Benim Bilgisayarıma ne Oluyor_?

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
1zf0x6p.jpg

zyac0n.jpg

Pc Şikayayetim Nedir?
1-)Online Sinema izlemede Takıntı Yapması Sesin Gelmesi fakat görüntü Takılmaları.
2-)HerHangi Online OyunLarda Acaip Kasması ve az süre sonra takılması
3-)Pc nin ii ce geç açılmaya başlaması
4-)Bazen Cd den Flim izlerken 45 dk sonra 2.ci cd yi takınca Görüntünün gelmeyip takılması.Kitlenme yok.

Ne zamandan beri bu sorunLa Karşı Karşıyayım ?Çok uzun bi zaman deil 5 6 Aydır belki Daha azdır.
Sorunu Çözmek için Ne Yaptın?
1-)Virüs Şüphesi ile Güzel bi Temizleme Yaptım.Çözüm Bulamadım.
2-)Format Attım.Olmadı D yide Formatladım.Yine Olmadı.
3-)DonanımLarLa ilgili Ram Düşüktü 512 idi 1 adet daha 512 Kingston taktım yine Olmadı
Aklımdan GeçenLer Nelerdir?
1-)Anakart Tozlandı azda olsa ondan yada Anakart problem vercek elden gidicek
2-)Ekran kartı

Sizden Beklediklerim Sorunuma Ortak Olun Kurtarın beni :vur

İşLemci Yada Fandada Sorun oLabiLir Tavsiyem En iyisi kasanın İçini Açıp Righterı Fanı İşlemciyi faLan iice TemizLemekk

onceLıkle sunu soluyum ekran kartının drıverı cok eskı guncelle bıde ole dene

işlemcide En ufak bir hata Pc yi Çalıştırtmaz Açtırtmaz Kardes

290pxdf.jpg

NedimBurak Driwerı Verdi Güncelliyos bakalım Aygıt Yöneticisinde böle bi Hata vardı bide

verdıgım drıverı kur sorun %90 duzelecektır..

ekran kartın çok eski oyunlarda kasması normal online film izlerkende internet hızında önemli

Bak kardes Online Flim izlerken Dolumu Yapar Sen beni Yanlış Anladın Doldurduktan sonra izlemede Problem yapıyor yani Download etmiş Oluyorum.Oyuna gelince arkadasımınki benimki ile aynı ama oda az bişi kasma yapıyor Bende ise çözünürlük düşürdügüm Halde Çok Kötü Durumda.Şimdiden verilen Degerleri inceliyorum.Teşekkür ButonLarına bastım.Saygılar.

Geri