Bende geliyorum

daimakce

New member
Reaction score
0
Adam karısı ve çocukları aynı odada yatıyorlarmış.Gece olmuş adam ve karısı tabi iş! yapmaya başlamışlar önce adam: - Hanım ben geliyorum. demiş. ardından da karısı: - bey bende gliyorum demiş.uyumamış olan çocuklardan biri de anne ve babsını bir yere gittiklerini düşünerek: - annee bende geliyorummm

heheheh :D benim hosuma giti güselmischh :D
bende geliyorummmmm nere giidiyonus :p hihi

benım kafamda ortama gore dıyaloglar daha farklı canlandı ;)

Atta GidiyorLarmı$..

Cocuqa Karde$ GeLio Onu ALmaya GidiyorLarmı$ :hhmanD

hehehh:D:D:D: güselmişş ellerine sağlk

Güzel sayılır ama ben onun dah akapsamlı lanını biliyorum bi ara anlatırım

Bu Fıkranın Dewamı var gibime GEliyor =P

tesekkurler...

o fıkranın kapsamlısı:
Çocuk 1 kolu kırık şekilde okula gider.Öğretmeni sorar ne oldu çocukta derki babam ahmet abime uyuyonnu diye sordu ses yok kemal abime sordu ses yok bana sordu uyumuyom dedim beni dövdü.Öğretmende ona :annenle baban geceleri bişiler yapar sana uyuyonmu diye sorarlasa uyuyorum de der.Diğer gün çocuğun diğer koluda kırılmıştır.Öğretmen yine ne oldu der.Çocuk anlatır geçenki gibi oldu bu sefer uyuyom dedim sen benle dalgamı geçiyon dedi dövdü babam der.Öğretmeni bu sefer çocuğa o zaman sana sorulunca ses çıkartma der.Diğer gün çocuk kafası da kırılmış şekilde okula gelir.hocsı yine sorar ne oldu çocuk anlatır sizin dediğiniz gibi yaptım ses çıkarmadım.sonra baktım babam annemin arkasına geçmiş bişi yapıyo bu sefer kız isterem bu sefer kız isterem diyo bende babamın arkasına geçtim anneme yaptığı gibi yaptım bende bisiklet isterem bende bisiklet isterem dedim beni dövdü der.....

Geri