Bence site çok yawaş

iverson35

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar foruma üye olalı 1 saat falan oldu. Gerçekten beyendim güsel olmuş fakat çok yawaş! ilk dikkatimi çeken şey o oldu...

wasp' Alıntı:
arkadaşım bence senin internetin yavaş çünkü sitenin hızı normal,yani diğer sitelerden hiçbir farkı yok

512 war arkadaşım! ama bana yavaş geldi :eek:

valla nedim ama
site yavas degil
sadece bu aralar cekemeyenler
var galiba.................
ara ara yavaslamalar oluyo
bu siteden degil
ara ara art niyetler
oluyoooo
acikcasi siteye saldirilar oluyo arkadaslar
ama sorun degil
hepsinin altindan kalkiyoruz kalkicaz ins.........

vip ve saldırılar.. normal birşey.. kimde kendi serverı üzerinden film indirme war..?

1 sitede var
o da HACKHELL
site yavaş değil ama bazen olaşamıyoruz
saldırıyolar dostum çekemiyolar bizi
ama hiç problşem diil aynı hızda PAylaşımalra devam arkadaşlar
KİMSE bİZİ burduramaz! :D

yoo herhangi bi yavaşlama yok kontrol ediliyo 24 saat bendede 512 var ve hiç bi problem yok sende bi sorun olabilir.

zaten bu skin de aralarından en iyi performansı veren bir skin . senin makinanda virüs olabilri. virüs taraması yap .

benim ki 256 gayet guzeL =)

aslında sen yeni oldugun için bu durumu anlayamadın çünkü bu cok kısa bır suredır boyle
yanı normalde sıtenın hızı cok ii fakat bu vip bıraz etkıledı.
düzelecekdır
hackhelli cok seviyorum...............................

hackhell yavaş ta olsa farketmez de benim için:)ama ara ara ulaşamıyoruz o problem yaratıyor::bazen tam konu açarken oluyor ..konu hazırladın gönder düğmesine basıyosun ve sayfaya ulaşılamıyo:) eğer kaydettiysem problem değilde kaydetmediysem ..çok kötü oluyor:) .. ((böyle bir başlık açılmışken benmde düşüncelerimi beliteyim dedim..)) ..

walla yokuş çıkar gibi bi yawaşlıo birde yokuş iner gibi vııın die hızlanıo bence de dogal buda uye sayısının arttıgının habercisidir :) hehehe

siteye yawaş dinleyenin alnını karışlarım...:)
bence hızı dier forum sitelerinden çok ama çok ii...
iyiki warsın HackHELL!!

valla 3-4 gun once deseydınız bunu hakverırdım sıze ama deneme amaclı 56 k ıle bıle baglandıgımda sıte hızı normal geldı bana vip olmasına ragmen sıte problemsız artık hız ıle ılgılı sorun yasanmayacak arkadaslar...

yine ben öldüm bittim valla

sitenin hızı çok iyi ama dediğiniz gibi bazen problemler oluyor onun nedeni de mutlaka çekemeyen forumlardan yapılan saldırılardır ...

Sitede en yavaş bağlanan belkide benim.
28,8 kbps ile bağlanıyorum ne oldukçada sayfalarda hızlı
bir şekilde dolaşabiliyorum...
Artık bu sözden sonra değil ADSL kullananlar dial-up kullananlar
bile site yavaş demesin problemi önce kendinde arasın

Geri