Beni Nasıl Bilirdiniz ? | WoLF

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
Arkadaşlar WoLF'u nasıl bilirdiniz ? Farketmeden kalbini kırdığım herkes için özür dilerim.Kalbinizden ne geçiyosa onu söyleyin açık konuşun ki hatamı farkedebileyim =)

İyi forumlar.

Sağlam Uploader :)

İyi Bir Abim.

Ayrıca Çalışkan Forum İçin Örnek İnsanlardan Birisi

Bu forumda tanıdığım en iyi insan,en iyi dost,en yardımsever insan..=)

On numaradır KemaL kardeşim..=)

yardım sever ..çalışkan ...sınavları atlatıp tekrar aramıza dönersin inş ..

Atatürkçü KemaList,caLiskan..:smile:

son derece kibar beyefendi adam gibi adam iyi niyetli yaptığı iyilikleri sürekli insanların yüzüne vurmayan, muhteşem bi arkadaşsın kemalim

Yanlış hatırlamıyorsam toplu bir güvenlik programı paylaşmıştın gördüğüm en güzel paylaşımlardan biriydi hepsini indirdim halen işime yarıyor. Birde zamanında kurt avatarın vardı yakıyordu :) Kısacası faydalı ve çalışkan bir üye.

Yanlış hatırlamıyorsam toplu bir güvenlik programı paylaşmıştın gördüğüm en güzel paylaşımlardan biriydi hepsini indirdim halen işime yarıyor. Birde zamanında kurt avatarın vardı yakıyordu :) Kısacası faydalı ve çalışkan bir üye.

teşekkür ederim.seni mi kırıcam dostum aynı avatarı tekrar koyarız :wink:

teşekkür ederim.seni mi kırıcam dostum aynı avatarı tekrar koyarız :wink:

Sen bilirsin dikkatimi çekmişti kurtlara özellikle sibiryalara karşı zaafım var habire milletin köpeğini alıp gezdiriyorum yaza kendi sibiryam olacak inşallah :)

Forumda tanıdığım en yardımsever kişisin.Gerek yorumlarınla,gerek Atatütürkçü oluşunla,forumun örnek alabileceği sayılı kişilerden birisin =)

keşke seninle daha samimi olabilsek kemal..efendiliğin, adamlığın, olgunluğun ve bana göre en büyük özelliğin olan yardımseverliğinle hackhell'e artı değer katan üyelerdensin..yardım konularında mutlaka ama mutlaka yazdığın bir post vardır..başı sıkışana hemen yardıma koşuyorsun..yaptığın birbirinden kaliteli paylaşımlar da cabası..hackhell'e verdiğin emeklerin için teşekkürler..

SaygıLı Neşeli Çalışkan.. İyi Bir Kardeşsin Sen..

ayrı siyasi fikir ve ideolleride benimsesek bile ortak noktada buluştugumuz cumhuriyetci atatürkçü çalışkan azimli bir arkadaşım

HH'de tanıdığım adam gibi adamlardan

paylaşımları çok iyi, bunun dışında kendisini yazdığı konular ve yorumlar açısından takip ederim. Kafalarımız uyuşuyor diyebilirim başka da hakkında fazla birşey bilmiyorum

Beni tanımadan etmeden bir post yazmış o postun beni baya bir üzmüş akabinde yazdıklarınla bunu telafi etmesinide bilmiştin...özetle hata yapmak biz insanlara mahsus olup onu kabul edip gönül almasını bilen kardeşlerimden birisin...:smile:

Burada çok takdire şayan çalışmaların
pek çok insanı kıskandıracak paylaşım ve yardımların oldu..
Yokluğun hissediliyor biliyor musun
Allah razı olsun Kardeşim...

Geri