- Reaction score
- 0

Her damlasında mutluluk ve heyecan taşıyan bir ırmak bu.Su yalan dünyada ölüm kadar gerçeksin benim için.
Yaşamak kadar tutkulu. Pılımı pırtımı toplayıp acılardan, gideceğim tek adressin. Sen benim dönüşü olmayan yolumsun.Seni tanıdığımdan beri, tebessüm etmekle, içtenlikle gülmek arasındaki farkı anladım.Sen benim dudağımdaki gülücüksün.Gelmiş ve gelecek tüm sıkıntılara, dertlere attığım kahkahasın.
İkinci baharı yaşıyorum diyemem.
Çünkü sen ilkbaharsın. Geç kalmış ilkbaharımsın. Senden önce sadece karakışlar vardı ömrümde. Kaybetmekten korktuğum tek hazinesin. Saklı kalmış mutluluğumsun
.Yaşamak kadar tutkulu. Pılımı pırtımı toplayıp acılardan, gideceğim tek adressin. Sen benim dönüşü olmayan yolumsun.Seni tanıdığımdan beri, tebessüm etmekle, içtenlikle gülmek arasındaki farkı anladım.Sen benim dudağımdaki gülücüksün.Gelmiş ve gelecek tüm sıkıntılara, dertlere attığım kahkahasın.
İkinci baharı yaşıyorum diyemem.
Çünkü sen ilkbaharsın. Geç kalmış ilkbaharımsın. Senden önce sadece karakışlar vardı ömrümde. Kaybetmekten korktuğum tek hazinesin. Saklı kalmış mutluluğumsun

Düşünme sonumuz yok diye
Ara bazen
Seni seviyorum de
Nefesim ol
Yaşamama sebeb ol
Ara bazen
Seni seviyorum de
Nefesim ol
Yaşamama sebeb ol

Sorma beni kimseye
Beni kendinde ara
Canının acıdıgı yerdeyim
Gitme başımdan
Adını mıh gibi aklıma kazı
Seni severek düştüğüm bu yollarda
Yalnız bırakma beni
Sensiz bırakma beni
Beni kendinde ara
Canının acıdıgı yerdeyim
Gitme başımdan
Adını mıh gibi aklıma kazı
Seni severek düştüğüm bu yollarda
Yalnız bırakma beni
Sensiz bırakma beni

Artık öyle bir yerindesin ki hayatımın,
nefesimsin, hep seni soluduğum.
gözbebeğimsin, bakışlarımda sakladığım...
ve artık o kadar benliğimle aramdasın ki,
Kendime bir türlü ulaşamadığım anlarıma benden daha bi yakınsın...
ne kadar istesende kendini benden alamazsın.
birgün gidiyorum dersen, unutma benide çoktan yanına almış olacaksın...
nefesimsin, hep seni soluduğum.
gözbebeğimsin, bakışlarımda sakladığım...
ve artık o kadar benliğimle aramdasın ki,
Kendime bir türlü ulaşamadığım anlarıma benden daha bi yakınsın...
ne kadar istesende kendini benden alamazsın.
birgün gidiyorum dersen, unutma benide çoktan yanına almış olacaksın...

SENDEN BAŞKA IŞIĞIM YOK BENİM.SENDEN BAŞKA TUTUNACAK DALIM YOK.SENDEN BAŞKA GİDECEK YOLUM YOK.SANA YALVARIYORUM BENİ KARANLIKLARA GÖMME BANA VERDİĞİN O SONSUZ IŞIĞI BENDEN GERİ ALMA.HENÜZ IŞIĞA YENİ ÇIKMIŞKEN BENİ O MEZARA GERİ GÖMME.BENİ YAŞATMAKTA SENİN ELİNDE ÖLDÜRMEKTE HANGİSİNİ SEÇERSİN BİLMİYORUM AMA BEN YAŞAMAK İSTİYORUM SEN VAR OLDUĞUN SÜRECE BANA VERDİĞİN SEVGİNİN IŞIĞI YOK OLMADIĞI SÜRECE BEN YAŞAMAK İSTİYORUM...
Alıntı