beni geçecek varsa gelsin 133 işlem

hacKKiller

New member
Reaction score
0
10ht9hs.jpg

133 işlemde kaldım daha fazla açanvarsa gelsin:durdurun

sistemin ne benim 30 tane çalışıyo kasılıo :D :D :D

işlemci q6600 ram 4 gb işlemci sağlamda ram zorlanıyo yoksa bi 200 tane daha açarım

ßen ßu ProLaRI açar üStüne ßir o kadar daha AçarIM RaHat oL sen ama Şuan ProgramLar ßöLümü iLe iLgiLenmem gerek ;)

KoÇ ßurda ÇaLIŞIR Gösterdigi HaLde Ramden Yemeyen iŞLemciyi Yormayan o Kadar Pro varki Cocuk ßiLe Kanmaz ßuna :hhmanD

benim anlamadigim zorumuz neki bu kadar program acalim...?

ßen ßu ProLaRI açar üStüne ßir o kadar daha AçarIM RaHat oL sen ama Şuan ProgramLar ßöLümü iLe iLgiLenmem gerek ;)

KoÇ ßurda ÇaLIŞIR Gösterdigi HaLde Ramden Yemeyen iŞLemciyi Yormayan o Kadar Pro varki Cocuk ßiLe Kanmaz ßuna :hhmanD

programların listeis orada çoğu tasarım programı hepside tıkır tıkır aynı anda çalışıyor aynı anda en az 50 sayfa açık :goz:
yapabiliyorsan daha iyisini yap sonra konuş:victory

gerenk yok o kadar pro açmaya ki :p

hoca kusura bakma ama gereksiz işlerle ugraşıyorsun.benimki 150 oldu sonuç, ne olcak sana bi + saglayacakmı veya bana bi -.daha faydalı işler peşinde koş.

programların listeis orada çoğu tasarım programı hepside tıkır tıkır aynı anda çalışıyor aynı anda en az 50 sayfa açık :goz:
yapabiliyorsan daha iyisini yap sonra konuş:victory

KoÇ :hhmanD ßeni GüLDürüyorsun hepsi ÇaLIŞIYORDa sadece acana kadar kasma Yapar sonrasi Kasmaz sen Ne yapmaya çaLIŞTIN ALLah aŞKINa Yada ne diyorsun 12 senedir PC KuLLaniyorum ßen Senin program dedikLerini Pc'me Kurmuyorum..

Zenginin Malı züğürdün Çenesn yorarmış
Gerçi burda zengin kim
Yada Fakir Neden Fakir Nedeni beLirsiz ama
İnsan MutLu oLuyorsa Gerisini düşünmemek Lazım =)

KoÇ :hhmanD ßeni GüLDürüyorsun hepsi ÇaLIŞIYORDa sadece acana kadar kasma Yapar sonrasi Kasmaz sen Ne yapmaya çaLIŞTIN ALLah aŞKINa Yada ne diyorsun 12 senedir PC KuLLaniyorum ßen Senin program dedikLerini Pc'me Kurmuyorum..

yok kardeşim hepside şıp diye açılıyor hiç kasmadan kısaca şunun için açtım konuyu q600 çok iyi işlemcidr almak isteyenlere tavsiye ederim
beyenmediğin programlar adobe cs4 mc ise senin progrram anlayışın baya gelişmiş:durdurun birkaç örnek ver baklım hangi programlardan bahsediyorsun grafik tasarımmı

zybw9y.jpg

aDOßeLeride Gönder OnLaRIDa açayIm :hhmanD ßak Cpu kuLLanimina iyi ßak Lütfen :hhmanD ßunlar Hiç kasmiyor Tikir Tikir ÇaLIŞIYor Dostum Şaka Gißisin :goz:

tamamda niye açıyonuz o kaDar işlemi onu anlamıyom ... saçMa az laF çok iş biraz paylaşım yapın :D

zybw9y.jpg

aDOßeLeride Gönder OnLaRIDa açayIm :hhmanD ßak Cpu kuLLanimina iyi ßak Lütfen :hhmanD ßunlar Hiç kasmiyor Tikir Tikir ÇaLIŞIYor Dostum Şaka Gißisin :goz:

bunların hepsi mozilla arkadaşım asıl sen şaka gibisin ben orada program göremedim senin bilgisayarıma bile kurmam dediğin programlar bunlarsa 500 tane açarım :goz:

pc ler kuvvetlı ehraldi:D bavo:D ne diyim:D

bunların hepsi mozilla arkadaşım asıl sen şaka gibisin ben orada program göremedim senin bilgisayarıma bile kurmam dediğin programlar bunlarsa 500 tane açarım :goz:

ßak arkadaş demişki Az geyiK Çok PayLaŞIM Kendine iyi ßak ;)

ßak arkadaş demişki Az geyiK Çok PayLaŞIM Kendine cici ßak ;)

tamam da arkadaşım ben burada bir konu açtım sen balık gibi düştün :durdurun
eğer daha internet browser açmakla omaz açsaydın tüm creative suiti sana inanırdım hadi iyi bak kendine amacım işlemcilerin performansınaq bakmaktı ama sen kaşındın hadi iyi bak kendine:goz:

:hhmanD sen ßaşka ßi zaman geL tamammi ;) OnLaRIDa açaLIM ßuLamaDIM Simdi YüKLeme FaLan.. ProgramLar ßöLümü Kaynıyor Zaten..

Geri