Bence site çok yawaş

yok kardes site yawas değil. 1,cisi saldırıyor bazı kendini bilmez densizler. 2.cisi pi sürü üyesi var.sercer tartmıyor.cunku gunde1000 üye geliyor.yani bunlar doğal arada acılmıyor.ewet bende de acılmıyor.ama serverda değil sorun bu turk telekomun ARIZALI adsl inde :D

vallhi arkadaşlar niye yalan sölüm www.hackhell.com dedigimde şıp diye ekrada siteyi begendigin için tşk ederim dostum

cenazeci54' Alıntı:
dostum bence bu site forum sitelerinin içinde en hızlılarından... Gayet ii çalışıyo bence sende bi sorun var...

site bencede orum siteleri arasında en hızlı sitelerdenn ben cok memnunum o yonden...

Ben hız konusunda çok memnunum diğer forum sitelerine girince daha iyi anlıyorum bunu..

hehe konuyu baglayım ben sıte hızlı calısıyor o kadar :p
ay lav yu site hehe

YAw harbi yani bence kişisel bir durum olmalı çünkü site en hızlı sitelerden biri

Domain name= hackhell.com
Size=117.86 KB
Load time (secs)= 0.9 seconds
Average Speed per KB= 0.01 seconds

gorunen koy klavuz ıstemez :)

Ben okuldan girdiğim makinanın özelliklerini versem O tarihi esere dokunmaaa dersiniz ama ben bile girip rahat rahat takip edebiliorum (bi kaç konu kaçıo ama)

arkadaşlar bendede 512 var çogu zaman normal fakat çok yavaşladıgı zamanlarda var bazen sayfa degiştirirken beklemek gerekiyor herzaman degil ama bazen sorunlar oluyor

o sorunlar foruma saldırı olduğu zaman oluyor auto banı yiyince düzeliyor :)

Geri