bende Dert Sizde Çare Bitmez WiNDowS Xp Açılış

trojan-exe

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Windows Xp Açılışında Böyle Cok Garip Yazılışı Okunamayan Bi Yazı Cıkıyor Evet Dersem Pc baştan Başlıyor Hayır Dersem bilgisayar Açılıyor Aslında Biraz Da İşime Yaradı Gibi Bilgisayarda Acayip Bi Hızlanma Var mesela İnternete Girerken Eskiden Beklerdim Bi 30 Sn ye Felan Şimdi Tıklıyorum Açılıyor Ama Tek Sorun Bilgisayarımda KAspersky 7,0 Var Virusu Buluyor Ama Temizleyemiyor Trojan.exe Silinemedi Gibi Bi hata Veriyor Trojan-hunter 5.0 full yükleyip kurdum ama Ne fayda Aslında Bana açılıştaki Sorunun Bi Sakatlıgı Yok ama Genede Düzeltmek İstiyorum Kaspersky 7.0 Virusu Systeam 32 De buluyor Şimdiden Hepinizden Allah Razı OlsuN

kardes taramayi guvenli kipte kaspersky internet security ile yaptirt ve deep(derin) secenegini yani regedit ivir,zivir her biryeri tarasin bu islem yapilirken, sende bilgisayarinda islem yapma, o temizlesin, eger temizleyeyim mi diye sorarsa sadece buna cevap ver, ve spy programi kur trojan degil, "spy emergyncy" veya spyware doctor tavsiyemdir, kolay gelsin

kaspersky mii,hemen kurtul.lavasoft adaware nin pro surumunu bul,olmadı windows defender de olur,guvenlı modda ac tarattır kesinlikle bulucaktır birinden biri
ama once kaspersky den sonsuza dek kurtulmalısın cunku az once solediin gibi windows dosyalarında vırus buluyor ve de bilgisayarını yavaslatıyor

kardes taramayi guvenli kipte kaspersky internet security ile yaptirt ve deep(derin) secenegini yani regedit ivir,zivir her biryeri tarasin bu islem yapilirken, sende bilgisayarinda islem yapma, o temizlesin, eger temizleyeyim mi diye sorarsa sadece buna cevap ver, ve spy programi kur trojan degil, "spy emergyncy" veya spyware doctor tavsiyemdir, kolay gelsin

Kardeş Siz Professıonalsınız yaw :D Spy emergyncy yi kurdum güvenli kipede girmedim bir sürü virus buldu bilgisayar daha da hızlandı canm ee şimdi sana teşekkürün alasını ederim Ben Be :D:D

Geri