Askerden yeni gelmiş işsizlikten bunalmış ve sıcak bir yaz gecesinin ardından teras katta bahçeye bakan cephede camlar kapılar açık saat 2:30 gibi yatmıştım baya bir sıcaktı ki üstümde hiç bir örtü yoktu yatak da biraz geniş ben yayıla yayıla yatıyorum tam uykuya dalacakken yatağın üzerine bişeyin atladığını hissettim çünkü sırt üstü yatıyordum ve beni bacak arasına alacak şekilde basıyordu yatağa biraz daha üstüme doğru yürüyüp omuzlarımdan tuttu ve beni dehşet bir şekilde sarsmaya başladı tabi ben büyük bir güçle birlikte yataktan fırladım ve dua ede ede alt kata indim annem saolsun beni okudu üfledide o gece rahat uyuyabildim... ertesi gece yanıma Kuran-ı Kerim alarak çıktım ve aynı saatte yattım ve bu sefer uyudum bu sefer rüyama girdi rüyamda da sanki odada uyanıkmışım gibi görüyorum kendimi tavan tahta ve bir sürü kafaları kel boyunlarından asılmış morarmış erkek cesetler görüyorum aralarından kaçmaya çalışıyorum falan uyandım ve sakin sakin yine annemin yanına 
Fazla kasmamak lazım bu konularda "kahinatın en üstün varlığı insan" bunun için...
herkese bol korkulu geceler :hhdil
Fazla kasmamak lazım bu konularda "kahinatın en üstün varlığı insan" bunun için...
herkese bol korkulu geceler :hhdil