bence site şok güzel bi önerım var ay lav yu hehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SAD0LAYN

Banned
Reaction score
0
yaa sevgılı arklar site şok guzelde bıde chat ortamı olsa ya mesala server irc.hackhell.com olsun odada biribizidurdursun olsun soru botlarıda olsun soru çözelım olmazmı yoksa varda benmı goremıyom ha banada + voıce verırsınız artıkın demı
benım canım ordanda banlanmak ıstıyo ::p

;))))) olur oLur Oda olur..

var tabikide şuanda bakımda ama yakın bi zamanda açıcam :) meraklanma banlamak ne kelime kline gline ne varsa atarız.

allahım ben şok sevmek kill ban yemek hehe :p

HAHAHAHAHA
keşke şimdi des olsa
o anlar bunlrın dilinden :(

DESS

mirc zaten wardı eskiden
ama daha sonra kapamış
yahu zaten sol sölemiş gerekni :)

yaw arklar bu gırıs sayfasındakı hackhell logosu varya bole 3 tırtıklı 2 h lı ben onun soldan sağa değilde sağdan sola donmesını ıstıyorum huy oldum hep aynı yone donuyor hatta 1 sola 1 sağa donsun 2 h zıplasın hatta tırtıklar sola donsun cember saga h ler zıplasın
yok
tırtıklar sola cember saga h ler zıplasıkdan sonra biribizi durdursun desin busefer hlar donsun tırtıklar ziplasın kafam karısdı en guzelı bole kalsın demı :p

SAD0LAYN' Alıntı:
yaw arklar bu gırıs sayfasındakı hackhell logosu varya bole 3 tırtıklı 2 h lı ben onun soldan sağa değilde sağdan sola donmesını ıstıyorum huy oldum hep aynı yone donuyor hatta 1 sola 1 sağa donsun 2 h zıplasın hatta tırtıklar sola donsun cember saga h ler zıplasın
yok
tırtıklar sola cember saga h ler zıplasıkdan sonra biribizi durdursun desin busefer hlar donsun tırtıklar ziplasın kafam karısdı en guzelı bole kalsın demı :p

bi sağdan :boks:

bi soldan :boks:

nakavttttt :mad: :mad: :mad:

konu LOCKED...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri