadığın Parti MuhtemeLen AKP Parti. Sen ve Senin Gibi Demokrasi YobazLarı ve Din Düşmanları OLdukça Daha Çok Görürsün Bu Partiden. Okuduuğunu AnLamaktan da Uzakmışsın Baksana, AsLa parti Probagandası ve Savunucu Yapmam Ben. Doğru Neyse Onu SöyLerim. O Yüzden Bazı FikirLerine Teşekkür Eder, BazıLarı NedeniyLe Yakın ArkadaşLarımdan Tepki ALırım.

O Siyah Beyaz ResimLeri Daha FazLa Sömürmeyin. Yandaşlarınızı ÖLdürdüğü MasumLarınm Kanı Birgün Sizi Boğacak. Hepiniz KARATAŞ'ın Yanına Gideceksiniz.

єℓ_мαяια¢нι;4574397' Alıntı:

Demokrasi Karın Ağrınız ülkede saltanatınızı sürdürmek koltuğa kök sarmaksa hala ülkede özelleştircek bişey varmı diye aramaksa,fakiri fukarayı oy atsın diye kömürle
kandırmaksa o sizin demokrasi anlayışınız bu kadar zaten.

ben gayet normal güzel yorum yapıyorum
ben demokrasiden bahsediyorum sen kömürden bahsediyorsun...
benmi dağıtıyorum kömürü...
veya kömür dağıtan parti ile benim yakınlığımıda nerden çıkardın...
size göre 2 sınıf vardır...bir sizden olanlar iki sizin gibi olmayanlar...

İrticanın anlamı neymiş bir anlatta herkes bilsin.
Sizin demokrasi karın ağrınızı biliyoruz ya neyse.

sen dediğimi anladın...
tutturmuşsunuz bir irtica ...irtica ileri irtica geri....
bizde sizin karın ağrınızı biliyoruz...
postalcılar sizi....durmak yok postala devam....

sen dediğimi anladın...
tutturmuşsunuz bir irtica ...irtica ileri irtica geri....
bizde sizin karın ağrınızı biliyoruz...
postalcılar sizi....durmak yok postala devam....

Ben senin dediğini anlamadım.
İslam, irticayı reddeder.
Senin bahsettiğin irtica nedir?

Bizim karın ağrımız yok. Yaygara koparan sizlersiniz.
Desteklediklerinize bakıyorum da iyi işler yapıyor. Alkış size..

Özkök' ten nerelere..
Başkanlığı döneminde de, normal hayatında da bir komutana göre çok pasif birisiydi. Hala böyle düşünüyorum.

Özkök' ten nerelere..
Başkanlığı döneminde de, normal hayatında da bir komutana göre çok pasif birisiydi. Hala böyle düşünüyorum.

tabi pasif olmaması için ikide bir hükümete çatması lazım laiklik yaygaraları iritica yaygaraları koparması lazım dı değil mi...

onun döneminde güvenlikte üst düzeydeydi ordunun hiç bir zafıı yoktu boş konuşup boşa gelen adamlardansın ....laf olsun torba dolsun hesabı....

Özkök' ten nerelere..

işte kendin söylüyorsun islam irticayı reddeder diye...
kardeşim biz müslümanız hamdolsun...
irtica diye bişi yok...onu çıkaran da son yaygarayı koparan zihniyette açıktır..
müslümanlığı yüzyıllardır en iyi yaşamış bir milletiz...hiç sapma olmamıştır...
artık sizde bırakın bu sözde yaygaraları...
bırakınki ferah ve refah bulalım...

yaygara koparıyormuşum : ) komik insan...
herkes için eşitlik,,adalet ,,güven ...
bunu sağlayan parti benim partimdir...sağcısı solcusu ayıran sizin gibi olsun....

tabi pasif olmaması için ikide bir hükümete çatması lazım laiklik yaygaraları iritica yaygaraları koparması lazım dı değil mi...

onun döneminde güvenlikte üst düzeydeydi ordunun hiç bir zafıı yoktu boş konuşup boşa gelen adamlardansın ....laf olsun torba dolsun hesabı....

Masum rolünü ne zaman üstlendikte sallıyorsun işkenbeden.
Onun döneminde güvenlik üst düzeydi ne demek. Ülke içinde güvenlik Polise aittir.
Bi ne dediğinizi bir daha okuyun.

İrticanın ne anlama geldiğini öğrenemediniz gitti. Korkma ya aç bir sözlük.
Burayı bilmediğin konularda yorun yaparak forum kirliliğine neden olan sensin.

Özkök' ü de alın açılım saçılım ayaklarına devam :gulumseCocuk:
Yüzmeyi bilmeden boğulursunuz o da olmadı köpek balıkları yer.

işte kendin söylüyorsun islam irticayı reddeder diye...
kardeşim biz müslümanız hamdolsun...
irtica diye bişi yok...onu çıkaran da son yaygarayı koparan zihniyette açıktır..
müslümanlığı yüzyıllardır en iyi yaşamış bir milletiz...hiç sapma olmamıştır...
artık sizde bırakın bu sözde yaygaraları...
bırakınki ferah ve refah bulalım...

yaygara koparıyormuşum : ) komik insan...
herkes için eşitlik,,adalet ,,güven ...
bunu sağlayan parti benim partimdir...sağcısı solcusu ayıran sizin gibi olsun....

Kamer sen tartışma bilen adamdı ne oldu sana.
Açılım dokunuyorda söyleyemiyor musun?

İrticanın yanlış bir şey olduğunu bilmen güzel. Kendini örnek vermişsin. İrticacı derken Kamer28 mi diyorlardı?

Ne güzel herkes sen gibi düşünse keşke ama olmuyor işte.
Ya boşverinde Özkök' ün Cumhuriyeti' ni koruyun.
İşinize geliyorsa..

Masum rolünü ne zaman üstlendikte sallıyorsun işkenbeden.
Onun döneminde güvenlik üst düzeydi ne demek. Ülke içinde güvenlik Polise aittir.
Bi ne dediğinizi bir daha okuyun.

İrticanın ne anlama geldiğini öğrenemediniz gitti. Korkma ya aç bir sözlük.
Burayı bilmediğin konularda yorun yaparak forum kirliliğine neden olan sensin.

Özkök' ü de alın açılım saçılım ayaklarına devam :gulumseCocuk:
Yüzmeyi bilmeden boğulursunuz o da olmadı köpek balıkları yer.

Kamer sen tartışma bilen adamdı ne oldu sana.
Açılım dokunuyorda söyleyemiyor musun?

İrticanın yanlış bir şey olduğunu bilmen güzel. Kendini örnek vermişsin. İrticacı derken Kamer28 mi diyorlardı?

Ne güzel herkes sen gibi düşünse keşke ama olmuyor işte.
Ya boşverinde Özkök' ün Cumhuriyeti' ni koruyun.
İşinize geliyorsa..
iç güvenlik asker+jandarma + polise aittir hatta başka kurumlarda vardır ama neyse

çok bilgili olduğun zaten güvenlik meselesinden belli.bişeyi bilip bilmediği hiç birşekilde bilemessin bilemeyeceğin içinde yalancının birsin
bu kadar bombalamanda bundan gelir..
bırakında bu adam konuşsun forumda ya kimse bişey bilmiyor bi bu biliyor....

iç güvenlik asker+jandarma + polise aittir hatta başka kurumlarda vardır ama neyse

çok bilgili olduğun zaten güvenlik meselesinden belli.bişeyi bilip bilmediği hiç birşekilde bilemessin bilemeyeceğin içinde yalancının birsin
bu kadar bombalamanda bundan gelir..
bırakında bu adam konuşsun forumda ya kimse bişey bilmiyor bi bu biliyor....

Bak İç Güvenlikten sorumlu devlet bakanı :D
Asker ne Jandarma ne?
Tamam senin Güvenlik bilgin çok yüksek.

Yalan söylediklerimi açıklamalarınla ortaya çıkarmalısın. Yapamıyorsan bu sefer sen İFTİRACI oluyorsun.

Neyse sizin karın ağrınız beni ilgilendirmez.
Sizin gibilerin zoruna gitse de bu böyle.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.

Bir de düşüncelerim seni ilgilendirmiyorsa alıntı yapmazsın tamam mı?

Bak İç Güvenlikten sorumlu devlet bakanı :D
Asker ne Jandarma ne?
Tamam senin Güvenlik bilgin çok yüksek.

Yalan söylediklerimi açıklamalarınla ortaya çıkarmalısın. Yapamıyorsan bu sefer sen İFTİRACI oluyorsun.

Neyse sizin karın ağrınız beni ilgilendirmez.
Sizin gibilerin zoruna gitse de bu böyle.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.

Bir de düşüncelerim seni ilgilendirmiyorsa alıntı yapmazsın tamam mı?

JANDARMA SINIR ÖTESİ HAREKET YAPARMI ?
POLİSİN OLMADIĞI BÖLGELERDE KİM GÜVENLİĞİ SAĞLAR?
JANDARMA POLİSMİDİR ASKERMİDİR ?
BUNLARA CEVAP VER BOŞ YAZI YAZMA...

Geri