- Reaction score
- 0
133 değilde 50 açsan nolacakki bunlara sırayla bir kere balayım desen 10 dakkanı alır, hızlı başlat çubuğundan lazım olanı bulman 5 dakkanı alır ne işine yarayacak 133 tane açık program
![]()
aDOßeLeride Gönder OnLaRIDa açayIm :hhmanD ßak Cpu kuLLanimina iyi ßak Lütfen :hhmanD ßunlar Hiç kasmiyor Tikir Tikir ÇaLIŞIYor Dostum Şaka Gißisin :goz:
Çocukla çocuk olmayın.
sanki kendisi çalıştırıo programları...sen açıyormuşsun gibi
Alet yapar el öğünür demişler
katılıyorum....n€d!mßuг@ĸ;3909946' Alıntı:benim anlamadigim zorumuz neki bu kadar program acalim...?
çok haklısıngerenk yok o kadar pro açmaya ki![]()
en iyisini demişsinhoca kusura bakma ama gereksiz işlerle ugraşıyorsun.benimki 150 oldu sonuç, ne olcak sana bi + saglayacakmı veya bana bi -.daha faydalı işler peşinde koş.
belli olmaz ama yarışmaya gerek yokKoÇ :hhmanD ßeni GüLDürüyorsun hepsi ÇaLIŞIYORDa sadece acana kadar kasma Yapar sonrasi Kasmaz sen Ne yapmaya çaLIŞTIN ALLah aŞKINa Yada ne diyorsun 12 senedir PC KuLLaniyorum ßen Senin program dedikLerini Pc'me Kurmuyorum..
tamamda niye açıyonuz o kaDar işlemi onu anlamıyom ... saçMa az laF çok iş biraz paylaşım yapın![]()
![]()
133 işlemde kaldım daha fazla açanvarsa gelsin:durdurun
helal olsun sana KnowNßen ßu ProLaRI açar üStüne ßir o kadar daha AçarIM RaHat oL sen ama Şuan ProgramLar ßöLümü iLe iLgiLenmem gerek
KoÇ ßurda ÇaLIŞIR Gösterdigi HaLde Ramden Yemeyen iŞLemciyi Yormayan o Kadar Pro varki Cocuk ßiLe Kanmaz ßuna :hhmanD