Benfica 0-2 Galatasaray[UEFA B Grubu](Tek Başlık)

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Benfica.gif
galatasaray.gif

UEFA Kupası B Grubu 2.Maçı
Benfica - Galatasaray
06.11.2008 // 21:30
Yayın: TRT 1

Meira: "Benfica ile beraberlik çok iyi olur"
Galatasaray'ın Portekizli savunmacısı Fernando Meira, Benfica ile Lizbon'da oynayacakları UEFA Kupası grup maçında beraberliğin kendileri için çok iyi bir sonuç olacağını söyledi.
File.ashx

Meira, Portekiz'in Antena 1 televizyonuna yaptığı açıklamada, "beraberlik çok iyi sonuç olur" dedi.

Portekizli oyuncu, Perşembe günkü UEFA Kupası grup mücadelesinde beraberliği çok iyi sonuç olarak görseler de kazanmaya çalışacaklarını söyledi.

Meira, "Benfica, Berlin deplasmanında berabere kalarak iyi bir sonuç aldı, ama biz de evimizde Olympiakos'a karşı önemli bir galibiyet aldık. İki takım için de zor bir maç olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Benfica'nın, spor direktörlüğüne Rui Costa'yı getirmesinin de etkisiyle son dönemlerin en iyi takımını kurduğunu belirten Meira, iki takımı şöyle değerlendirdi:

"Benfica'yı henüz derin olarak analiz etmedik, ama dengeli ve defansı güçlü bir takım. Her pozisyonda iyi oyuncuları var. Galatasaray ise sakatlıklardan dolayı sezona düzensiz bir başlangıç yaptı.

"Uluslararası tecrübelere sahip genç yetenekli futbolcularımız var. Galatasaray, UEFA Kupası'nda başarı kazanmak için büyük hedefleri olan bir takım."

2000-2001 sezonunda Benfica'da forma giyen deneyimli oyuncu, yeniden Luz Stadı'na geri dönecek olmasıyla ilgili "Benfica'da çok iyi anılarım var. Alkışlanacak olmayı umarım" temennisinde bulundu.

CNN Turk

Beraberlik bekliyorum.Fazla yorulmadan,sakatlık yaşanmadan..

Zor Bi Maç Olacak Beraberlik Bile İyi Sonuctur...Tabi Şunuda Ekleyım Gönül İsterki 5 Atın Gelın...Başarılar Aslanlar.

Çok Zor Maç Açıkcası Puan BekLemiyorum Ama MucizeLere Alıştık Bu Sene Kimin Ne Yapacağı BeLLi OLmuyor... (Mucize Derken GaLibiyet DeğiL BeraberLikten Bahsediyorum)

Ali abicim senin galibiyet beklediğin günler yakın mı ? yoksa daha beklicekmiyiz =)=)

Sizinkide Bi Acayip Durum...Kewell,Baros,Lincon,Nonda...Ne Güzel Atak Oyuncuları Demı Her Takım Bu Oyuncuları İster...Ne Olurdu Bide Saglam 2 Libero 1 De Defans Onunde Oynayacak Adam Alsaydınız...Emre Aşık,Servet,Ayhanla Olcak İş Deqıl..Zaten Skibbe Meiarıyıda Cok Geride Oynatıyor...Ama İnş Yenceksınız Portekizin Surlarında Onları =)...

Ben nedense yenebileceğimizi düşünüyorum benfica'yı yok olmadı en
kötü berabere kalalım hayırlısı olsun başarılar galatasaray bilgi için tşk.

cimbom'un puan aLması zor bir mac
bu sene biz kötüyüz bari cimbom iLerLesinde biras puan aLaLım
gaLatasaraya BAŞARILAR....

saoL kaRdes...! ins qs aLıR

ßĻάςЌ ξάģĻę;3684349' Alıntı:
Sizinkide Bi Acayip Durum...Kewell,Baros,Lincon,Nonda...Ne Güzel Atak Oyuncuları Demı Her Takım Bu Oyuncuları İster...Ne Olurdu Bide Saglam 2 Libero 1 De Defans Onunde Oynayacak Adam Alsaydınız...Emre Aşık,Servet,Ayhanla Olcak İş Deqıl..Zaten Skibbe Meiarıyıda Cok Geride Oynatıyor...Ama İnş Yenceksınız Portekizin Surlarında Onları =)...

Meira defansif orta saha görevini yapıyor son maçlarda.Bence yeri çok iyi.Aslında sakat olan Emre Güngör ve Meira nın yerine gelebilecek Mehmet Topal,Barış ve en önemlisi Linderoth takıma geri dönebilse hem orta saha hemde defans direncimiz inanılmaz artar.
Ama işte bizimkide şans =)

Bu Arada Maçı İlker Yasin Anlatcakmış Yardımcısıda Selcuk Yula :D

ßĻάςЌ ξάģĻę;3684373' Alıntı:
Bu Arada Maçı İlker Yasin Anlatcakmış Yardımcısıda Selcuk Yula :D

tam dedik güseL güseL trt de izLices
nerden cıktı şimdi iLker yasinLe seLcuk yuLa...

selçuk yula'nın bizim takımın her hatasından sonra diyeceği şey kulağımda çınlıyor şimdiden..

Yafs Beyler Naptınız Takılıyorum :D Nerden cıktı ilker yasınle selcuk yula =) Alemsınız =)...Macı Onlar Anlatsa Radyodan Dinlerim Şerefsizim :D

Benfica AnaLiz [ReaLiST]

Bu Perşembe GaLatasaray'ın Uefa'daki Rakibi Benfica'yı Mercek ALtına ALdık...

1-43.jpg

Bu Capste GörüLdüğü Üzere Ligde Yaptığı 7 Maçta NamağLup OLduğu Ve 10 Kişi KaLdığı Porto Maçında 1-1, Son Maçında Da DepLasmanda Guimares'i 2-1 Yenmeyi Başarmış...

2-28.jpg

Bu Capste GörüLdüğü Üzere Herta BerLin İLe İLk Maçında DepLasmanda 1-0 Öndeyken Son Dk.da 1-1 KaLdıkLarı BiLiniyor Ve Tek MağLubiyetini NapoLi DepLasmanında ALmış...

5 HazırLık Maçında Da Sadece BLackburn'e YeniLmeLeri Dikkati Çekiyor...

3-14.jpg

Bu Capste GörüLdüğü Üzere Ligde NamağLup Tek Takım Ve Evindeki MaçLarda ÜstünLüğü De Dikkati Çekiyor...

Sonuç OLarak 10 Resmi Maçta 1 MağLubiyet Ve 5 HazırLık Maçında Da 1 MağLubiyet OLmak ÜZere Bu Sene Oynadığı TopLam 15 Maçta 2 MağLubiyet ALarak Ne Kadar TehLikeLi OLdukLarını Ortaya KoyuyorLar...

Hiçte KoLay Maç OLmayacak...
İşin Gerçeği Bu Maçta ALınacak 1 Puan BiLe Gerçekten Büyük Başarı Durumunda...
İnşaLLah Şans Bizden Yana OLur...

BaşarıLar ÇocukLar...
BaşarıLar GaLatasaray...

güzel analiz olmuş ali kardeşim
emeğine sağlık
inşallah alırız bu maçı veya en azından beraberlikle ayrılabiliriz portekizden...

Geri