ManUtd
Nevşehir Lee
Bu konuda sizlere kendimi olabildiğince detaylı bir şekilde ve resimlerle süsleyerek tanıtmaya çalışacağım. Fazla resim çekinen birisi olmadığımdan çok resim koyamayacağım ama umarım beğenirsiniz.
Ad: Mehmet Fatih
Soyad: TAŞCI
Boy: 1,89
Kilo: 90
Samsun'da 23.12.1988 tarihinde doğmuş bulunmaktayım.
Bu resim küçüklüğümde çekindiğim ilk fotomdur.
Samsunda geçen küçüklüğüme dair 1-2 foto daha
3-4 yaşındaki halim
Bu foto da ablamın düğününden kendi kesitim
5 yaşındaki halim.
bu fotoda ise erkeklğe ilk adımın neticesinde biraz hüzün biraz heyecan var
Evet artık erkek adam da olduğumuza göre okula gidebilirim
İlkokula İstanbul Üsküdar Doğancılarda Hezarfen Ahmet Çelebi İ.Ö.O. da başladım.
Bu da onun resmi
Pek çok okul değiştiren birisi okduğumdan aradaki dönemi koymadan direk son okula giderkenki halimi vereceğim.
Şişli Halide Edip Adıvar İ.Ö.O ilk okul kariyerimin sonu olup liseye başlangıç adımım oldu.
Okulla ilgili resim şuanda elimde yok ancak Arkadaşımda o dönemde çekindiğim 1-2 fotoyu koyacağım.
Soldaki ben - Sağdaki de en yakın arkadaşım (orta son halimiz)
Bu da ben tıkınmayı abartmışken
O dönemin son fotosunu da SultanAhmette gezerken çektiğimiz bu fotoyla yapalım.
İlkokul bitince lise eğitimimize Beylerbeyi Hacı Sabancı Lisesinde Başladık ve orda da bitti allaha şükür
Lise 1 deki halim (çok rezil bir şekilde sabah uykudan kalktım okula gittim arkadaş foto çekiyo ve görüntü bu
)
Bu da liseyi bitirirken yıllık için çektikleri foto. Montajlı ama idare edin
Lise bitti 1-2 yıl aradan sonra dedim boş boş duruyoz biryerleri yazalım ve memleketi yani Nevşehir Hacıbektaş Veli MYO Muhasebe yi yazdık ve başladık okumaya.
Sonra babamın memuriyet görevi Bursaya çıkınca banada gel dedi ve bende çok çalışıp derslerde iyi notlarla Bursa Sosyal Bilimler MYO na geçişimi yaptım.
Şuanda hala 2. sınıfta sürünüyorum (Bursaya geçtiğime 1000 pişmanım çünkü dersler acayip zor
)
Bu resimlerm AutoShow 2006 dan (gerçekten çok eğlenceliydi)
Gelelim 2008 AutoShow fotolarına
Bu foto çok enteresan oldu çünkü ben salak salak Mersoyu kurcalarken birden manken geldi ve yanıma oturdu. Bizim kanka da kaçırmamış tabiiki
Gözlere bak gözlere. Artık ne gördüysem
Ve son olarak Bursadan birkaç resimle sizlere veda edelim.
Bu resim Bursada bulunan ve ölçümlere göre 665 yıllık olduğu söylenen tarihi Çınaraltında çekildi.
Bu resim ise Bursanın eşsiz köylerinden Saitabat daki şelaleden eniştemle poz (gerçi suyu o aralar pek yoktu ama
)
Ve son fotomuz ise uludağın gidebileceğiniz son noktası olan yerden.
Aşağıda hava 15 derecelerde seyrederken biz yukarıda arabanın göstergesinde -10 gördük
Resimlerle kısa kısa kendimi tanıtmaya çalıştım. Sevdiğim veya sevmediğim şeylere değinip kafanızı şişrmek istemiyorum ve aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.:melek
Ad: Mehmet Fatih
Soyad: TAŞCI
Boy: 1,89
Kilo: 90
Samsun'da 23.12.1988 tarihinde doğmuş bulunmaktayım.
Bu resim küçüklüğümde çekindiğim ilk fotomdur.

Samsunda geçen küçüklüğüme dair 1-2 foto daha
3-4 yaşındaki halim

Bu foto da ablamın düğününden kendi kesitim
5 yaşındaki halim.

bu fotoda ise erkeklğe ilk adımın neticesinde biraz hüzün biraz heyecan var

Evet artık erkek adam da olduğumuza göre okula gidebilirim
İlkokula İstanbul Üsküdar Doğancılarda Hezarfen Ahmet Çelebi İ.Ö.O. da başladım.
Bu da onun resmi

Pek çok okul değiştiren birisi okduğumdan aradaki dönemi koymadan direk son okula giderkenki halimi vereceğim.
Şişli Halide Edip Adıvar İ.Ö.O ilk okul kariyerimin sonu olup liseye başlangıç adımım oldu.
Okulla ilgili resim şuanda elimde yok ancak Arkadaşımda o dönemde çekindiğim 1-2 fotoyu koyacağım.
Soldaki ben - Sağdaki de en yakın arkadaşım (orta son halimiz)

Bu da ben tıkınmayı abartmışken

O dönemin son fotosunu da SultanAhmette gezerken çektiğimiz bu fotoyla yapalım.

İlkokul bitince lise eğitimimize Beylerbeyi Hacı Sabancı Lisesinde Başladık ve orda da bitti allaha şükür
Lise 1 deki halim (çok rezil bir şekilde sabah uykudan kalktım okula gittim arkadaş foto çekiyo ve görüntü bu

Bu da liseyi bitirirken yıllık için çektikleri foto. Montajlı ama idare edin

Lise bitti 1-2 yıl aradan sonra dedim boş boş duruyoz biryerleri yazalım ve memleketi yani Nevşehir Hacıbektaş Veli MYO Muhasebe yi yazdık ve başladık okumaya.
Sonra babamın memuriyet görevi Bursaya çıkınca banada gel dedi ve bende çok çalışıp derslerde iyi notlarla Bursa Sosyal Bilimler MYO na geçişimi yaptım.
Şuanda hala 2. sınıfta sürünüyorum (Bursaya geçtiğime 1000 pişmanım çünkü dersler acayip zor
Bu resimlerm AutoShow 2006 dan (gerçekten çok eğlenceliydi)

Gelelim 2008 AutoShow fotolarına
Bu foto çok enteresan oldu çünkü ben salak salak Mersoyu kurcalarken birden manken geldi ve yanıma oturdu. Bizim kanka da kaçırmamış tabiiki

Gözlere bak gözlere. Artık ne gördüysem

Ve son olarak Bursadan birkaç resimle sizlere veda edelim.
Bu resim Bursada bulunan ve ölçümlere göre 665 yıllık olduğu söylenen tarihi Çınaraltında çekildi.

Bu resim ise Bursanın eşsiz köylerinden Saitabat daki şelaleden eniştemle poz (gerçi suyu o aralar pek yoktu ama

Ve son fotomuz ise uludağın gidebileceğiniz son noktası olan yerden.
Aşağıda hava 15 derecelerde seyrederken biz yukarıda arabanın göstergesinde -10 gördük

Resimlerle kısa kısa kendimi tanıtmaya çalıştım. Sevdiğim veya sevmediğim şeylere değinip kafanızı şişrmek istemiyorum ve aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.:melek